Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
chtela bych poprosit holky, co maji quinny kocarky, jestli by mi nekdo zmeril hluboke luzko dreami a to nove skladaci… u toho noveho jsem na netu nasla nejaky obr rozmery, az to bylo podezrely;-)
dekuju moc! p
Dreami 71cm x 26cm. Měřila jsem tu vyndavací vložku. Podle netu má to skládací skoro to samý
.
Dekuju moc ![]()
ja tem rozmerum z netu neverim, tak snad se najde nekdo i s tim skladacim…
muzu se jeste zeptat, je opravdu tak mala jak se rika? cekam prvni, tak nemam predstavu;)
Ahoj, nemám sice poslední model, ale kupovali jsme kočárek v roce 2010, quinny speedi, trojkombinaci, a jestli nejsi zcela rozhodlá, podívej se po jiných kočárcích. my máme trojkolku a už bych si ji nikdy víc nekoupila. jezdí hezky, ale to jen po rovině, jinak je vratká, hlavně na obrubnícícíh nebo na prudších kopcích. a to nemluvě o jízdě na eskalátorech směrem nahoru, kdy musíš udržet kočár v rovině na jednom kole. pozadu jsem si nahoru jezdit netroufla. dolů jezdím taky klasicky po směru jízdy, ale je fakt, že s touhle hrůzou jsem jela jen párkrát. se čtyřkolkou - golfky cybex - není problém (ani nahoru, ani dolů). jo, a k té korbě, má uvnitř 74 cm, což je málo. malá se narodila v září a v březnu už se tam s fusakem nevešla, ale musím říct, že taky na tom svůj díl mělo to, že nám v prodejně doporučili fusak teutonia, který se prostě do quinny nevejde, později ani nepasoval na sporťák. fusak není skladný, nedá se moc ohnout, takže za mě ani quinny speedi (trojkolka je fakt na prd) ani fusak teutornia (kdybys narazila na stejnýho prodejce
jestli máš možnost, zkus se podívat na gesslein, ty mě uchvátily, nějaký typy měly velkou korbu. a co se týče teutonie, taky asi bude dobrá, jen v době, kdy jsme kupovali kočárek my, byla cca od 10 tisíc dražší. ale koukala jsem, že je teď zlevnili, asi nešly za tu cenu na odbyt. REKLAMA to fakt není, jen jsem včera zase na tu naši hrůzu nadávala a potkala jsem někoho s teutonií.
A ještě quinny speedi, nejde úplně do sedu, takže jsme si vypomohli suchým zipem, což účel jakžtakž splní, ale zase máme od něho zničený kočár v místě, kde ten sucháč ohýbáme (přichytí se na kočár a máme tam vytahaný vlákna), abysme ho nějak zachytili na druhý straně. že nejde do lehu, mi vcelku moc nevadilo, ten sed byl horší. za další, je dost široký, mám na mysli rozvor zadních kol, takže do autobusu taky blbá volba. zkrátka, za mě quinny už ne.
@pavlavn každému vyhovuje něco jiného
já jsem s trojkolkou QS naprosto spokojená
@88petra kdy máš termín? mě by se do hluboké malý vešel i po půlroce (v létě=bez fusaku), jenže se mu v ní už dávno nelíbilo, tak šel do sportáku se zmenšovací vložkou ![]()
Diky za zkusenosti;-)
ja mam v merku buzze: jsem totiz vyssi a asi neumim chodit, no proste potrebuju teleskopickou rukojet, jinak kopu do ty sprusle mezi zadnima kolama, cimz odpada versina kocarku… Chci otaceci sedacku, kolibka mi nevadi (mozna naopak, kdyz si vzpomenu na mladsi segru jak se vzdycky sesouvala v klasice…) Jinak lehkej, hezkej a kvalitni kocar… Druhej v poradi je bugaboo;-)
@88petra září no nevim, s fusakem to může být s větším mimčem problém ve většině korbiček mimo „tanků“… teda pokud bys chtěla odjezdit celou zimu ve hluboké
@88petra Kluk se narodil v půlce října, teď má 67cm a 8kg (takže žádný drobek) a přijde mi, že se tam vejde zatím normálně.
Ze začátku jsem měla Maxi Cosi Mura a je fakt, že ta je mnohem větší.
@mati no prave nema, vetsinou jsou na kloub a to je na me moc nizky i v ty vysoky poloze:-( vysouvaci maj prave quinny, mutsy, bgb a jinak nic moc…
@88petra no vidíš:-) já měla celkem jasno jaký typ kočárků při vybírání, tak mě to celkem zarazilo
a co abc design?