Jaké máte zkušenosti s jakým kočárkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
29.6.12 22:01

Firkon verano Long,?
ve variantě long velká korba, velký sedák, otočný, adaptéry na bezpečnou autosedačku cybex aton, čtyřkolka, otočná aretovací kola, nafukovací,
kočár je dobře hodnocený, cena slušná..-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
29.6.12 22:01

Já mám firkon verano, má všechno co požaduješ a není tak drahý. A korbu má fakt velkou. Někdo si u něj stěžoval na sporťák, ale u nás vše bez problémů a nedám na něj dopustit. Už jen čeká zabalenej na půdě na budoucího potencálního mrňouse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.6.12 22:02
@dusk píše:
@Adoušek My máme Muru 4-kolku a byli jsme opravdu hodně spokojení. I dnes bych nevolila jinak. Takže i za mě - doporučuju Maxi-Cosi Mura 4 :palec:

Já jsem s hlubokým byla maximálně spokojená, akorát ten sporťák mě štve tím, že je hodně otevřenej a zastínit ho je umění. A trochu se obávám, že v zimě do něj bude dost fičet. Dokoupila jsem nánožník od Emitexu, tak uvidíme. Nejhorší je, že jsem se dívala na jiné kočárky, že bych případně tenhle prodala a koupila jinej sporťák, ale když na to koukám, tak bych si zase vybrala MC Mura :-D Líbí se mi i ten X-Lander XA, ale něco mi na něm vadilo…teď už si nevybavuju co. Takže si nechám MC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
29.6.12 22:02
@syndinka píše:
A x-lander má dost velkou korbičku i na fusak?

jj, dítě jsem měla ve fusaku a ještě přikryté dekou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.6.12 22:05

Bugaboo Cameleon. Koupila jsem jetý a zatím jsem nenašla vadu. Což mě překvapuje, je to už čtvrtý náš kočár a na každým mi něco vadilo, na tomhle ne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
29.6.12 22:08

My máme Sojan X6 a já jsem spokojená. Malej má 7 měsíců a pořád má hlubokou korbu, která se dá zvednout do polosedu až sedu. Kdyby byla zima, tak by se tam i teď vešel i s fusakem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.6.12 22:09
@Adoušek píše:
Já jsem s hlubokým byla maximálně spokojená, akorát ten sporťák mě štve tím, že je hodně otevřenej a zastínit ho je umění. A trochu se obávám, že v zimě do něj bude dost fičet. Dokoupila jsem nánožník od Emitexu, tak uvidíme. Nejhorší je, že jsem se dívala na jiné kočárky, že bych případně tenhle prodala a koupila jinej sporťák, ale když na to koukám, tak bych si zase vybrala MC Mura :-D Líbí se mi i ten X-Lander XA, ale něco mi na něm vadilo…teď už si nevybavuju co. Takže si nechám MC.

Výhoda x-landeru u sporťáku je, že se bouda dá rozepnout a sklopit, takže jsou jakby dvě zasebou a prcek je skoro celý zakrytý a vítr na něj nefičí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
29.6.12 22:10

Ahoj tak já mám bugaboo Cameleon a max. spokojenost..čtyřkolka, přední se dají zaaretovat, nebo koupit zimní a ty sou i super do terénu, korbička patří ktěm větším, autosedačka k tomu je maxi cosi na adaptery…kočárek je příjemnej na ovládání velice lehkej (10kg)takže sem ocenila když jedu MHD, a krásně se vleze do auta máme kufrák jinej by sme tam nesložili..a dají se měnit potahy což je super..a spousta doplňků a je nádhernej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.6.12 22:12

Bugaboo Cameleon - korbička vypadá dobře, ale kolečka asi moc do terénu nebudou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.6.12 22:12

No takový jako chceš Ty jsem neměla - hlubokej jsme podědili hodně jetej a vybírali jsme jen sporťák. Ale co vím od kamarádek, tak mám hodně pozitivní reference na Bugaboo Cameleon (u nás padlo na ceně), na Maxi Cosi Mura a kamarádka je nadšená z Peg Perego GT3 (je super do terénu, obří kočár a tak), ale to je trojkolka. Mě teď moc oslovil nový Jané Muum, je super lehký a skladný, čtyřkolka a korba mi přišla celkem velká, ale nemá nafukovací kolečka.

X Lander si kamarádka taky pochvaluje, i s ním hodně jezdí v kufru auta, dítě se do něj super schová a má promakaný úložný kapsičky a tak… ale mně přijde teda dost těžkej.

Příspěvek upraven 29.06.12 v 22:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.6.12 22:13

Ahojky, my máme X-lander XT (trojkolák) a jsem maximálně spokojená..Zítra bude Lukáškovi 6 měsíců a už se mu v korbě nelíbí, myslíte, že bych ho už mohla šoupnout do sporťáku v nejbližší době??Rozčiluje se a chce koukat ven. :think: :think: Neumí ale sedět, takže jedině do pololehu???
Nebo kdy jste dali miminka do sporťáčku vy???
Děkuju za odpovědi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
29.6.12 22:15

Já s tím Cameleonem jezdím i v lese. A třeba proti PP GT3, kterej mám taky, to jezdí dokonce i líp (míň drncá). Nicméně přes kořeny a tak, tam nejezdím s ničím, to jdu radši s šátkem. Víš co, od tý doby, co mám BGB jsem Gt3 ještě nevytáhla ze sklepa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
29.6.12 22:16
@pajjakk píše:
Výhoda x-landeru u sporťáku je, že se bouda dá rozepnout a sklopit, takže jsou jakby dvě zasebou a prcek je skoro celý zakrytý a vítr na něj nefičí :pankac:

To se mi na něm právě líbí. Ale já ještě střídavě používám i hlubokou korbičku, protože malá sama nesedí a v té hluboké korbě se jí i líp spí, takže MC nechci prodat. Chtěla bych to pak prodat jako komplet. A že bych si koupila X-Landera navíc k tomu…to by mě manžel zabil. Ani teda na to nemám zbytečné peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.6.12 22:16
@katule07 píše:
Ahojky, my máme X-lander XT (trojkolák) a jsem maximálně spokojená..Zítra bude Lukáškovi 6 měsíců a už se mu v korbě nelíbí, myslíte, že bych ho už mohla šoupnout do sporťáku v nejbližší době??Rozčiluje se a chce koukat ven. :think: :think: Neumí ale sedět, takže jedině do pololehu???
Nebo kdy jste dali miminka do sporťáčku vy???
Děkuju za odpovědi :*

Moje dcera šla do sporťáku v pěti měsících, protože se nám u hlubokýho kočáru rozpadlo kolečko ;) Bylo to v lednu, byla zabalená ve fusaku do kokonu a normálně jsme to zvládli :) Když už pak nebyla v kokonu, tak jsem ji halt občas musela lehce posadit, protože ležet pořád nechtěla… Ale většinou byla prakticky v lehu. Stačilo jí, že měla široký zorný úhel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
29.6.12 22:18

Firkon - máme ho 1,5 roku, z toho 6× v reklamaci, mluví asi za vše… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie