Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@li.hun muzu se prosim, zeptat odkud presne jste objednavala a za kolik? Moc moc diky ![]()
@Moncheeri
Ja mam Buffala z Nemecka z Drážďan, se vsim vsudy plus s taškou za 29 tisíc. Ale dnes už ho sezenete i v Česku, ja ho kupovala, když u nas ještě nebyl k dostání…
Ahojky holky. Nevíte jestli madlo z cameleon 3 jde i na cameleon 2? Budu mít totiž 2 ale madlo 3 je už s tím kloubem což je lepší tak kdyby to tam šlo tak bych ho koupila. Děkuji za radu ![]()
Ketinka: Ahojky:-), když jsem ještě měla Cama 2, tak jsem to právě taky chtěla a bylo mi řečeno, že to jde:-) Jen se prý musí trošku zbrousit čudlík na obou stranách, abys to tam dostala, ale mělo by to fungovat
Ale bohužel jsem nestačila vyzkoušet osobně, nakonec jsme šli do trojky ![]()
..holky, prosim vas, kdo ma cama 3, nevite jak provlict pasama podlozku nebo fusak? Jsem asi natvrdla, ale jak jsou ty pasy spojene, nemuzu na to zatim prijit
Predem moc dekuji za rady
![]()
Tak bud na ramenou někde vyvlíknout nebo na bocích u sedáku zezadu sedačky..
Bohužel mam c2
Dekuji
, jeste na to mrknu, uz jsem prave zkoukla video, ze se to musi cely vyvvliknout z toho plastovyho ocka..to byl v tomhle cam 2 lepsi tedy, jen se to odcvaklo ![]()
Holky, koupila jsem cameleona a chci se zeptat, zda jste využívaly slunečník. Nebo je to spíš zbytečné? Jde mi o to, že jsem měla před tím Jané na dvě děti a slunečník mi akorát zničil kočár. Skoro jsem ho nepoužívala. Je mi jasné, že Bugaboo je vymakanější. Na druhou stranu myslím ta stříška je dostačující…co myslíte?
Ahojky, my meli na prvni kocarek taky slunecnik a vubec jsme ho nevyuzili a to byl tedy joolz, s docela kratkou striskou, ale me tam spis slunecnik zavazel a malemu se to take nelibilo, ze nema poradny vyhled
,ale to uz sedel ve sporatku..na hlubokou korbicku treba ano, ale my pouzivali radeji clonu a na spani jeste s tou UV sitkou
ted mame taky cama a taky bez slunecniku, ta striska je pro nas dostacujici, kdyztak mame na stridacku i tu prodluzovaci..usitou od pani z mmb a velka spokojenost
![]()
@Bonule no právě, je to otázka, jestli do něho vůbec jít
Ta prodloužená stříška není vůbec špatná ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat na cameleon - je vhodný do terénu? Potřebuju kočár na polní cestu (v zimě i v létě - bahno i sníh). Máme náročného pejska, takže budu muset spojit venčení dítětě a psa
. Je mi jasné, že buffalo je do terénu vhodnější, ale ta cena je závratná a bazarové se v ČR nedají sehnat
. Tak bych se chtěla zeptat na zkušenosti, zda by stačil i cameleon. Popřípadě jestli nemátě některá třeba typ i na jiný takový kočárek. Rodit mám v prosinci.
Moc děkuju za zkušenosti ![]()