Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, používáte kšíry do kočárku? A kde jste je sehnali? Potřebovala bych nějaké ozkoušené koupit pro našeho raubíře. V kočárku dělá psí kusy a nejradši by z něj vyskočil. Jsem z Prahy a už jsem se byla kouknout v dětských obchodech. Zatím jsem byla v mothercare, bambuli a pompu a nemají je.. Nebo jsem slepá a blbě koukám. Tak poraďte, potřebuji je sehnat co nejdříve a přes net to kupovat nechci, chci je vidět..
Já je koupila normálně v krámě kde prodávali kočárky, ale co si pamatuji tak prodavačka říkala že je moc často nemají že mám štěstí a měla tam dvoje.
@KarolinaP kupovala jsem v Praze v Bambuli v nějakém nákupním centru a fakt si nevzpomenu, jak se jmenuje.
My jsme je kupovali v Praze v Dětském ráji, měli i dost velký výběr barev ![]()
Já používala, u staršího, ale zděděný po mě, takový bílý kožený
ale jinak jsem je viděla u nás v malý hračkárně, kde mají hračky, kočárky, atd. takže koupit se dají
Já když jsem je kdysi dávno zvažovala, tak jsem se na ně ptala v Pompu a měli je. Jinak například Malvík, ten má prodejnu v Praze, pak detskydum.cz, ale je to trochu z ruky, záleží na tom, odkud jsi. Kdyžtak se mrkni na zbozi.cz, zadej kšíry do kočárku a vpravo pak zvol region Praha a vyjede ti tam ještě pár dalších obchodů, co mají výdej v Praze.
Já mám tyhle http://www.babytip.cz/…u-baby-ono-/ a zatim spokojenost, používám je cca půl roku a zatim drží, a to jsem tomu plastu moc nevěřila. Kupovala jsem je v jednom dětským sekáči na Praze 8 (nevim, z jaký části Prahy jsi, můžu kdyžtak popsat přesněji
)
Mají je i třeba v Chiccu na Andělu, kdysi jsem je tam okukovala.. @slavuska1 ty jsi z Řep, viď? Myslíš Babygoods? ![]()
Já mám tyhle
http://www.top-bazar.cz/…arku-124354/
naprostá spokojenost, dají se narvat i přes teplej overal a koupila jsem je normálně v prodejně, kde prodávají kočárky.
@gabriela82 jo, jsem z Řep, jak to víš?
no, myslím že se to jmenuje Babygoods, ale nevím, už jsem tam dlouho nebyla
je to na Slánský nas Albertem ![]()
@slavuska1 já toho vím
Né kecám, někde si to zmínila a jelikož jsem taky z Řep, tak jsem si to zapamatovala.. Vždycky koukám na profilovku a přemýšlím, jestli už jsem vás potkala ![]()
@gabriela82 píše:
@slavuska1 já toho vímNé kecám, někde si to zmínila a jelikož jsem taky z Řep, tak jsem si to zapamatovala.. Vždycky koukám na profilovku a přemýšlím, jestli už jsem vás potkala
aha, já už myslela, že mě někde špehuješ
![]()
Já dnes koupila na stránkách mimibazar.cz.za 20kč. takové jak mají všichni ostatní v obrazech. celkem se na ne těším protože malého neudrží v kočárku. dělá hrozně věci.