Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Firkon verano Long,?
ve variantě long velká korba, velký sedák, otočný, adaptéry na bezpečnou autosedačku cybex aton, čtyřkolka, otočná aretovací kola, nafukovací,
kočár je dobře hodnocený, cena slušná..-
Já mám firkon verano, má všechno co požaduješ a není tak drahý. A korbu má fakt velkou. Někdo si u něj stěžoval na sporťák, ale u nás vše bez problémů a nedám na něj dopustit. Už jen čeká zabalenej na půdě na budoucího potencálního mrňouse ![]()
@dusk píše:
@Adoušek My máme Muru 4-kolku a byli jsme opravdu hodně spokojení. I dnes bych nevolila jinak. Takže i za mě - doporučuju Maxi-Cosi Mura 4
Já jsem s hlubokým byla maximálně spokojená, akorát ten sporťák mě štve tím, že je hodně otevřenej a zastínit ho je umění. A trochu se obávám, že v zimě do něj bude dost fičet. Dokoupila jsem nánožník od Emitexu, tak uvidíme. Nejhorší je, že jsem se dívala na jiné kočárky, že bych případně tenhle prodala a koupila jinej sporťák, ale když na to koukám, tak bych si zase vybrala MC Mura
Líbí se mi i ten X-Lander XA, ale něco mi na něm vadilo…teď už si nevybavuju co. Takže si nechám MC.
@syndinka píše:
A x-lander má dost velkou korbičku i na fusak?
jj, dítě jsem měla ve fusaku a ještě přikryté dekou ![]()
Bugaboo Cameleon. Koupila jsem jetý a zatím jsem nenašla vadu. Což mě překvapuje, je to už čtvrtý náš kočár a na každým mi něco vadilo, na tomhle ne. ![]()
My máme Sojan X6 a já jsem spokojená. Malej má 7 měsíců a pořád má hlubokou korbu, která se dá zvednout do polosedu až sedu. Kdyby byla zima, tak by se tam i teď vešel i s fusakem ![]()
@Adoušek píše:
Já jsem s hlubokým byla maximálně spokojená, akorát ten sporťák mě štve tím, že je hodně otevřenej a zastínit ho je umění. A trochu se obávám, že v zimě do něj bude dost fičet. Dokoupila jsem nánožník od Emitexu, tak uvidíme. Nejhorší je, že jsem se dívala na jiné kočárky, že bych případně tenhle prodala a koupila jinej sporťák, ale když na to koukám, tak bych si zase vybrala MC MuraLíbí se mi i ten X-Lander XA, ale něco mi na něm vadilo…teď už si nevybavuju co. Takže si nechám MC.
Výhoda x-landeru u sporťáku je, že se bouda dá rozepnout a sklopit, takže jsou jakby dvě zasebou a prcek je skoro celý zakrytý a vítr na něj nefičí ![]()
Ahoj tak já mám bugaboo Cameleon a max. spokojenost..čtyřkolka, přední se dají zaaretovat, nebo koupit zimní a ty sou i super do terénu, korbička patří ktěm větším, autosedačka k tomu je maxi cosi na adaptery…kočárek je příjemnej na ovládání velice lehkej (10kg)takže sem ocenila když jedu MHD, a krásně se vleze do auta máme kufrák jinej by sme tam nesložili..a dají se měnit potahy což je super..a spousta doplňků a je nádhernej ![]()
Bugaboo Cameleon - korbička vypadá dobře, ale kolečka asi moc do terénu nebudou ![]()
No takový jako chceš Ty jsem neměla - hlubokej jsme podědili hodně jetej a vybírali jsme jen sporťák. Ale co vím od kamarádek, tak mám hodně pozitivní reference na Bugaboo Cameleon (u nás padlo na ceně), na Maxi Cosi Mura a kamarádka je nadšená z Peg Perego GT3 (je super do terénu, obří kočár a tak), ale to je trojkolka. Mě teď moc oslovil nový Jané Muum, je super lehký a skladný, čtyřkolka a korba mi přišla celkem velká, ale nemá nafukovací kolečka.
X Lander si kamarádka taky pochvaluje, i s ním hodně jezdí v kufru auta, dítě se do něj super schová a má promakaný úložný kapsičky a tak… ale mně přijde teda dost těžkej.
Příspěvek upraven 29.06.12 v 22:14
Ahojky, my máme X-lander XT (trojkolák) a jsem maximálně spokojená..Zítra bude Lukáškovi 6 měsíců a už se mu v korbě nelíbí, myslíte, že bych ho už mohla šoupnout do sporťáku v nejbližší době??Rozčiluje se a chce koukat ven.
Neumí ale sedět, takže jedině do pololehu???
Nebo kdy jste dali miminka do sporťáčku vy???
Děkuju za odpovědi ![]()
Já s tím Cameleonem jezdím i v lese. A třeba proti PP GT3, kterej mám taky, to jezdí dokonce i líp (míň drncá). Nicméně přes kořeny a tak, tam nejezdím s ničím, to jdu radši s šátkem. Víš co, od tý doby, co mám BGB jsem Gt3 ještě nevytáhla ze sklepa. ![]()
@pajjakk píše:
Výhoda x-landeru u sporťáku je, že se bouda dá rozepnout a sklopit, takže jsou jakby dvě zasebou a prcek je skoro celý zakrytý a vítr na něj nefičí
To se mi na něm právě líbí. Ale já ještě střídavě používám i hlubokou korbičku, protože malá sama nesedí a v té hluboké korbě se jí i líp spí, takže MC nechci prodat. Chtěla bych to pak prodat jako komplet. A že bych si koupila X-Landera navíc k tomu…to by mě manžel zabil. Ani teda na to nemám zbytečné peníze.
@katule07 píše:
Ahojky, my máme X-lander XT (trojkolák) a jsem maximálně spokojená..Zítra bude Lukáškovi 6 měsíců a už se mu v korbě nelíbí, myslíte, že bych ho už mohla šoupnout do sporťáku v nejbližší době??Rozčiluje se a chce koukat ven.![]()
Neumí ale sedět, takže jedině do pololehu???
Nebo kdy jste dali miminka do sporťáčku vy???
Děkuju za odpovědi
Moje dcera šla do sporťáku v pěti měsících, protože se nám u hlubokýho kočáru rozpadlo kolečko
Bylo to v lednu, byla zabalená ve fusaku do kokonu a normálně jsme to zvládli
Když už pak nebyla v kokonu, tak jsem ji halt občas musela lehce posadit, protože ležet pořád nechtěla… Ale většinou byla prakticky v lehu. Stačilo jí, že měla široký zorný úhel ![]()
Firkon - máme ho 1,5 roku, z toho 6× v reklamaci, mluví asi za vše… ![]()