Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer, můj dotaz zní, nemáte někdo zkušenost s pasujícími nafukovačkami koleček k Jane nomad? Prosím o radu- kočárek bude už jen na chvíli a 920Kč za kus, co nabízí Handy, se mi dát nechce…děkuji za rady ![]()
Máte zkušenost s Jané Nomad?
Přidejte zkušenost s Jané NomadObnovuji téma:-) tohle by mě totiž taky zajímalo. Nebo alespoň nevíte někdo, kde sehnat nový plášť na nafukovací kolečko na Jané Nomad? Z Handy mi nějak nejsou už 14dní schopni říct cenu:-(
Ahoj ženy, dávám pro info pro ostatní, kdo vygooglí toto téma. Máme Jané Nomad Air s nafukovacími kolečky a cena Handy je fakt nehorázná - nedávno 370, teď 420 Kč za 1 kus gumy!! A ani je nemají skladem. Už jsme servisovali úchyty předních koleček za 1500, tyhle cifry jsou neskutečné.
Právě jsem objednala tyto pláště, vypadají skoro jako originál, a stojí 290 Kč/ks. Z eshopu potvrzeno, že padnou. Už se na ně těším.
@LucieKur píše:
Ahoj ženy, dávám pro info pro ostatní, kdo vygooglí toto téma. Máme Jané Nomad Air s nafukovacími kolečky a cena Handy je fakt nehorázná - nedávno 370, teď 420 Kč za 1 kus gumy!! A ani je nemají skladem. Už jsme servisovali úchyty předních koleček za 1500, tyhle cifry jsou neskutečné.
Právě jsem objednala tyto pláště, vypadají skoro jako originál, a stojí 290 Kč/ks. Z eshopu potvrzeno, že padnou. Už se na ně těším.
Dobrý den, mohu se optat, na jakém e-shopu jste ty neoriginální kolečka za 290,– koupila?
Čeká nás výměna koleček na kočárku, a ty cifry za originál kolečka jsou šílené… Díky moc ![]()
Koupili jsme je na bike-eshop a jmenuji se Plášť Schwalbe KID PLUS - 12 1/2×1.75, 47 - 203, černý, HS413
Odkaz tady http://www.bike-eshop.cz/…-cerny-hs413
Nemůžu je doporučit ale s úplně 100% čistým svědomím, museli jsme je upravovat nadvakrát, než úplně sedly - jsou trošku, max o 2mm větší, a z rámu se kousek vysunul. Teď už máme spraveno a slouží dobře.
Tak po párměsíční zkušenosti s neoriginál plášti musím bohužel konstatovat, že nic moc. Ty nové pláště jsou o pár mm širší, takže občas vypadnou z rámu a kočárek pak „šmatlá“. Bohužel např. bruslit už se s ním rozhodně nedá ![]()