Bugaboo 2 vs. Bugaboo 3

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
3.4.14 07:47

@li.hun muzu se prosim, zeptat odkud presne jste objednavala a za kolik? Moc moc diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
4.4.14 11:41

@Moncheeri
Ja mam Buffala z Nemecka z Drážďan, se vsim vsudy plus s taškou za 29 tisíc. Ale dnes už ho sezenete i v Česku, ja ho kupovala, když u nas ještě nebyl k dostání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.5.14 09:49

Ahojky holky. Nevíte jestli madlo z cameleon 3 jde i na cameleon 2? Budu mít totiž 2 ale madlo 3 je už s tím kloubem což je lepší tak kdyby to tam šlo tak bych ho koupila. Děkuji za radu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.5.14 22:59

bgb

Ketinka: Ahojky:-), když jsem ještě měla Cama 2, tak jsem to právě taky chtěla a bylo mi řečeno, že to jde:-) Jen se prý musí trošku zbrousit čudlík na obou stranách, abys to tam dostala, ale mělo by to fungovat :palec: Ale bohužel jsem nestačila vyzkoušet osobně, nakonec jsme šli do trojky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.5.14 23:03

cam 3

..holky, prosim vas, kdo ma cama 3, nevite jak provlict pasama podlozku nebo fusak? Jsem asi natvrdla, ale jak jsou ty pasy spojene, nemuzu na to zatim prijit :think: Predem moc dekuji za rady :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
13.5.14 23:13

To musí být také zacvaklé ne :) pošlete mi foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
13.5.14 23:15

Tak bud na ramenou někde vyvlíknout nebo na bocích u sedáku zezadu sedačky..
Bohužel mam c2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.5.14 07:54

Dekuji :-), jeste na to mrknu, uz jsem prave zkoukla video, ze se to musi cely vyvvliknout z toho plastovyho ocka..to byl v tomhle cam 2 lepsi tedy, jen se to odcvaklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.5.14 11:12

Tak podlozka uz je na miste.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
16.5.14 15:57

Tak hlavně že se nemuselo nic párat :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.5.14 21:46

Nene, nemuselo.. chtelo to jen zapojit vic mozecek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
21.5.14 20:59

Holky, koupila jsem cameleona a chci se zeptat, zda jste využívaly slunečník. Nebo je to spíš zbytečné? Jde mi o to, že jsem měla před tím Jané na dvě děti a slunečník mi akorát zničil kočár. Skoro jsem ho nepoužívala. Je mi jasné, že Bugaboo je vymakanější. Na druhou stranu myslím ta stříška je dostačující…co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.5.14 22:20

slunecnik bgb

Ahojky, my meli na prvni kocarek taky slunecnik a vubec jsme ho nevyuzili a to byl tedy joolz, s docela kratkou striskou, ale me tam spis slunecnik zavazel a malemu se to take nelibilo, ze nema poradny vyhled :roll:,ale to uz sedel ve sporatku..na hlubokou korbicku treba ano, ale my pouzivali radeji clonu a na spani jeste s tou UV sitkou :palec: ted mame taky cama a taky bez slunecniku, ta striska je pro nas dostacujici, kdyztak mame na stridacku i tu prodluzovaci..usitou od pani z mmb a velka spokojenost :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
22.5.14 20:00

@Bonule no právě, je to otázka, jestli do něho vůbec jít :nevim: Ta prodloužená stříška není vůbec špatná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.7.14 17:41

Ahoj holky, chci se zeptat na cameleon - je vhodný do terénu? Potřebuju kočár na polní cestu (v zimě i v létě - bahno i sníh). Máme náročného pejska, takže budu muset spojit venčení dítětě a psa :lol:. Je mi jasné, že buffalo je do terénu vhodnější, ale ta cena je závratná a bazarové se v ČR nedají sehnat :(. Tak bych se chtěla zeptat na zkušenosti, zda by stačil i cameleon. Popřípadě jestli nemátě některá třeba typ i na jiný takový kočárek. Rodit mám v prosinci.
Moc děkuju za zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4