Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat, jestli je rozdíl ve stabilitě mezi M4 a F6? A jestli tam je jinak rozdíl ve výbavě (třeba přehazování rokojeti atd.). Byli jsme se podívat v Pardubicích, měli jich tam spostu, paní nám všechno pěkně vysvětlila, ale přesto mám v hlavě guláš. U nás vede F6, má všechno, tu vyměnitelnou nápravu chceme hlavně kvůli babičkám, odmítalí jezdit s mini koly
. My to vyzkoušeli s těmi malými kolečky a zdá se nám to vpoho, až nás to překvapilo. Také nás překvapil cenový rozdíl mezi těmito dvěma typy. F6 má sice všechno, ale cena je dost vysoká. Na té M6 bychom mohli ušetřit, jen ale nechceme za cenu snížené kvality v manipulaci. Máte někdo přehled nebo zkušenosti? Jinak pro gesslein jsme rozhodnuti, mám lecos načteno a reakce jsou víceméně pozitivní.
Máte zkušenost s Gesslein F6?
Přidejte zkušenost s Gesslein F6Pak je tu ještě Gesslein Future - předchůdce té F6, už se nevyrábí, jen doprodává, takže cenově je na tom teď o dost líp než F6, jen už tam není takový výběr… Ale má i ta výměnná kola.
http://www.eshopbaby.cz/…ft-gesslein/
Mě se právě nezdají ty hranaté tvary a celkově, že není ten výběr těch barev. Dívala jsem se na G F1, taky není špatný, cenově o něco dostupnější, ale F6 je F6 ![]()