Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@barca77 super! To jsem chtela slyset!:-) termin mame v listopadu, tak mozna koupime v CR a kdyby vysel levnej v Rakousku nebo tak, tak si udelam vylet a koupime kocarek ![]()
@Máma21 píše:
@barca77 super! To jsem chtela slyset!:-) termin mame v listopadu, tak mozna koupime v CR a kdyby vysel levnej v Rakousku nebo tak, tak si udelam vylet a koupime kocarek
Taky máme Buffalo
a jsem spokojená maximálně. Jezdíme už se sportovní sedačkou. Kočárek dobře zvládá jakýkoliv terén, snadno se skládá, pro syna je prostorný a pohodlný, pro psa je super ten velký úložný koš pod kočárem a pro mě je to nejkrásnější kočár na trhu.
![]()
@Máma21 píše:
@smale a kde jste ho kupovali?:)
Koupili jsme přes prodejce Ebabo - inzeruje na modrykonik.sk
Holky přišel mi potah na Cameleona 3, je tam takový blbý šev (sešití tunýlku na boudičce, přesně na středu). Máte ho taky nebo mám nějaký páteční kus?
Ahoj holky ráda bych koupila použitý kočárek bugaboo. Máte někdo pro mě dobrou nabídku? Děkuji H
Mate nekdo 3? A jeste prosim vas ve 2 -do kdy se deti vlezly? Aby nemel I boudu na hlave? Dekujiii za info
Ahoj holky, dneska jsem si pořídila bugaboo cameleon ale nevím zda to je 2 nebo 3, prosím poradte
ale myslím že podle předních koleček 2
Za tu cenu mi je to jedno, ale jen mě to zajímá ![]()
Jinak super kočárek
Holky, potřebuji poradit. Kupuji od paní kočárek bugaboo a ona neví jestli se jedná o cameleon 2 nebo 3. Prý ho kupovala tchýně v německu v roce 2010. nevíte kdy se začal cam 3 vyrábět?
@Markytka01 píše:
Holky, potřebuji poradit. Kupuji od paní kočárek bugaboo a ona neví jestli se jedná o cameleon 2 nebo 3. Prý ho kupovala tchýně v německu v roce 2010. nevíte kdy se začal cam 3 vyrábět?
Tak to bude Cam2, trojka je na trhu až od podzimu 2011.
@petriss píše:
Ahoj holky, dneska jsem si pořídila bugaboo cameleon ale nevím zda to je 2 nebo 3, prosím poradteale myslím že podle předních koleček 2
Za tu cenu mi je to jedno, ale jen mě to zajímá
Jinak super kočárek
Je to Cam2.
Ahoj holky, prosím, používáte někdo na Cama univerzální pláštěnku? Potřebuji poradit nějakou skladnější a snadněji použitelnou, než je ta origo. ![]()
Děkuji za tipy. ![]()