Používáte kšíry do kočárku? Kde jste je sehnali?

70
12.2.13 22:54

Kšíry do kočárku

Ahoj holky, používáte kšíry do kočárku? A kde jste je sehnali? Potřebovala bych nějaké ozkoušené koupit pro našeho raubíře. V kočárku dělá psí kusy a nejradši by z něj vyskočil. Jsem z Prahy a už jsem se byla kouknout v dětských obchodech. Zatím jsem byla v mothercare, bambuli a pompu a nemají je.. Nebo jsem slepá a blbě koukám. Tak poraďte, potřebuji je sehnat co nejdříve a přes net to kupovat nechci, chci je vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
12.2.13 22:59

Já je koupila normálně v krámě kde prodávali kočárky, ale co si pamatuji tak prodavačka říkala že je moc často nemají že mám štěstí a měla tam dvoje.

• Citovat
  • Upravit
Billi
12.2.13 23:02

@KarolinaP kupovala jsem v Praze v Bambuli v nějakém nákupním centru a fakt si nevzpomenu, jak se jmenuje.

• Citovat
  • Upravit
1903
12.2.13 23:07

My jsme je kupovali v Praze v Dětském ráji, měli i dost velký výběr barev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.2.13 23:18

Já používala, u staršího, ale zděděný po mě, takový bílý kožený :lol: ale jinak jsem je viděla u nás v malý hračkárně, kde mají hračky, kočárky, atd. takže koupit se dají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.2.13 23:26

Já když jsem je kdysi dávno zvažovala, tak jsem se na ně ptala v Pompu a měli je. Jinak například Malvík, ten má prodejnu v Praze, pak detskydum.cz, ale je to trochu z ruky, záleží na tom, odkud jsi. Kdyžtak se mrkni na zbozi.cz, zadej kšíry do kočárku a vpravo pak zvol region Praha a vyjede ti tam ještě pár dalších obchodů, co mají výdej v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
12.2.13 23:29

Děkuji všem a jaké máte? Jste s nimi spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
12.2.13 23:59

Já mám tyhle http://www.babytip.cz/…u-baby-ono-/ a zatim spokojenost, používám je cca půl roku a zatim drží, a to jsem tomu plastu moc nevěřila. Kupovala jsem je v jednom dětským sekáči na Praze 8 (nevim, z jaký části Prahy jsi, můžu kdyžtak popsat přesněji ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.2.13 08:05

Mají je i třeba v Chiccu na Andělu, kdysi jsem je tam okukovala.. @slavuska1 ty jsi z Řep, viď? Myslíš Babygoods? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nesinka
13.2.13 08:59

Já mám tyhle
http://www.top-bazar.cz/…arku-124354/
naprostá spokojenost, dají se narvat i přes teplej overal a koupila jsem je normálně v prodejně, kde prodávají kočárky.

• Citovat
  • Upravit
31672
13.2.13 09:18

@gabriela82 jo, jsem z Řep, jak to víš? :mrgreen: no, myslím že se to jmenuje Babygoods, ale nevím, už jsem tam dlouho nebyla :mrgreen: je to na Slánský nas Albertem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.2.13 16:22

@slavuska1 já toho vím :lol: Né kecám, někde si to zmínila a jelikož jsem taky z Řep, tak jsem si to zapamatovala.. Vždycky koukám na profilovku a přemýšlím, jestli už jsem vás potkala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
13.2.13 16:58
@gabriela82 píše:
@slavuska1 já toho vím :lol: Né kecám, někde si to zmínila a jelikož jsem taky z Řep, tak jsem si to zapamatovala.. Vždycky koukám na profilovku a přemýšlím, jestli už jsem vás potkala ;)

aha, já už myslela, že mě někde špehuješ :cert: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.2.14 22:43

Já dnes koupila na stránkách mimibazar.cz.za 20kč. takové jak mají všichni ostatní v obrazech. celkem se na ne těším protože malého neudrží v kočárku. dělá hrozně věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí