Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, jsem tu nová a hned jdu s dotazem… Naskytla se mě dobrá koupě kočárku Tako Acoustic, měla jsem si vybrat z posledních 4 barev, šedá, červená, hnědá a taková krémová… vybrala jsem hnědý ale jelikož jsem teprve 11 týden, ještě netuším, co nosím pod srdíčkem a tak mě tak napadlo, že je možné, že to bude holka a bude mít hnědý kočárek… špekuluju, jestli jsem udělala dobře nebo ne… pro kluka bych si tento hnědý koupila určitě, ale když to bude holka…
Vyloženě hnědý ne, spíš takovou středně tmavou béžovou pro holku a v pohodě. K tomu oranžovej fusak i peřinky:-)
Na dvojčata - holky jsme měli hnědý kočárek a vybírali jsme ho záměrně v této barvě, i když jsme věděli, že čekáme holky! a i golfky jsme jim pořídili hnědý
![]()
Já mám po synovi modrý a hnědý kočár a dcera v něm jezdí taky
teď zatím v modrým a až bude sedět půjde do hnědého sporťáku. Hnědá je universální ![]()
Pokud bude druhátko kluk, bude mít červeno - černý kočár, golfky šedé a oranžové.
Hnědá je neutrální barva, ne?
Jedině kluk ve fakt sladkém růžovém kočárku by asi vypadal divně, jinak je to jedno ![]()
Dáš barevnou deku/hračku/slunečník a bude to.
Já čekám holčičku a mám černý kočárek
Myslím si, že hnědá nebo černá jde pro obě pohlaví
Horší by byl kočárek růžový, nebo modrý
Ale jak píše RyBANA mimču to bude úplně jedno ![]()
My máme hnědý s krémovýma kolečkama nebo flekama spíš a moc se mě líbí:)máme bílej polštářek a žlutou deku ![]()
Ja mam pro holcicku hnedo cerny kocarek, myslim si ze je jedno jaka je barva kocarku, pokud teda chlapecek nejezdi v ruzove, to je docela blbe ale jinak hneda pro holcicku proc ne ![]()
Mam na dceru cerny kocar a divne mi to neprijde.
Diteti je to uplne fuk v cem jezdi a hned je neutralni barva ![]()
Já spíš potřebovala trošku uklidnit, že třeba nebudu jediná, moc vám všem děkuji za tolik názorů, jsem hned klidnější ![]()
Ke hnědé moc hezky ladí růžová, tak neboj, doladíš to třeba dekou, jinak na hnědé pro holku nevidím nic špatného
Řekla bych, že hnědá je taková neutrální, takže pokud se líbí tobě, proč ne. My máme pro malou tuto barvu: http://zkracovatko.cz/dVABXJ nechtěli jsme znát pohlaví, takže jsem vybírala neutrální a myslím, že v pohodě ![]()
Hnědá je náhodou super, krásně neutrální, praktická barva, vhodná pro obě pohlaví. A jde krásně oživit jakoukoli barevnou vložkou, dekou, hračkami. Já bych do toho šla s klidem. ![]()
Máme tako laret hnědý a máme holčičku, kupovala jsem ho i když jsem věděla, že to holka bude a jsem maximálně spokojená ![]()