Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych radu od vás, které mají korbičku micro od jané, osobně se mi tahle korba velice líbí i vzhledově i z praktického hlediska, protože se dá složit naplocho, čili v autě nezabere moc místa. Jen by mě zajímalo, jestli není příliš malá a také, jestli se dá kombinovat s kočárkem twin two od jané, píšou u ní, že ji lze kombinovat se všemi podvozky od jané, což zní logicky vzhledem k tomu, že má uchycovací systém pro fix. Osobně máme od jané slalom pro pro našeho prvního prcka a jsme s ním max spokojení, ovšem čekáme druhé dítko a malý bude mít po jeho narození teprve rok a 5 měsíců, takže bude sourozenecký kočárek asi nutnost
Na internetu jsme našla rozměr 72×31, což mně osobně přijde dost málo. Ale někomu to třeba nevadí.
Právě ty rozměry na netu jsem taky našla, spíš mě šlo o osobní zkušenost, protože se mi to taky zdá málo
A už jis jí viděla na živo? Možná by bylo nejlepší se zajít někam mrknout a udělat si obrázek sama… ![]()
Ještě ne, ale zítra se chceme jet do jednoho obchodu, kde by ji měli mít, podívat, pokud teda nebudou mít zavřeno, když bude po svátcích, takže uvidíme
Já ji teda na živo viděla. Designově pěkná, ale materiál je neoprén. Takže nic moc, to mě v nákupu zabrzdilo…
Já jen, že máme tu limitovanou edici slalom pro s neoprenovýma boudičkama a jsem s nimi spokojená
Já jsem jí viděla v handy a rozhodně mi přijde největší z korbiček od jané,,,
Vážně? tak to by bylo fajn, jako nám se malý narodí v březnu, takže když bude už větší, tak bude stejně léto a bude bez fusaku, takže by se to mělo zvládat v pohodě. Tím jsi mě potěšila, protože to skládání mě přijde hodně super vzhledem k tomu, že sice máme kombíka, ale taky dva buldočky a starší dítko, takže když jedeme pryč, tak jsme jak malej cirkus ![]()
@Verunka.T my vlsatníme ještě mnohem více kusů psů a taky dvě děti
takže místa pomálu
čekám třetí mimi v listopadu aatky budu kupovta korbu na svůj reverse ![]()
Ahoj holky, už máte korbičku Micro doma? Viděla jsem video na youtube a překvapilo mě, že se ta korbička taková vratká nebo jak bych to řekla. Tím, že drží jen ve dvou bodech, vypadá hodně nestabilně. Jak je to s dítětem uvnitř? Nemůže se třeba stát, že kdyby dítko sjelo dopředu, že se ta korbička nahne. Na kočárek se půjdu podívat, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti. Přítel se bojí, že se ty úchytné body můžou zlomit nebo že prostě ten plast nevydrží. Děkuju.
Korbu mám doma a máš pravdu, to přidělávání je debilní, hýbe se to jako blázen…nemám pocit, že by miminko mohlo vypadnout, a le vrklá se to dost…
My jsme měli na první dítko korbu capazo nebo jak se to píše, ta se samozřejmě přidělává taky jen na těch dvou místech, ale nikdy se mi nenahla, ani se mi nezdálo, že by byla nestabilní, byla jsem s ní nadmíru spokojená. U druhého dítka chci tu korbičku micro hlavně z toho důvodu, že se dá krásně složit do auta a nezabere tolik místa, ale pořád ještě váhám, jestli je dost veliká.
Aničkokytičko, jak se vejde dítko do korbičky i s fusakem teď v zimě? My jsme měli mít březňátko, takže by šel do sporťáku na zimu, ale bohužel jsme o malý v 11. týdnu přišli a teď se nám má miminko narodit začátkem srpna, takže bude největší v korbičce na zimu