Taška na golfky Chicco Multiway

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2527
13.2.13 18:55

Taška na golfky Chicco Multiway

Pred nedavnem jsme koupili golfky chicco multiway a rada bych k nim dokoupila nejakou tasku na zaveseni, nejlepe cernou. Nemate nekdo tip? Nebo foto golfek s nejakou taskou abych vedela jak to vypada? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Chicco Multiway?

Přidejte zkušenost s Chicco Multiway
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7511
13.2.13 18:59

Prodejci prodávají tašky ke Golfkám dost často. O multiWeykách uvažuju, jste s nimi spokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
13.2.13 19:01

Zatim jsme s nimi vyjeli parkrat, ale zadnou chybu zatim nevidim. Malymu se v nich hrozne libi a dobre se skladaji. Ja bych prave od nekoho chtela vedet, jaka taska je k temhle golfkam nejlepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7511
13.2.13 19:04

To boužel neporadím. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
13.2.13 19:43
@Nikolacek píše:
Pred nedavnem jsme koupili golfky chicco multiway a rada bych k nim dokoupila nejakou tasku na zaveseni, nejlepe cernou. Nemate nekdo tip? Nebo foto golfek s nejakou taskou abych vedela jak to vypada? Diky

Já k nim mám tašku co jsem měla k Taku Mohican Captivě. Ty uši na to na každé straně jednou omotám a dobrý. Problém je když narvu tašku a vytáhnu synka z golfek. Tak se hned převrátí.. Jinak mně štve že k nim mám ten jejich fusak a kluk má 14měsíců a už do něj na délku nevleze :cert:

• Citovat
  • Upravit
10522
13.2.13 19:50

Já měla Chicco Litewa což je plus mínus nastejno a měla jsem tašku od Emitexu (zapíná se na druky), šedo-černou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7511
13.2.13 20:54
@Wecernice2 píše:
Já k nim mám tašku co jsem měla k Taku Mohican Captivě. Ty uši na to na každé straně jednou omotám a dobrý. Problém je když narvu tašku a vytáhnu synka z golfek. Tak se hned převrátí.. Jinak mně štve že k nim mám ten jejich fusak a kluk má 14měsíců a už do něj na délku nevleze :cert:

Tak to je taky nahouby, když už se do fusaku nevejde 14=ti měsíční mimčo. No a jsou vratké. To do nich asi nepůjdu. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
13.2.13 21:06
@Kačenka 30 píše:
Tak to je taky nahouby, když už se do fusaku nevejde 14=ti měsíční mimčo. No a jsou vratké. To do nich asi nepůjdu. :think: :think: :think:

Ale musím říct že na takové polítání do města jsou fajn. Na to jsem je pořídila ať netahám těžký sporťák. Jsou skladné malé..super. To že se překlápí mně štve, protože do tašky dávám co nakoupím, pak ho před autem vytáhnu z kočáru a ten se vyvrátí.. jako dá se to řešit. Naučila jsem se nejdříve sundat tašku. Jinak ten fusak to je fakt, štve mně to. Takže teď taháme těžký sporťák..ale na léto budou zase fajn. JInak mám teda Liteway..opravuji se, ale je to skoro to samé. tady je odkaz i s tím fusakem co máme. A dokonce mám i tyhle barvy :-)
 http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…ava-nabidka/

• Citovat
  • Upravit
26093
13.2.13 21:38

U kocaru přímo je napsaný, že se na rukojeť žádná taška dávat nemá… Je fakt, že když je těžší, ten kočár se převrátí, ale vzhledem k tomu, že na to není kontruovanej se to dá očekávat… Já na nich vozím batoh a tak do 4 kil cca si myslím, že to ty golfky i ustojí :-D Prostě s batohem plným věcí na přebalování, převlíkání, hračkama atd. se mi po vyndání dítka ještě nepřevrátil… Nánožník je pro větší děti na houby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7511
14.2.13 07:54
@Wecernice2 píše:
Ale musím říct že na takové polítání do města jsou fajn. Na to jsem je pořídila ať netahám těžký sporťák. Jsou skladné malé..super. To že se překlápí mně štve, protože do tašky dávám co nakoupím, pak ho před autem vytáhnu z kočáru a ten se vyvrátí.. jako dá se to řešit. Naučila jsem se nejdříve sundat tašku. Jinak ten fusak to je fakt, štve mně to. Takže teď taháme těžký sporťák..ale na léto budou zase fajn. JInak mám teda Liteway..opravuji se, ale je to skoro to samé. tady je odkaz i s tím fusakem co máme. A dokonce mám i tyhle barvy :-)
http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…ava-nabidka/

Já jsem právě do nich chtěla jít, měla je kamarádka, no uvidím, ještě si to rozmyslím. :think: :think: :think: Díky za info. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
6.4.13 21:16

Ja si poridila klasickou sitovku z teska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie