Jaký kočárek? Mám vysoké nároky?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
27.1.13 11:06

Chces primo tyto kola? ja bych do mesta brala predni otocny. S temahle se docela nadres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.1.13 11:32
@suik píše:
Chces primo tyto kola? ja bych do mesta brala predni otocny. S temahle se docela nadres.

To musím souhlasit, otočná kola jsou do města lepší.
Za mě mohu doporučit kočárek el jot Vesper! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.1.13 11:53

@klarucha ktery jsi videla v realuuu??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.1.13 11:55
@suik píše:

ja nevim abych popsala svou situaci: ziji v africe, ne vsude je tu asfalt, kdyz chci na prochazku k oceanu-musim prekonat velky kopec, potrebuju v kocaru uvest nakup cca 5kg…co myslis? ja vubec nevim jaky je rozdil mezi tema kolama, jsem mlada, nezkusena..dycky si rikam:mama me taky nevozila s otocnymi kolecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
27.1.13 12:42

@bahbouhi http://www. kocarky-ostrava. cz/katalog/kocarky-1/ballila-collection-191/ballila-acoustic-2012-hnedy-248/
Tenhle. Vypadal pěkně. :mavam: Sama vybírám kočárek, tak mám ledacos zmapováno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
27.1.13 12:49

@klarucha ze jo?!? ja ho jen koupim asi ve fialove barve..taky se mi libi ze vsech nejvice, i kdyz nema ty otocne predni kolecka..ale nemuzu mit preci vsechno:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
28.1.13 16:52

@klarucha jééé já posílám odkaz na podobný… nemám s ním sice zkušenost, ale docela se mi líbí… lehké retro, něco uveze a má velkou korbičku i s polohováním zad… já bohužel kočárek už mám, ale docela mě baví… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.1.13 17:53

@bahbouhi
Dneska jsem viděla maminku, mela v ruce ještě nákup a tlačila tento zmíněný kočárek. Přišlo mi ale, že se s ním docela nadřela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.1.13 17:55

@gaborka18 Ano, ano. Také mi příjde spíše do retra. Ale je zajímavý… Když já ujíždím na kočárku od Camu. :oops: Ještě se rozmýšlím, jestli Cam nebo Jané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.1.13 18:06

Ja bych doporucila Navington Caravel, ma velka kola a predni jsou otocna, resp. predni naprava je otocna, ale daji se zaaretovat.Ja jsem s nim spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
28.1.13 19:59
@klarucha píše:
@gaborka18 Ano, ano. Také mi příjde spíše do retra. Ale je zajímavý… Když já ujíždím na kočárku od Camu. :oops: Ještě se rozmýšlím, jestli Cam nebo Jané…

Pokud mohu radit tak určitě Jane.Cam je takovej plastak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
28.1.13 20:01

Taky doporucuji Jane, mame Jane Slalom Pro, trojkombinaci a jsme maximalne spokojeni. A to dostava maximalne zabrat v terenu po vyletech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.1.13 20:30

@Fally123, @adelina3 - Příjde mi i vzhledově, takový správně nadčasový… Nevíte tedy jaký je rozdíl mezi Slalom Pro a Trider?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
28.1.13 20:42
@klarucha píše:
@Fally123, @adelina3 - Příjde mi i vzhledově, takový správně nadčasový… Nevíte tedy jaký je rozdíl mezi Slalom Pro a Trider?

Hlavní rozdíl je, že slalom má samostatně polohovací záda a podnožku, takže lze plochu na ležení položit na placku. Trider má polohování houpačku, tudíž je sedačka ve stejném tvaru, akorát se naklápí. Navíc u trideru se dá sedačka otáčet na obě strany, to u slalomu pro nejde, jedině u slalomu reverse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.1.13 20:57

@lemanka Takže, co je lepší? Koukám, že každý kočárek má něco. Já se právě rozhoduji mezi Cam Cortinou x3 nebo zmíněným Triderem. Cenově je to nastejno. Ale hlavní body, které by vedly k rozhodnutí, hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí