Korbička Quinny velikost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
25.2.13 14:02

Tam si nejsem jista tou kvalitou, ale nevim… mas zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
25.2.13 14:30

Myslím, že němci… os. zkušenost nemám, jedna známá ho má a nestěžuje si :-) já chtěla viper s3 ale nakonec jsem koupila QS kvůli malému kufru mýho auta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.2.13 21:04

Korbička quinny dreami malá je. vnitřní délka 74cm, šířku v nejužším místě - nezanedbatlený rozměr - jsem si bohužel nezměřila, než jsem jí prodávala..
moje děti jezdily do 5 měsíců.
skládací lůžko má mít vnitřní délku 84 cm, délka korby má být 88 cm, a to mi pořád nějak nesedí, hezké by to bylo, ale že by vyrobili konečně něco o 10 cm delší?? tak sjem zvědavá, jestli ho někdo má.. jedno ale vím, že vypadá i ve skutečnosti opravdu větší, než klasické, viděla jsem ho, a le bohužel, bez metru v ruce :( a jak víme, oči klamou..

co se trojkolky QUinny speedi musím ale oponovat - je to nestabilnější trojkolka, se kterou jsem kdy jezdila (a že jsem jezdila fakt s kdečím). projel úplně všechno, nikdy se nerozsypal, údržba minimální. na rozdíl třeba od takové zmiňované Teutonie. :)
na druhou stranu, ten kočár má své mouchy, v podobě ne úplného lehu a ne úplného sedu a malé boudy (ale vše se dá řešit, vytunit :)). jízdní vlastnosti ale hodnotím po více než 5 letech ježdění s kočárky nejvýše u terénních kočárů.

Najíždění na obrubníky je věc, která je prostě u trojkolek potřeba dělat trochu jinak - každá trojka reaguje stejně, i ta teutonia :wink: - musí se prostě najet předním kolem a zadními zůstat dole, najet až k obrubníku a pak jen lehce nadzvednout, a to tak, že kola kopírují nerovnost. tohle je základní věc při ježdění s každou trojkolkou.

nicméně, tady jde o QUinny Buzz - u něj jen pozor na pravidelné dotahování rukojeti, resp. konstrukce - něco tam se musí kontrolovat, říkal mi to kdysi pán z Libfinu (ofiko servis Quinny)..
doporučila bych k němu to nafukovací kolo, jízda je pak naprosto jiná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.2.13 21:06

ABC design jsou určitě němci. hlavním znakem je docela vysoká váha snad všech typů kočárků, krátké zádové opěrky (kolem 42-3cm). většinou jsou kombinovatelné s vložnou taškou, nebo do úplného lehu, otočné sezení. většinou si na kvalitu nikdo nestěžuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
25.2.13 21:26

@Nataša právě že zakladatelka píše o otočné sedačce - to s tou nízkou váhou moc nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.2.13 22:04
@mati píše:
@Nataša právě že zakladatelka píše o otočné sedačce - to s tou nízkou váhou moc nejde :think:

no to nejde :D
kočárky s otočnými sedáky mají vyšší váhu a jsou užší.. jako ty sedáky, většinou kolem 30cm.

ale ABC des. mají váhu vždycky trochu vyšší, než čekáš.. :wink:
Apoň mě to tak přijde.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
25.2.13 22:20

Tak jsem okoukla abc designy a ta vaha je fakt vyssi:-( krom toho se mi moc nelibi… v jinem tematu jsem narazila na novinku od bgb, buffalo, a mam noveho favorita;-) maji ho zacit prodavat v pulce brezna ve vidni… co na nej rikate? a dekuju vsem za postrehy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.2.13 22:30

@88petra podle obrázků moc pěkný!!! odstranili jedinou věc, co mi vadila na cameleonovi. :D ta maličká kolečka. (vím, že jejich jídzní vlastnosti byly lepší, než se podle vzhledu dalo předpokládat, ale stejně.. neseděly mi…:))

ne, ABC desg. fakt není ono, když se někomu líbí Buzz, cameleon.. :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.2.13 07:37

Presne!!! mala kolecka :palec: a jeste skladani v jednom kuse :potlesk: no tak jeste doma vysvetlit, ze tenhle kousek potrebuju tak moc, ze pro nej musime do vidne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
26.2.13 15:13
@88petra píše:
Presne!!! mala kolecka :palec: a jeste skladani v jednom kuse :potlesk: no tak jeste doma vysvetlit, ze tenhle kousek potrebuju tak moc, ze pro nej musime do vidne :lol:

to bude hračka, ne? :mrgreen: nejhorší je přece vybrat si ten nej :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.2.13 17:11

To se zmakne :P kdyz musis tak musis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...