Kočárky John Nell Hradec Králové

188
18.2.13 22:01

John Nell Hradec Králové

Ahojky, prosím o rady zda máte zkušenosti s tímto obchodem. Na internetu píší, že na prodejně mají velký výběr kočárků. Chystám se tam hlavně kvůli tomu, že jako jedni z mála prodávají kočárky Navington. Mám to k nim asi 80km, tak by mě zajímalo jestli se cesta vyplatí. Nerada bych jeli tolik km a pak zjistila, že mají na prodejně 5 kočárků.
Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
18.2.13 22:08

Kočárků tam mají opravdu dost. Spočítat to nedokážu :D ale taky nemají všechny typy. já si tam jela pro jeden konkrétní, ten neměli, tak jsem nakonec vzala podobný. Možná bych si tam zkusila zavolat a optat se, kolik druhů mají právě od Navingtona. Oni mi říkali, že my ten můj vysněný klidně objednají, ale já nejsem čekací typ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
18.2.13 22:09

Byla jsem tam, kocarku opravdu hodne…vseho hodne.. :mrgreen: vse draze… :mrgreen: nejlevnejsi kocar tam maji za devet tisic co jsem tam byla a byl teda opyzlanej…spise obchod pro lidi co maji penizky a do kocaru chteji vybalozit vice…ale je to tam hezke, to jo…

• Citovat
  • Upravit
18.2.13 22:14

Jj, zavolala bych si. Byli jsme tam a všechny 3 paní prodavačky byly milý. Kočárků a všeho spousty. Člověk by tam nechal majlant, kdyby chtěl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.2.13 22:15

@Sandra752 koupila jsem si tam golfky za (a teď abych nekecala) 1700,– :nevim: Je fakt, že těch levnějších věcí tam bude asi poskromnu. Hned na začátku mě tedy vyrazil dech retro kočárek za 55 tis. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
18.2.13 22:19

Kočárků tam mají opravdu spoustu, jak radí holky radši si tam ale předem zavolej. Dá se tam nakoupit celá výbavička ale pozor je to tam dost drahé.. ale koupila jsem si tam skvělé kojící podprdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.2.13 22:21

No, si ten kočárek chci hlavně ošahat a pak si ho klidně objednám z internetu. Ale kupovat něco, co jsem neviděla, se mi moc nechce. No ale moc jste mě nepotěšili, s tím, že tam mají hlavně drahý kočárky. Říkala jsem si, že pokud jich tam je tolik, tak třeba vyberu nějakej úplně jinej, ale pokud tam mají jen ty dražší, tak to asi nepochodím. Díky za názory.
Už nevím kam se vydat. U nás mají v obchodě dva kočárky a zbytek na objednání z katalogu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
18.2.13 22:22

Kočárků tam mají hodně i retro i postýlek a autosedaček od všeho trochu. Ale na mě to byl trochu chaos, všechno tam mají na jednom místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
18.2.13 22:24

Mají tam hrozně moc málo místa na ukazku kocarku vse naplacane na sobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.2.13 22:25

@veronika.z prý je nějaká prodejna ve Dvoře Králové, tam mají kočárky i pro normální lidi ;) ale stránky neznám, jen jsem slyšela že je dobrý a i vím kde je :lol:

• Citovat
  • Upravit
188
18.2.13 22:26

Jestě jsem koukala, že po cestě budeme mít Baby centrum v Pardubicích. Máte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
18.2.13 22:28

My si tam vybírali a vybrali :-) doporučuju. A zavolat předem. Prodavačky byly ochotné, místo se dá udělat, je to velká plocha a hodně zboží no. Drazí jsou, ale tak nikdo neříká, že když ti to hezky předvedou, musíš to u nich koupit že?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 22:35

@K.Black Ve Dvoře jsme nakonec vybrali my. Přesně jak píšeš, ceny podstatně lidovější. Kočárků spousta, přístup fajne. http://www.kocarky-kocarek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
18.2.13 23:58

Jj, když jsem byla v John Nellu nakupovat, tak prodavačky strašně milý :palec:. Ale když jsem byla reklamovat, tak mě chtěly :pocitac:, jen jsem tam s tím kočárem vešla :cert:, hlavně ta jedna starší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
19.2.13 08:04

@veronika.z kupovala jsem tam dorjana i s autosedačkou a vešli jsme se do 12000,– kočárek ti předvedou. Záleží v jaké cenové relaci se ten dotyčný kočár pohybuje. Můžete si ho klidně jen ošahat, předvést a pak objednat až na netu. Určitě si výlet udělejte, jen jestli chceš ten konkrétní tak bych si zavolala jestli ho skutečně mají, případně v jaké barvě ale jestli se chcete podívat i na jiné tipy tak jeďte mají jich tam spoustu a to i ty levné až po ty drahé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí