Bugaboo 2 vs. Bugaboo 3

153
4.2.13 21:10

Bugaboo 2 vs. Bugaboo 3

Ahoj,

prosím o radu zasvěcených do Bugaboo kočárků. Jaký je, prosím, rozdíl mezi Bugaboo Cameleon 2 a Cameleon 3. Moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.2.13 21:16

Mám 2 a teď když mi spravovali lanko u brzdy, tak paní prodavačka říkala, že 3 ho má silnější. Mrkni se sem, třeba tam najdeš rozdíly: http://bugaboo.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.2.13 21:23

3 ma nejake extra vychytavky co 2 nema, napr. snadnejsi skladani, jiny system madla, snadnejsi sundavani kolecek apod.
Mam 2 a jsem s nim stopro spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
4.2.13 21:29

Aha :). Můžu se zeptat za kolik jste ho koupily? Mam možnost si ho objednat ze zahraničí za 16500,–. Je to dobrá cena na 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
4.2.13 21:34

Nejsem schopna zkopirovat to srovnani, ale najdes ho na strankach Babyparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 21:39
@karolec píše:
Aha :). Můžu se zeptat za kolik jste ho koupily? Mam možnost si ho objednat ze zahraničí za 16500,–. Je to dobrá cena na 2?

Určitě je to super cena, ale záleží, co v tom všechno budeš mít, např. velká kola do terénu a sněhu. Mě stál přes 25 tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
8.2.13 21:56

Ahoj :-),

děkuju moc za odpověď. Už ho mám objednaný. Nemůžu se dočkat :-)! Jen mi ted vlezl brouk do hlavy… v baleni mi prijdou dva rámy? jeden na hlubokou korbu a jeden na sporťák? Nebo jen jeden rám a pak se to přehodí?

Moc prosím o radu, děkuju :). Ahoj a hezky vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
12.2.13 13:15

Máte prosím někdo zkušenosti s Cameleon 3 do terénu? Pořád srovnáváme pro a proti s jinými, žádný nám nevyhovuje stopro, tenhle jediný má vše kromě těch malých předních koleček. Dají se použít ta terénní do sněhu, ale ta josu zase napevno, neotáčí se, tak by mě zajímalo, jak moc zoufalá jsou ta malá přední do trávy, listí, příp. bláta, jestli se vůbec nedají použít nebo zvládají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
12.2.13 15:34

Nevim jak moc na kocarek spechate, ale na podzim bude uveden k nam do CR novy Bugaboo Buffalo, ktery ma velka predni aretovaci kolecka a je urcen prave do terenu. Jinak ja mela Cameleona 2, a travu, listi i blato zvladal v pohode.

• Citovat
  • Upravit
3244
12.2.13 15:59

@Sype Právě dnes jsem na něho koukala, mám termín na konci května, v Rakousku by se měl prodávat už od půlky března, tak to bychom mohli stihnout zajet do Vídně i s dodací lhůtou. ale zase na něho spoléhat, když ještě nevím, jaké to bude mít mouchy… No uvidíme. Pokud ale i Cameleon zvládal terén, tak to necháme otevřené a když by se nám Buffalo nelíbil, vezmeme Cameleon a bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
12.2.13 16:17

Tak ho omrknete a uvidite…v kazdym pripade jak ci tak to bude dobra volba :palec:. Ja ted menim Cameleona za Bee. Na Bugaboo kocarky proste nedam dopustit :).

• Citovat
  • Upravit
532
12.2.13 23:56

Jsme před objednáním Cameleona 3, ale dnešní info o Buffalo mě totálně rozhodilo…velká přední kola, složení v jednom kuse, prostě super :potlesk: Tak ještě taky budeme zvažovat objednání v Rakousku nebo Německu, jen by mne zajímala váha a cena, zatím to nikde neuvádějí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.2.13 00:03

Tak nové info k váze, Buffalo by měl mít 11,8kg a cena vyšší jak Cam3 a níže než Donkey mono. Tak nevím, potrebujeme lehký kočárek, těžký rozhodování. Navíc ta cena muže byt už fakt mazec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
13.2.13 09:02

@lucivka přesně stejná situace :) sotva jsme se rozhodli pro Cameleon 3 i přes podle mě docela nevyhovující přední kola, ukážou Buffalo…počkala bych, ale zase se bojím, že to nakonec bude později než 15.3., pak nějaká ta dodací lhůta… a taky jestli to není risk čekat na něco, co jsem vlastně ještě ani neviděla, může to mít spoustu háčků. Nevím, no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
13.2.13 13:59

Ty jo, bugaboo buffalo vypada naradne! Treba na druhe, protoze ty mala kolecka jsem brala jako jedinou chybu u naseho bugaboo. Tak to je fajn zprava, ze vyrobci nejdou jen po kocarkach do mesta:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí