Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny bezradné maminky co vybiraji kocarek, muzete mi pomoci s nazory na tento kocarek??? velmi se mi libi sedy s modrymi pruhy, ale ta cena, asi to nebude zrovna dobry kocarek, ze???
Vypadá moc hezky a za tu cenu je fakt super ![]()
pokud máš pochybnosti tak se zeptej po obchodech kde ho mají a běž si ho zkusit ![]()
@Becky00 píše:
Vypadá moc hezky a za tu cenu je fakt super
pokud máš pochybnosti tak se zeptej po obchodech kde ho mají a běž si ho zkusit
oni ho prave nikde moc nemaji, myslela ze jsem ze ho koupim pres net, mam uz jeden vybrany a ma vyborne recenze…pan je pry ochotny a reklamace jsou v poho, jen se bojim aby tech reklamaci nebylo mnoho
![]()
@Indil tomu se nemusíš vyhnout ani u drahého kočárku… zkusila jsi ho najít na Heuréce na recenze? vypadá dobře a i rozměrově je docela dobrý…
@gaborka18 píše:
@Indil tomu se nemusíš vyhnout ani u drahého kočárku… zkusila jsi ho najít na Heuréce na recenze? vypadá dobře a i rozměrově je docela dobrý…
tak na heurece je velky kulovy, a tady na emiminu se sice maxim resi, ale ne zrovna tenhle typ
a je to kus od kusu, nekdo rika ze des, nekdo zase spokojenost… ale to mas temer u vsech kocarku
teda to je dilema… s temi rozmery jsem spokojena, ono u tech dnesnich kocarku to ani lepsi neni..