Máte někdo Firkon Verano Long - Královohradecký kraj

771
4.2.13 12:08

Máte někdo Firkon Verano Long - Královohr.kraj

Ahoj všem!

Mám obrovskou prosbu, plánuji nákup tohoto kočárku, ale problém je že mám menší kufr v autě a nejsem si jistá jestli by se tam vešel podvozek i s korbou. Podle parametrů kočárku, by to bylo jen tak tak…

Byla bych moc vděčná někomu, kdo už tento kočárek má za půjčení na pár vteřin, kdybych jenom zkusila dát ho do auta. Dojela bych si v rámci Královohr. kraje kamkoliv…

Děkuji za nabídky

Alex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1102
4.2.13 12:34

Já ho mám ale bohužel jsem z Brna :D Co máš za auto? Já bych ti ho mohla tak max. složený změřit :) Každopádně počítej i s tím že korba zabere taky celkem dost místa je hrozně dlouhá. Mě z obchodu vezl tchán a měli jsme co dělat :) jinak my máme Seata Ibizu zatím jsem do ní kočár nezkoušeli dát nicméně asi s tím bude taky trochu problém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
4.2.13 13:12

Kamarádka má felicii a teda dali ho tam.. ale šíleně špatně :( my máme kombíka, takže tam nebyl problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
4.2.13 13:23

Auto mám Suzuki Ignis, ráno jsem měřila kufr a má rozměry 110 cm délka, největší šířka uprostřed je 65 a pak se to zužuje až na 60 cm… ve výšce asi 35 cm jsou repráky… a pak zase volný prostor na výšku, kam by se teoreticky dala dát korba, ale s rizikem že budu bez výhledu
tuto fotku jsem našla na netu, je mezi posledními, na konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.4.13 11:36

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, používali jste už sporťák??Já totiž sháním pláštěnku a nevím kde a jakou koupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí