Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?
Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon@li.hun my jsme pořídili Maxi Cosi Cabriofix. Spolu se základnou Family Fix vycházela nejlíp v crash testech co se týče bezpečnosti, tak to pro nás bylo hlavní.
@barca77
No na Buffalo mi psali, ze jde jen Maxi cosi pebble a ten Aton… ![]()
A zas nasla, ze vychazi lepe v testech Aton 3 a navic ta Maxi cosi je asi o 1000kc dražší ![]()
@li.hun no přímo na adaptéru pro Bugaboo Buffalo je psaný, že sedí i na Cabriofix. Manžel psal přímo i do MAxi Cosi a ti mu to potvrdili. Ta Cabriofix je levnější a přitom bezpečnějsí
@li.hun Termín mám koncem července, takže na definitivní rozhodnutí mám ještě trochu času ![]()
Jinak ten malý výběr barev mě taky mrzí, ale on ani Donkey jich taky nemá nijak moc. Přehazovací rukojeť mi nijak zvlášť nechybí a co mi přijde dobrý je, jak jsem se dočetla, že sportovní sedačka je výš než u Cameleona.
@Pětikytka
To mas sice čas, ale bacha kdyz to budes chtit objednat ze zahraničí, mají opravdu dost dlouhe dodací lhůty. My jsme to bjednavali pred týdnem a dokonce je to uz i zaplacene, ale nikdo nam nedal ani vedet, jestli dostali nasi platbu, zkratka nemame vubec zadnou odezvu… no jen doufam, ze nestopi penize a oak nic ![]()
Ale pokud bys to objednavala, tak radim objednat ve Vídni. My to mame z Drážďan, ale kdybych nad tim trochu vic pred tim zauvazovala, tak bych volila Vídeň…
@li.hun No tak to je teda pěkný. O Vídni jsem uvažovala, že bychom si udělali výlet a rovnou ho i koupili. Tak uvidíme.
@barca77
Super! No doufám, ze to nakonec vyjde a kocarek nam pošlou. Strasne se na nej těším!!!
A není moc tuhý - myslim tim tvrdý treba když budeme jezdit po kostkach v centru a tak… trochu me mrzi ta odpruzenost u bugaboocek… ![]()
Tak už dorazil!!! ![]()
Je uzasnej! A sestavila jsem ho celej sama
Teda ale ta kola ma obrovský! Super!
Zitra ho vezeme do kanceláře, abychom předešli pověrám…
@barca77
To my sice taky, ale kromě te černé varianty to bahno a spina stejne bude vidět na všech. A ja si to chci naimpregnovat, aby to z toho slo pekne dolů a navíc do toho naseho terenu budu stejne porizovat ještě jinej kočár, takze tak ![]()
@li.hun
tak ten je fakt super a jsou to rychlíci. My na toho našeho Cameleona stále ještě čekáme
snad dorazí do porodu ![]()
Mě jen zaráží, že v okolí ČR se dá v pohodě koupit a u nás ho budou mít za půl roku. Dívala jsem se na web Dohnala a uvažuju, že ho tam za dva měsíce objednám. Cenově to bude stejné a spojíme to s pěkným výletem
díky za info ![]()
@barca77 ahojky, muzu se zeptat jak jsi spokojena s kocarkem?;-) a jaka byla celkovs castka kocarku?(popr. co vse ste poridili) dekujuu moc ![]()