Hnědý kočárek pro holku - máte?

27.1.13 10:17

Hnědý kočárek pro holku - máte?

Ahojky, jsem tu nová a hned jdu s dotazem… Naskytla se mě dobrá koupě kočárku Tako Acoustic, měla jsem si vybrat z posledních 4 barev, šedá, červená, hnědá a taková krémová… vybrala jsem hnědý ale jelikož jsem teprve 11 týden, ještě netuším, co nosím pod srdíčkem a tak mě tak napadlo, že je možné, že to bude holka a bude mít hnědý kočárek… špekuluju, jestli jsem udělala dobře nebo ne… pro kluka bych si tento hnědý koupila určitě, ale když to bude holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
27.1.13 10:19

Děcku bude jedno v čem jezdí. Záleží co se líbí tobě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.1.13 10:20

Vyloženě hnědý ne, spíš takovou středně tmavou béžovou pro holku a v pohodě. K tomu oranžovej fusak i peřinky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
27.1.13 10:21

Na dvojčata - holky jsme měli hnědý kočárek a vybírali jsme ho záměrně v této barvě, i když jsme věděli, že čekáme holky! a i golfky jsme jim pořídili hnědý :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063

Já mám po synovi modrý a hnědý kočár a dcera v něm jezdí taky :-) teď zatím v modrým a až bude sedět půjde do hnědého sporťáku. Hnědá je universální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Pokud bude druhátko kluk, bude mít červeno - černý kočár, golfky šedé a oranžové.
Hnědá je neutrální barva, ne?
Jedině kluk ve fakt sladkém růžovém kočárku by asi vypadal divně, jinak je to jedno :nevim:
Dáš barevnou deku/hračku/slunečník a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.1.13 10:22

Já čekám holčičku a mám černý kočárek :) Myslím si, že hnědá nebo černá jde pro obě pohlaví :) Horší by byl kočárek růžový, nebo modrý :) Ale jak píše RyBANA mimču to bude úplně jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
27.1.13 10:23

My máme hnědý s krémovýma kolečkama nebo flekama spíš a moc se mě líbí:)máme bílej polštářek a žlutou deku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
27.1.13 10:29

Ja mam pro holcicku hnedo cerny kocarek, myslim si ze je jedno jaka je barva kocarku, pokud teda chlapecek nejezdi v ruzove, to je docela blbe ale jinak hneda pro holcicku proc ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.1.13 10:39

Mam na dceru cerny kocar a divne mi to neprijde.
Diteti je to uplne fuk v cem jezdi a hned je neutralni barva ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.13 10:42

Já spíš potřebovala trošku uklidnit, že třeba nebudu jediná, moc vám všem děkuji za tolik názorů, jsem hned klidnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2

Ke hnědé moc hezky ladí růžová, tak neboj, doladíš to třeba dekou, jinak na hnědé pro holku nevidím nic špatného

• Citovat
  • Upravit
9090

Řekla bych, že hnědá je taková neutrální, takže pokud se líbí tobě, proč ne. My máme pro malou tuto barvu: http://zkracovatko.cz/dVABXJ nechtěli jsme znát pohlaví, takže jsem vybírala neutrální a myslím, že v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
27.1.13 10:44

Hnědá je náhodou super, krásně neutrální, praktická barva, vhodná pro obě pohlaví. A jde krásně oživit jakoukoli barevnou vložkou, dekou, hračkami. Já bych do toho šla s klidem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
27.1.13 10:45

Máme tako laret hnědý a máme holčičku, kupovala jsem ho i když jsem věděla, že to holka bude a jsem maximálně spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí