Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, měla bych dotaz, jestli někdo nevíte, zda pasuje starší korbička x-lander na ten novější typ podvozku (který už nemá drátěná kola, ale ty plastové výplně a boudička na sporťáku se dá překlopit více dopředu - proti sluníčku).
A taky jsem něco slyšela, že má ten novější typ uzší podvozek - kolečka víc k sobě nebo jak to nazvat ![]()
Děkuji za radu ![]()
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAAhoj jo dá se to známá si koupila nový sporťák ale chtěla i hluboký ale ten typ te nové korbičky se ji nelíbil tak na ten podvozek nasadila starou korbu
Ahoj tohle je diskuze pro me
ja miluju xlandery ![]()
Podvozky jsou flexibilni,takze starsi korba na novejsi typ a opacne by mela jit.. vzdycky u popisu vyrobku na kdejakych strankach je napsano co tam pasuje.. ale co mam nastudovano mela by jit…
pokud si nejsi jista zkus najit v okoli maminu se starsim Xkem a ozkouset… ja ted kupovala X3 sportak novy (posledni v me barve v nasem meste uffff
) a jsem mooooooc spokojená ![]()
renco a ktery novejsi typ by ta koleccka mel mit XA XT?? protoze ona jde v breznu nova X1 a nova rada XAcek asi… ![]()
Myslím ty kočárky XA od roku 2010. Ty starší mají ty kolečka drátěné a stříška je jiná. Moc se mi ten kočárek líbí. Na nový sice už našetřit asi nestihnu, ale snad se mi podaří sehnat po někom. ![]()
To vím, že teď v březnu mají být zase nové verze, ale co je na nich nového fakt netuším. Nevíš?
Jen mě trochu děsí ta korbička. Miminko čekáme v červenci a první syn měl v půl roce (v zimě) přes 70 cm, takže by se tam stopro nevešel - ještě s fusakem.
Doufám, že budem mít nějaké škvrně. Ta korbička je dost malinkatá. Půl roku bude mít v prosinci/lednu, tak aby se mi tam do té doby vešlo. Pak už může jít do sporťáku ne? Do kdy jste vozili v hluboké korbě od x-landera svoje miminka?
My jsme ve sporťáku už teď a malá je naprosto spokojená..
1.2 nám bude půl roku.
Syn šel do sporťáku v 5ti měs. taky byl velkej a ještě fusak ![]()
já sem si koupila sporták novej 2011 a korbičku jsem koupila z bazaru za pár stovek 2009 a sedí mi to krásně…korbička je malá ostatně jako skoro u všech dnešních kočárků..ale zase je výhoda že u toho sportáku se dá ddát skoro úplně od lehu…malej v něm je od 4,5měsíce.protože se s fusakem nevešel…peckovej kočár zvládne veškerej terén
jo a ten sporták 2011 je za 5tis novej a korbičku seženeš na bazarech za 500kč… na sportáku je perfektní střecha když je vichr tak jí sklopíš úplně .. pecka pořád používáme
Renča88 píše:
Myslím ty kočárky XA od roku 2010. Ty starší mají ty kolečka drátěné a stříška je jiná. Moc se mi ten kočárek líbí. Na nový sice už našetřit asi nestihnu, ale snad se mi podaří sehnat po někom.
To vím, že teď v březnu mají být zase nové verze, ale co je na nich nového fakt netuším. Nevíš?
nova X1… ma jinou kostrukci.. barvy.. mela by byt odopruzena nahrazuje X3 ktera se uz vyrabet nebude… ![]()