Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Aloha holky, od 3. mesice se snazim najit nejaky kocarek, ted jsem v 7. a porad nic..myslite, ze byste mi mohly neco doporucit? Pozadavky jsou nasledujici:
Myslite ze mam prilis velke naroky? Klidne bych koupila kocar i po nekom, jen proste..chtela bych aby vyhovoval pozadavkum… za kazde doporuceni budu vdecna! Predem moc dekuji ![]()
@bahbouhi píše:
Aloha holky, od 3. mesice se snazim najit nejaky kocarek, ted jsem v 7. a porad nic..myslite, ze byste mi mohly neco doporucit? Pozadavky jsou nasledujici:
- dvojkombinace, trojkombinace
- velka kola
- nastavna rukojet
- lehce dostupny spodni kos+aby se tam vlezl nakup
- jednobarevny
- nejlepe lehky-mame velky kopce ve meste
- cena kolem 10 000
Myslite ze mam prilis velke naroky? Klidne bych koupila kocar i po nekom, jen proste..chtela bych aby vyhovoval pozadavkum… za kazde doporuceni budu vdecna! Predem moc dekuji
Já mám tento: bazarový Herqules, nové už se nevyrábějí, ale podle tvých kritérií je.
Ahojky já si včera konečně vybrala šla jsem do Firkonu Verano long je to hodne prostorný kočár sporťák má taky veliký. Je dobře ovladatelný jezdila jsem s ním i po venku a barev mají hrozně moc. Já mám černý v kombinaci s modrou a bílou a stál 6500.Je u celkem lehký taky jsem nechtěla moc těžký kvůli cestování v mhd:-)tak přeji ať brzo vybereš já se taky dlouho nemohla rozhodnout;-)
Moc diky holky, cekam kluka, tak asi cerveny neee…mi se docela libi tento http://www.kocarky-ostrava.cz/…2-hnedy-248/ az budu v cesku, budu muset vycestovat a nekde si ho osahat..nemate zkusenosti s touto znackou?
Ahojky já taky sháněla kočárek, taky jsem nepotřebovala úplně nový. Nakonec jsem sehnala kočárek Moon. Je krásně lehoučký, mají hodně barev a výběr podvozku. Hlavně se mi líbí, že hluboká korbička je velká
Já mám tedy z kolekce 2009 a černý. Ale na prodej jsou už novější a jsou okolo 10 000kč. Zkus se podívat na www.Heureka.cz a zadej své požadavky, tam máš výběr ze všech internetových obchodů
![]()
@miisinkka to uz jsem taky zkousela, ale vybaflo name milion kocaru..proto jsem se obratila na tento sever:) ale dekuji ![]()
Ahoj,
kočárku mi prošlo rukama doopravdy hodně. teď mám brio go a u něj i zustanu.
Je lehky bydlime ve 4.patře a i s nakupem a malý vynesu v pohodě. ma spojenou polohovací rukojet, sedačka se dá. otočit po i proti směru, vzadu velká kola vepředu menší ale ne pidi sníh. i na horách. zvládl v pohodě. košík dole le snad největší jaký jsem kdy měla i viděla. navíc je bezvadně odpružený a k
rasne houpe.
@bahbouhi píše:
@adelina3 moc dekuju, hned se na to jdu podivat!!!
Kdyby jsi měla nějaký dotaz tak sem sním. omlouvám se za překlepy-píšu z mobilu ![]()
@adelina3 v te cerne by se mi libil, ale musim se poohlednout po nejakym levnejsim nebo bazarovym asi, jelikoz kdybych mela koupit kontrukci, korbu a sportak…asi bych se do 10 000nevesla
@bahbouhi píše:
Moc diky holky, cekam kluka, tak asi cerveny neee…mi se docela libi tento http://www.kocarky-ostrava.cz/…2-hnedy-248/ az budu v cesku, budu muset vycestovat a nekde si ho osahat..nemate zkusenosti s touto znackou?
Tak to je na způsob Inglesina Magnum nebo Roan Marita. Oba můžu doporučit.
Jediná nevýhoda je, že nemají aretovací přední kola (někdo má radši) a nejsou to ty nejlehčí na trhu (ale rozhodně ani ty nejtěžší).
Vydrží více dětí a klidně je lze koupit z druhé ruky.
Co Jané Slalom Pro? Já už bych jiný kočár, nechtěla! Náš jsem koupila před 4lety po jednom dítěti, odvozila syna a teď si v něm lebedí dcera a je to naprosto nejlépe ovladatelný, lehký a prostorný kočárek ![]()
@bahbouhi
nebala bych se použitého. kamarádka si jej koupila taky jety a už asim jezdí od léta a vše v pořádku. nebo číhat zda-li nevychytas nějakou akci, pokud teda máš ještě čas ![]()