Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny, ktereé mají alespon nějaké reálné zkušenosti s tímto kočarkem, velice se mi líbí, ale nemohu nalézt nikoho, kdo ho osobně vlastní nebo má nejake konkretnejsi zkusenosti, predem vsem dekuji za informace, jak pozotivni, tak i ty negativni
![]()
Ahoj, taky by mě to dost zajímalo, moc se mi líbí jak stylo lux tak tramonto…:)
@PitryLudvikova píše:
Ahoj, taky by mě to dost zajímalo, moc se mi líbí jak stylo lux tak tramonto…:)
to mi povidejte, i kdyz Tramonto jsem videla, je krasny, ale na me moc veliky, merim 157 cm a mam necelych 50kg, tak potrebuji neco drobnejsiho, myslela jsem ze stylo lux by to mohl vyresit, ale nejak nemohu nic nalezt
![]()
Tak já mám 180 cm:D ale ja mam za to kdyz jsem koukala na rozmery tak jsou uplne stejny…ale zase se bojim aby se stylo lux neprevracel ty kolečka nevypadaj moc do terenu:D
@PitryLudvikova píše:
Tak já mám 180 cm:D ale ja mam za to kdyz jsem koukala na rozmery tak jsou uplne stejny…ale zase se bojim aby se stylo lux neprevracel ty kolečka nevypadaj moc do terenu:D
tak koukam ze mame opacny problem, i kdyz uprimne u me vypada kazdy kocarek maly a vzhledem k manzelovi ktery ma 160 kg a porodu v lete nemam sanci vybirat nejake prcky
me se prave u stylo lux ten podvozek libi, je modernejsi, sice mam taky rada retro, ale stylo lux me okouzlil vic a predpokladam ze do prirody se podivame maximalne v zoo
![]()
No my zase bydlíme na vesnici takže se bojim aby vydržel ty naše „krásný“ cesty:D
@PitryLudvikova píše:
No my zase bydlíme na vesnici takže se bojim aby vydržel ty naše „krásný“ cesty:D
to nase mesto je taky spis jak vesnice a chodniky tu jsou naprosto priserny nebo zadny, snad jen na hlavnich ulicich, teda nikdy bych necekala, ze na tejotenstvi je nejtezsi vybrat kocar
![]()
Já mám Stylo a jsem s ním max spokojená. Velká korbička s kšiltem, prostorná, kočárek se skvěle a jednoduše ovládá, nasazení korbičky naprosto jednoduché, lehký, během léta se absolutně nevyšisovaly barvy a na prodejně mi bylo řečeno, že pokud by k tomu došlo, tak j eto důvod k reklamaci. Dále má opravdu prostorný košík se snadným přístupem. Sporťák je ještě o něco lehčí, opět skvělé nasazování, prostorný. Vlétě se odepne zadní díl a pod ním se ukrývá síťovina, takže kočárek skvěle větrá. Jen je to maličko nepraktické, pokud má prcek spát. Síťovina je po celém obvodu přední části kočárku, takže má dítko úžasnou čumendu i v leže:))). Sporťák má navíc v kšiltu všitou slídu, takže při větším větru, sluníčku je dítko dobře kryté. Co se mi nelíbilo byla taška na rukojeť. Na prodejně byla úplně jiná a tohle bylo něco na způsob dětské aktovky i co se týče velikosti. Navíc je zapínání na karabiny, což taky není žádná hitparáda. Dále se musí často dofukovat kola, alev tom bych neviděla takový problém. Kolečka do terénu vždy aretovat. Promazávat jako každý jiný kočárek. KAždopádně ho hodnotím opravdu kladně a dporučuji:)).
@brusinka28 no paráda, konečně jsem se o něm něco dozvěděla, sice na poslední chvíli, tak budu místo ze dvou vybírat ze tří…složité
mockrát děkuji, ještě se chi zeptat, co vše ylo v cenně kočárku, mám na mysli pláštěnka, moskytiéra a tak
mám ráda bohaté příslušenství, taška mě trošku mrzí na obrázcích se mi právě velice zamlouvá ![]()
@Indil ke kočárku je moskytiéra, taška na kočár, hluboká i sportovní verze má každá svůj nánožník, pláštěnka. já jej kupovala v Brně a stál 6.990,–. Nejdřív se mi taky líbil ten stylo lux, ale pak když jsem jej viděla na vlastní oči, tak už se mi tolik nelíbil:(((. Připadal mi takový robustní…já nevím jak to popsat. Stylo je taková krásná odlehčená verze, ale co se do kvality týče, tak je stejný. Každopádně záleží na každém kočárku. Někdo jezdí 3 roky a má super kočár, někdo měsíc a už je závada a pak další…To ale nikdo neovlivní. Já jsem každopádně spokojená a dokonce už se na kočárek ptalo dost lidí. Prodavačky u nás v obchodě mi řekly, že mám nejkrásnější kočárek, což mě opravdu hooodně potěšilo:))).
Kočárek Kajtex stylo lux, můžu jen a jen doporučit. Korbička je opravdu veliká ale přitom se na pohled nezdá tak obří, sporták je také super. Kolečka jsem za rok a kousek nedofukovala, jen mi manžel měnil nějaké ložisko, jezdíme hodně v terénu a kočárek nění rozvrzaný. Mám plné disky na kolečkách což přidává kočárku na luxusu. Hodně lidí se mě ptá co je to za značku a že je krásný… jsem tedy max spokojená i vajíčko bylo lehké. Nechám si ho určitě i na druhé mimi.
Ahoj holky, nemáte některá fotku, jak vypadá ve sportovní verzi? Nikde jsem žádnou na netu nenašla ![]()
@MamincinCvrcek píše:
Ahoj holky, nemáte některá fotku, jak vypadá ve sportovní verzi? Nikde jsem žádnou na netu nenašla
mrkněte na www.mojemiminko.cz nejde mi sem ta stránka vložit, ale když se mrknete na stránku s kočárkem, tak jsou tam další fotky a je tam i ve sportovní verzi.
@brusinka28 píše:
mrkněte na www.mojemiminko.cz nejde mi sem ta stránka vložit, ale když se mrknete na stránku s kočárkem, tak jsou tam další fotky a je tam i ve sportovní verzi.
Děkuji
Ve středu si jedu pro kočárek
http://deti.bazos.cz/…tylo-Lux.php
@MamincinCvrcek píše:
DěkujiVe středu si jedu pro kočárek
http://deti.bazos.cz/…tylo-Lux.php