Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané MuumJané MUUM mám a jsem s ním strašně spokojená, je lehoučký, krásně se s ním jezdí, korba je dlouhá, takže využijeme ještě v zimě, dobře se skládá a jezdím s ním všude, všechno jsme zvládli v pohodě. a všichni, kteří ho zkoušeli, tak byli nadšení, jak suprově a lehce jezdí.
Líbí se mi jané muum, ale váham nad barvou. Mě se celkem líbí scarlet, ale neviděla jsem ho naživo, tak nevim jestli neni ta barvička víc do růžova. Čekáme chlapečka, tak se chci zeptat jestli ste ho někdo náhodou neviděl a byla by ta barva vhodná i pro kluka.
Scarlet je ta fialková? Já ho chtěla (i jsem ho měla doma, ale vraceli jsme do obchodu bez vyjetí z bytu, vyviklaný kus jsme dostali) - ale pro holku. Do růžova to moc není, ale kluka bych v tom teda nevozila… ![]()
Aha, beru zpět. Scarlet je ta červená. Ta mi přišla v obchodě celkem fest červená, kluk by mi v ní asi nevadil. Ale moc podrobně jsem to nestudovala, asi by bylo lepší to vidět naživo. A zelená se Ti nelíbí?
(Mně přišla dost hrozná, fakt mě neoslovila.)
Já viděla jenom ten hnědej a ten mi přijde takovej vyblitej, na fotkách teda vypadá líp… ten zelenej nee, tyhle barvy se mi moc nelíbí…
uvidím projdu ještě nejaké obchody s kočárkama a snad se mi podaří najít i ten scarlet, protože riskovat a objednat ho nechci abych pak nevozila kluka v růžovým
..když tak koupíme černej..
jinak jsem prošla kočárky od A po Z a žádnej jinej se mi moc nelíbil, tak doufám, že tenhle je dost stabilnej a něco vydrží… původne jsem chtěla slalom reverse, ale já i manžel jsme vysoký a vypadali jsme u něho jak u kočárku pro panenky, byl hrozne nízkej
…
@adula84 No našla jsem několik reakcí, že je jako „viklavej“. My jsme ten objednanej vraceli, protože právě měli vychechlanou rukojeť - při zatlačení dolů šel nejdřív tak pět čísel „naprázdno“, než se kočár dal zvednout, a to by mě z toho asi jeblo. Myslela jsem, že to bylo kusem, ale možná ne - asi by to chtělo pořádně vyzkoušet.
Jinak teda z toho, jak jsme s ním jezdili po předsíni, bych ráda upozornila na dvě věci. Jednak to není vůbec kočár do terénu, na to má moc plastový kola a nevhodnou konstrukci, a druhak je třeba promyslet stínění mimina ve sporťáku. Když dítě položíš, má stříšku spíš za hlavou než nad ní, čili je třeba buď sedačku otáčet (nevím, jestli to jde i s dítětem, ale pocitově bych myslela, že spíš moc ne - já takhle dceru otáčím v Gracu, ale ta má sedačku/kolíbku, ne tuhle polohovací), nebo mít nějaký slunečník nebo tak.
No tak uvidíme, já s ním jezdila po obchode a přišel mi právě dobře ovladatelnej… Já ho budu mít spíš do města, ne do terénu, takže to by mi tolik nevadilo. Ale na kolečka jsme taky koukali, protože jsem chtěla nafukovací, ale bylo mi řečeno, že tenhle má jako gumový bezdušový jako maj třeba auta.
Jinak fakt nevim jakej jinej kočár, hlavně chci aby měl otočnou sedačku po i proti směru jízdy a větší hl. korbu a byl lehký a skladný, protože ho budu často přesouvat v aute… Třeba ještě vyberem něco jiného, ale u mě je problém, že se mi jen tak něco nelíbí ![]()
Jezdím s ním i do terénu a nepřijde mi, že by byl problém. kolečka jsou takový pogumovaný. sedačka je otočná a korba je dost dlouhá. lehký je a skladný taky, mám fiestu a kočár se mi tam vejde. já mám barvu takovou tu fialkovou, na netu vypadá, že je fialový, ale ve skutečnosti je ta barva taková růžovo-fialová, koupila jsem si tuhle barvu, protože jsem ji viděla v obchodě, jinak bych si to netroufla
Jo a rukojeť je zatím dobrá, jen při skládání se musí dát pozor, aby se neodřela, to je docela problém a kočárek se ovládá hezky i jednou rukou. já jsem opravdu moc spokojená, ale jak jsem psala, jezdim zatim s korbou, sporťák budeme mít tak v prosinci, tak třeba pak nebudu tak spokojená
Chtěla bych se zeptat, zda systém pro fix, co má Muum je kompatibilní se systémem Pro jako na Slalomu Pro? Přemýšlíme o kombinaci korbičky a autosedačky ze slalomu na muum.
@rosslyn Tady píšou, že kombinace je možná. Kdyžtak se přesně koukni, jak se jmenuje ta vaše korba a sedačka. http://www.malvik.cz/…ne-MUUM-2012
Tak pridala bych neco malinko k jane muum, mam ho od srpna, po mesici a pul jsem ho muslea reklamovat a seridili mi predni kolecka, protoze se pri zataceni sekala, ted uz naprosto v klidu. Jinak je to kocar lehky, snadno ovladatelny, super nakupni kosik, jako velke plus bych videla otocnou sedacku a teda hlavne cenu.To je fakt potreba si uvedomit, protoze kdyz tu nekdo chce srovnavat s briem nebo joolzem tak je potreba si uvedomit cenu.Ja si rekla, ze dam radsi ted 7500 za kocar a pak si koupim opet dalsi golfky, nez davat 15 a vic. Stejne na jaro uz budem vicemene v golfkach a na zimu mi bude stacit i tento. Hezky se mi tam vleze i 4 lety syn, tazke s velikosti problem neni, jen ta bouda u sportaku je fakt nedomyslena, ale neni problem si za 500 nechat usit prodlouzeni a je to. Takze dle me jane muum dobry kocar v pomeru s cenou… ![]()
Tak dnes mi přišel celý set, zatím spokojenost veliká jezdila jsem s ním sice jenom po byte, ale nemám výhrady… hluboká korba je veliká, mnohem větší než většina jiných korbiček.. nechápu proč se řadí sporťák mezi menší, přijde mi taky velkej
je fakt lehoučkej skládaní supr
… tak uvidíme až vyrazíme s miminkem ![]()
Maminky dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká jsou kolečka u tohoto kočárku. Kamarádka nad ním uvažuje a dost lidí jí odrazuje od nenafukovacích koleček. Má kočárek plastová nebo gumová kolečka? A je nějak odpružený. Moc děkuji za info
Kočárek je odružený a kolečka nejsou ani umělá ani gumová, takový něco mezi. doporučuji kamarádce at si jde kočárek vyzkoušet do obchodu