Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj máme tento kočárek a přesedlali jsme na sporťák, jenže jsme dneśka zjistili,že ta pláštěnka co k tomu byla, pasuje na hlubokou korbu a ne na sporťák
Jak to vyřešit? Dá se koupit pláštěnka větší? Jak jste to měli vy co máte tento kočárek?
Zrovna dnes jsem se na to ptala jednoho obchodu, který je hodně má. Až odpoví, dám Ti sem vědět.
Goldenko, toto mi odpověděli a ptala jsem se na darababy.cz
Dobrý den,
pláštěnka na sporťák se používá stejná, jako na hlubokou korbičku, pokud
ovšem chcete speciálně na sportovní nástavbu, samozřejmě si ji můžete
koupit, máme od firmy Emitex a její cena je cca 180,–kč+ (130,–kč poštovné).
S pozdravem
Ahoj, dík za info. No to mě řekni jak mám používat stejnou i na sporťák když je o půl metru ta pláštěnka menší, takže ji nepřetáhnu malýmu přes nánožník
Je zvyklý spávat přes den v kočárku i v dešti a sněžení venku. No to jsou chytrolíni. Tak budu asi muset koupit jinou, ale budu ji chtít někde zkusit aby mě neležela doma.Děkuji
Já ještě sporťák neužila, ale napadlo mě to z jiného důvodu. U našich, abych nemusela převážet kočár, používám kočárek po sestřiných dětech, je to sporťák Tako. Prcek v něm byl ve 4 měsících poprvé, sice není úplně do lehu, ale na ty krátké přesuny to stačí. Brala jsem si pláštěnku s sebou od Dorjanu a taky jsem ji tam nenandala neb Tako mělo rukojeť jak golfky a taky byla krátká. Pláštěnka u něj nakonec byla, ale nekryla celý kočárek, jen ten prostor přes otvor na dítko a nohy. Bylo mi toho kočárku líto, hrozně chumelilo.
Holt asi pak vyženu manžela do nějakého dětského obchodu pro tu Emitexku. Mám ještě jednu na hlubokej (ne přímo od Dorjanu). Netušila jsem, že u kočárku bude, tak jsem si ji koupila extra. Ale předpokládám, že střihem to bude stejné.
Já dala malýho do sporťáku poprvé v neděli, jde nám úplně do lehu a malej už je velkej a v hluboký korbičce je hrozně napresovanej, ještě má fusak a kombinézu a nemůže se tam vejít, tak šel do sporťáku.
My máme Dorjan Sport 3 Line 2011 a tam pláštenka pasuje.a natáhnu ji uplne přes celý spoták i přes nánožník.