Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
jakou máte zkušenost s korbičkou Navetta? Mám sice sporťák s vložnou taškou, ale nerada jsem s ním jezdila v MHD a u rodičů se mi nevešel do výtahu ani složený. Se starším dítětem jsem pak začala jezdit s Peg Perego Pliko a uvažuju, jestli by se nevyplatila starší korbička pro miminko. Narodí se sice koncem ledna, ale pár týdnů stejně do metra s novorozencem asi nepolezu, takže někdy od března už s golfkama asi nebude problém. A na procházky doma budu používat sporťák.
Byly jste s korbičkou spokojené? A jak dlouho tam asi průměrné dítě vydrží? Půl roku?
Díky.
Ulrika
Ahojky,
já jsem posílala dotaz na výhradního prodejce v ČR, protože mě zajímalo přesně to stejné - jak dlouho mi dítě v té korbičce vydrží. Chtěla jsem vědět i rozměry, ale sdělili mi pouze, že korbička je určená pro dítě do 10 měsíců. Že by byly ty rozměty tajné??? Nevím, víc nesdělili. Zkusím kočárek najít někde v obchodě a oměřit si ho sama.
Hodně štěstí při výběru. Magda
Ahojky,
rozměry jsou na www.malli.cz. Do délky je vnitřní rozměr 72 cm, což tedy rozhodně není do 10 měsíců (možná jak u koho, můj syn měl 72 cm v 6 měsících, takže pro něj by to bylo max. do 5 měsíců).
Ještě jsem viděla na www.malli.cz takovou vložnou tašku, která je o hodně levnější než korbička a účel by splnila taky. Do budoucna by to byl fusak.
Ulrika