Obchod Strategie - znáte?

1396
9.2.13 12:29

obchod Strategie-znáte??

Ahoj všem, znáte prosím obchod Strategie, sídlo v Příboře??Mám od nich kočárek a teď když ho chci reklamovat tak je problém se tam vůbec dovolat a sliby že se mi ozvou sami neplní :,( na E-mail taky nereagují. Máte s nimi někdo zkušenost a pokud ano tak jakou?? Díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4092
30.3.13 07:30

strategie s.r.o.

Ahojky sice to už asi není aktualní ale teďka jsem od nich objednala autosedačku a objednávku zrušila poté co jsem se neozývali a nikterak se mi nepodařilo se tam dovolat. Když jsem si představila že budu potřebovat nějakou reklamaci a budu je takhle uhánět tak jsem od toho radši dala ruce pryč. Raději zaplatím někde jinde o něco víc a budu mít klid. Můžu se zeptat jak to nakonec dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
30.3.13 07:52

Nakonec jsem zavolala rovnou do servisu na Cybexy(v Praze)tam to zvedli napoprvé, po domluvě jsem jim poslala fotky závady a bylo mi odpovězeno že je to mechanická závada, jako že jsem si nýty z tyčky od střechy vyrvala sama takže a že za 200 mi prodají novou tu tyčku ale na montáž musím k nim takže to ve finále opravila drahá polovička(přidal tam šroubky a ejhle, drží to :mrgreen: )jinak jsem původně potřebovala reklamační protokol z té nostalgie pro ten pražský servis takže sem je průběžně naháněla a asi po týdnu se povedlo, zvedli telefon a po dalších urgencích poslali i ten protokol takže za mě Nostalgie rozhodně neeeeeee, komunikace děs běs, než se jim člověk dovolá tak se u toho několikrát vztekne, nedovedu si představit kdyby to nebyly golfky bez kterých se chvilku obejdu(už je dvouletá a chodí)ale třeba hluboký kočár s větší závadou, to by člověk novorozeně nosil asi v baťohu než zvednou telefon :zed: :zed: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí