Jaký kočárek? Mám vysoké nároky?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
83
27.1.13 09:55

Jaky kocarek?Doporucite?

Aloha holky, od 3. mesice se snazim najit nejaky kocarek, ted jsem v 7. a porad nic..myslite, ze byste mi mohly neco doporucit? Pozadavky jsou nasledujici:

• dvojkombinace, trojkombinace
  • velka kola
  • nastavna rukojet
  • lehce dostupny spodni kos+aby se tam vlezl nakup
  • jednobarevny
  • nejlepe lehky-mame velky kopce ve meste
  • cena kolem 10 000

Myslite ze mam prilis velke naroky? Klidne bych koupila kocar i po nekom, jen proste..chtela bych aby vyhovoval pozadavkum… za kazde doporuceni budu vdecna! Predem moc dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
heb
124
27.1.13 10:03

Inglesina Magnum, tu máme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
27.1.13 10:05
@bahbouhi píše:
Aloha holky, od 3. mesice se snazim najit nejaky kocarek, ted jsem v 7. a porad nic..myslite, ze byste mi mohly neco doporucit? Pozadavky jsou nasledujici:
  • dvojkombinace, trojkombinace
  • velka kola
  • nastavna rukojet
  • lehce dostupny spodni kos+aby se tam vlezl nakup
  • jednobarevny
  • nejlepe lehky-mame velky kopce ve meste
  • cena kolem 10 000

Myslite ze mam prilis velke naroky? Klidne bych koupila kocar i po nekom, jen proste..chtela bych aby vyhovoval pozadavkum… za kazde doporuceni budu vdecna! Predem moc dekuji :*

Já mám tento: bazarový Herqules, nové už se nevyrábějí, ale podle tvých kritérií je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
27.1.13 10:07

Ahojky já si včera konečně vybrala šla jsem do Firkonu Verano long je to hodne prostorný kočár sporťák má taky veliký. Je dobře ovladatelný jezdila jsem s ním i po venku a barev mají hrozně moc. Já mám černý v kombinaci s modrou a bílou a stál 6500.Je u celkem lehký taky jsem nechtěla moc těžký kvůli cestování v mhd:-)tak přeji ať brzo vybereš já se taky dlouho nemohla rozhodnout;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.1.13 10:17

Moc diky holky, cekam kluka, tak asi cerveny neee…mi se docela libi tento http://www.kocarky-ostrava.cz/…2-hnedy-248/ az budu v cesku, budu muset vycestovat a nekde si ho osahat..nemate zkusenosti s touto znackou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
27.1.13 10:17

Ahojky já taky sháněla kočárek, taky jsem nepotřebovala úplně nový. Nakonec jsem sehnala kočárek Moon. Je krásně lehoučký, mají hodně barev a výběr podvozku. Hlavně se mi líbí, že hluboká korbička je velká :) Já mám tedy z kolekce 2009 a černý. Ale na prodej jsou už novější a jsou okolo 10 000kč. Zkus se podívat na www.Heureka.cz a zadej své požadavky, tam máš výběr ze všech internetových obchodů :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.1.13 10:27

@miisinkka to uz jsem taky zkousela, ale vybaflo name milion kocaru..proto jsem se obratila na tento sever:) ale dekuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
27.1.13 10:31

Ahoj,
kočárku mi prošlo rukama doopravdy hodně. teď mám brio go a u něj i zustanu.
Je lehky bydlime ve 4.patře a i s nakupem a malý vynesu v pohodě. ma spojenou polohovací rukojet, sedačka se dá. otočit po i proti směru, vzadu velká kola vepředu menší ale ne pidi sníh. i na horách. zvládl v pohodě. košík dole le snad největší jaký jsem kdy měla i viděla. navíc je bezvadně odpružený a k :kytka: rasne houpe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.1.13 10:40

@adelina3 moc dekuju, hned se na to jdu podivat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
27.1.13 10:44
@bahbouhi píše:
@adelina3 moc dekuju, hned se na to jdu podivat!!!

Kdyby jsi měla nějaký dotaz tak sem sním. omlouvám se za překlepy-píšu z mobilu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.1.13 10:49

@adelina3 v te cerne by se mi libil, ale musim se poohlednout po nejakym levnejsim nebo bazarovym asi, jelikoz kdybych mela koupit kontrukci, korbu a sportak…asi bych se do 10 000nevesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
27.1.13 10:53
@bahbouhi píše:
Moc diky holky, cekam kluka, tak asi cerveny neee…mi se docela libi tento http://www.kocarky-ostrava.cz/…2-hnedy-248/ az budu v cesku, budu muset vycestovat a nekde si ho osahat..nemate zkusenosti s touto znackou?

Tak to je na způsob Inglesina Magnum nebo Roan Marita. Oba můžu doporučit. :kytka: Jediná nevýhoda je, že nemají aretovací přední kola (někdo má radši) a nejsou to ty nejlehčí na trhu (ale rozhodně ani ty nejtěžší). :mavam: Vydrží více dětí a klidně je lze koupit z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
27.1.13 10:57

@bahbouhi Kočárek jsem viděla v reálu. V béžové barvě… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
27.1.13 11:01

Co Jané Slalom Pro? Já už bych jiný kočár, nechtěla! Náš jsem koupila před 4lety po jednom dítěti, odvozila syna a teď si v něm lebedí dcera a je to naprosto nejlépe ovladatelný, lehký a prostorný kočárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
27.1.13 11:05

@bahbouhi
nebala bych se použitého. kamarádka si jej koupila taky jety a už asim jezdí od léta a vše v pořádku. nebo číhat zda-li nevychytas nějakou akci, pokud teda máš ještě čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí