Korbička X-pram od X-lander XQ 2009

3182
20.2.12 15:01

korbička x-pram od X-lander XQ 2009

ahojte. Nevím kde jinde bych dostala odpověď, proto zkouším tu. Maminky, co máte zkušenosti s kočárky X-lander, chci se zeptat, nevíte jestli korbičku od kočárku X-lander XQ 2009 lze použít na jakýkoliv typ X-landera? Slyšela jsem cosi o adaptérech…nevím nevyznám se…poradíte? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1254
20.2.12 15:08

Pasuje na kočárky X-lander XQ a XV, je jedno jaký rok výroby. Pokud chceš na jiný, tak asi adaptéry.. Tím si nejsem jistá, ale pak asi půjde na víc typů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
20.2.12 15:11

to je právě to co bych potřebovala vědět, jestli k tomu lze dokoupit ty adaptéry a pak jestli lze tu korbu použít na jakýkoliv typ X-landera… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
20.2.12 15:18

Ať koukám jak koukám, vidím adaptéry vždy prodávané v setech s kočárkem a podobně, v novějších verzích. To by se chtělo zeptat v nějaké velké prodejně. Já být Tebou, tak napíšu nebo zavolám třeba do Malvíku - velká prodejna, tam by mohli vědět. Ale nevím, jestli se dají koupit samostatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.2.12 15:22

ahoj koukni na tyto stránky http://www.babypoint.cz/…/katalog.asp?…
jsou dovozci X-landerů.Mě se sami ozvali ,sháněla jsem nánožník s kolekce 2007.Zkus zavolat na ty 2 čísla jsou moc ochotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
20.2.12 15:47

díky holky…zkusila jsem napsat do toho babypointu tak uvidím co mi odpoví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.2.12 15:51

Držím palce,já dávala různě inzeráty,a jaké bylo překvapení,že se sami ozvali a nánožník mi nabídli.Volala jsem na to uvedené tel.číslo a email.
Tak přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
20.2.12 17:31

Ty korby se právě liší, na XQ a XV mají jiné otvory pro adaptéry než na ostatní typy. Tak mi to bylo řečeno prodejcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
20.2.12 19:55
Bayuska píše:
Ty korby se právě liší, na XQ a XV mají jiné otvory pro adaptéry než na ostatní typy. Tak mi to bylo řečeno prodejcem.

Takže to nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
21.2.12 07:33

tak jsem dostala odpověď, že to opravdu nejde..konkrétně moje korbička je bezadaptérová :roll: díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí