Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Pred nedavnem jsme koupili golfky chicco multiway a rada bych k nim dokoupila nejakou tasku na zaveseni, nejlepe cernou. Nemate nekdo tip? Nebo foto golfek s nejakou taskou abych vedela jak to vypada? Diky
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwayProdejci prodávají tašky ke Golfkám dost často. O multiWeykách uvažuju, jste s nimi spokojení?
Zatim jsme s nimi vyjeli parkrat, ale zadnou chybu zatim nevidim. Malymu se v nich hrozne libi a dobre se skladaji. Ja bych prave od nekoho chtela vedet, jaka taska je k temhle golfkam nejlepsi…
@Nikolacek píše:
Pred nedavnem jsme koupili golfky chicco multiway a rada bych k nim dokoupila nejakou tasku na zaveseni, nejlepe cernou. Nemate nekdo tip? Nebo foto golfek s nejakou taskou abych vedela jak to vypada? Diky
Já k nim mám tašku co jsem měla k Taku Mohican Captivě. Ty uši na to na každé straně jednou omotám a dobrý. Problém je když narvu tašku a vytáhnu synka z golfek. Tak se hned převrátí.. Jinak mně štve že k nim mám ten jejich fusak a kluk má 14měsíců a už do něj na délku nevleze ![]()
Já měla Chicco Litewa což je plus mínus nastejno a měla jsem tašku od Emitexu (zapíná se na druky), šedo-černou…
@Wecernice2 píše:
Já k nim mám tašku co jsem měla k Taku Mohican Captivě. Ty uši na to na každé straně jednou omotám a dobrý. Problém je když narvu tašku a vytáhnu synka z golfek. Tak se hned převrátí.. Jinak mně štve že k nim mám ten jejich fusak a kluk má 14měsíců a už do něj na délku nevleze
Tak to je taky nahouby, když už se do fusaku nevejde 14=ti měsíční mimčo. No a jsou vratké. To do nich asi nepůjdu.
![]()
@Kačenka 30 píše:
Tak to je taky nahouby, když už se do fusaku nevejde 14=ti měsíční mimčo. No a jsou vratké. To do nich asi nepůjdu.![]()
![]()
Ale musím říct že na takové polítání do města jsou fajn. Na to jsem je pořídila ať netahám těžký sporťák. Jsou skladné malé..super. To že se překlápí mně štve, protože do tašky dávám co nakoupím, pak ho před autem vytáhnu z kočáru a ten se vyvrátí.. jako dá se to řešit. Naučila jsem se nejdříve sundat tašku. Jinak ten fusak to je fakt, štve mně to. Takže teď taháme těžký sporťák..ale na léto budou zase fajn. JInak mám teda Liteway..opravuji se, ale je to skoro to samé. tady je odkaz i s tím fusakem co máme. A dokonce mám i tyhle barvy ![]()
http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…ava-nabidka/
U kocaru přímo je napsaný, že se na rukojeť žádná taška dávat nemá… Je fakt, že když je těžší, ten kočár se převrátí, ale vzhledem k tomu, že na to není kontruovanej se to dá očekávat… Já na nich vozím batoh a tak do 4 kil cca si myslím, že to ty golfky i ustojí
Prostě s batohem plným věcí na přebalování, převlíkání, hračkama atd. se mi po vyndání dítka ještě nepřevrátil… Nánožník je pro větší děti na houby…
@Wecernice2 píše:
Ale musím říct že na takové polítání do města jsou fajn. Na to jsem je pořídila ať netahám těžký sporťák. Jsou skladné malé..super. To že se překlápí mně štve, protože do tašky dávám co nakoupím, pak ho před autem vytáhnu z kočáru a ten se vyvrátí.. jako dá se to řešit. Naučila jsem se nejdříve sundat tašku. Jinak ten fusak to je fakt, štve mně to. Takže teď taháme těžký sporťák..ale na léto budou zase fajn. JInak mám teda Liteway..opravuji se, ale je to skoro to samé. tady je odkaz i s tím fusakem co máme. A dokonce mám i tyhle barvy
http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…ava-nabidka/
Já jsem právě do nich chtěla jít, měla je kamarádka, no uvidím, ještě si to rozmyslím.
Díky za info.
![]()