Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto kočárkem?? Moc se mi líbí ale byla bych vděčná za zkušenosti z terénu
děkuju
Máte zkušenost s Maked Lucky?
Přidejte zkušenost s Maked LuckyTaky se ráda dozvím něco k tomuto kočíku, moc se mi líbí a zvažuji. Viděla jsem ho na prodejně v černé barvě. Zdál se mi super poměr funkce a cena. U prvního jsem měla Teutonii a více už bych za kočár takové peníze nedala.
Jediné, co mi vadilo na hluboké korbě bylo to, že boudička nemá polohování, buď je úplně stažená nebo úplně napnutá. Matrace v hluboké korbě je taky spíše jen povlak, ale to se dá řešit universální matrací, kterou měli v obchodě cca za 300,– Kč. Určitě bych nedoporučovala brát autosedačku, vypadá dost nekvalitně.
Vyplatí se si koupit adaptéry na Maxi Cosi a koupit třeba použitou, ale bezpečnou.
Tak prosím zkušenosti s kočárkem v terénu
???
@aniretak22 taky jsem se na něj byla dnes podívat, mají ho tu v několika barvách a je úžasnej, jsem z něj nadšená. Sporťák jsem tedy neměla nasazený, měla jsem málo času, ale příště ho určitě podrobně prozkoumám
Sedačku budu určitě taky volit Maxi Cosi.
@aniretak22 prodejna Kifik v Jablonci nad Nisou a ještě vím o prodejně v Liberci, kde by je měli mít taky skladem
Dobry den kocarek mam v tmave modre barve a je supr, zatim teda jezdim jen v korbicce ale na jare uz presedlame do sportaku.Jen si musim koupit vetsi tasku, tato je mala kdyz uz musim vozit vice veci ale do ted mi stacila. Takze ja s nim jsem spokojena. Uvidim jaky bude sportak.
@Bonnina jé tak to jsem ráda, že jste spokojená. Vejde se mimčo v pohodě i v kombinéze a ve fusaku?? 4ekáme prcka na začátek srpna, takže bych potřebovala vydržet v korbičce do jara
moc děkuju za názor ![]()
Do korbycky se krasne vejde, mam tam fusak i deku a malyho jeste v kombineze a to neni zadnej mrnous na to ze ma 4 a pul mesice tak vypada skoro na 6 mesicu.Jen se mi nekdy stane ze kopnu do ty brzdy dole ale to mi nevadi, jinak na prednich koleckach musite sundat v zime blatniky jinak vam ve snehu nepojedou.
@Bonnina píše:
Do korbycky se krasne vejde, mam tam fusak i deku a malyho jeste v kombineze a to neni zadnej mrnous na to ze ma 4 a pul mesice tak vypada skoro na 6 mesicu.Jen se mi nekdy stane ze kopnu do ty brzdy dole ale to mi nevadi, jinak na prednich koleckach musite sundat v zime blatniky jinak vam ve snehu nepojedou.
Dobrý den,
a nemohla byste nám kočárek vyfotit? Jde mi o reálnou barvičku, protože mám k dispozici letáček a to se neshoduje s barvami na internetu. Taky právě přemýšlíme nad modrou.
Ja mam tmave modry, jinak modry byl na prodejne a ma ho i sousedka a ten je strasne moc svitivy a to se mi nelibilo.Ja chtela puvodne zeleny ale prislo mi ze byl jako ten modry takova svitiva leskla barva. Zrovna snezilo kdyz sem ho fotila na dennim svetle.
Jééé, vy jste zlatá!!! moc děkuji, je nádhernej!!! asi jsem už rozhodnutá, zítra pojedeme do Mladé Boleslavi a rovnou si ho tam objednám. Ještě jednou moc děkuju!!!
U prvního dítka jsem měla Teutonii a už vícekrát bych za kočár takové peníze nedala. Ani kvalita, příslušenství a funkčnost kočárku neodpovídala těm penězům, co jsme za to dali.
Ještě jednou děkuju!!!
Nemate vubec za co
me se ta barva taky moc libi a hlavne je malo kocarku ktery ma jen jednu barvu.Tak doufam ze budete taky spokojena.Me jen vadi ted ta taska protoze malej uz vyzaduje hracky s sebou a tak vsechno do toho dam ale stejne chci vetsi a hlavne ma dobrej dole ten kos, je ve vysce tak ho nikde nesoupu po zemi a hodne se tam vejde veci. Zatim teda jediny minus davam ty brzde dole ze do ni nekdy kopnu ale uz sem si na to zvykla ze se to stane opravdu malokdy. Hlavne v zime sundejte blatniky ja nez sem na to prisla to byl horor, zalezl tam snih a netocily se hruza ![]()
@Bonnina jé a dokonce máte kočárek i z Kifiku
taky tam budu kupovat:-) já mám teda vybranej ten zelenej pro kluka a kdyby to byla holka tak fialovej…takže uvidíme za 3týdny
Taška mě netrápí, u prvního jsem měla tašku z DMka a ta je super, takže jí mám ještě doma a na tu brzdu se dá zvyknout
takže já jsem taky rozhodnutá ![]()