Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojte. Nevím kde jinde bych dostala odpověď, proto zkouším tu. Maminky, co máte zkušenosti s kočárky X-lander, chci se zeptat, nevíte jestli korbičku od kočárku X-lander XQ 2009 lze použít na jakýkoliv typ X-landera? Slyšela jsem cosi o adaptérech…nevím nevyznám se…poradíte? Díky ![]()
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQPasuje na kočárky X-lander XQ a XV, je jedno jaký rok výroby. Pokud chceš na jiný, tak asi adaptéry.. Tím si nejsem jistá, ale pak asi půjde na víc typů.
to je právě to co bych potřebovala vědět, jestli k tomu lze dokoupit ty adaptéry a pak jestli lze tu korbu použít na jakýkoliv typ X-landera… ![]()
Ať koukám jak koukám, vidím adaptéry vždy prodávané v setech s kočárkem a podobně, v novějších verzích. To by se chtělo zeptat v nějaké velké prodejně. Já být Tebou, tak napíšu nebo zavolám třeba do Malvíku - velká prodejna, tam by mohli vědět. Ale nevím, jestli se dají koupit samostatně ![]()
ahoj koukni na tyto stránky http://www.babypoint.cz/…/katalog.asp?…
jsou dovozci X-landerů.Mě se sami ozvali ,sháněla jsem nánožník s kolekce 2007.Zkus zavolat na ty 2 čísla jsou moc ochotní.
díky holky…zkusila jsem napsat do toho babypointu tak uvidím co mi odpoví ![]()
Držím palce,já dávala různě inzeráty,a jaké bylo překvapení,že se sami ozvali a nánožník mi nabídli.Volala jsem na to uvedené tel.číslo a email.
Tak přeji hodně štěstí
Ty korby se právě liší, na XQ a XV mají jiné otvory pro adaptéry než na ostatní typy. Tak mi to bylo řečeno prodejcem.
Bayuska píše:
Ty korby se právě liší, na XQ a XV mají jiné otvory pro adaptéry než na ostatní typy. Tak mi to bylo řečeno prodejcem.
Takže to nejde?
tak jsem dostala odpověď, že to opravdu nejde..konkrétně moje korbička je bezadaptérová
díky holky