Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám možnost koupit za dobrou cenu tento kočárek. Chci se ale zeptat, jaký máte zkušenosti se sporťákama, kterým se nedá přehodit rukojeť? Je to nutný nebo ne?
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XApokud máš zvídavé dítko vadit Ti to nebude bude jukat do světa a bude spokojené taky mám X-Landera a už jsem v tom odvozila kamarádky chlapečka a neteřinku a oba byli spokojení
Mně teda vůbec nevadí, že nemá přehazovací rukojeť…nejdřív jsem to měla jako jednu z priorit, abych na malou viděla, ale je spokojená i takhle…kouká, kde se co děje ![]()
Taky mi nevadilo, že nemám u x-landera přehazovací rukojeť. Obě děti jsem odvozila v pohodě ![]()
Mě to vadí v tom smyslu, že mi malá vyrostla z korbičky a teď v těch mrazech ji dát do sporťáku od sebe se mi nechce ![]()
Hancza píše:
Mě to vadí v tom smyslu, že mi malá vyrostla z korbičky a teď v těch mrazech ji dát do sporťáku od sebe se mi nechce
A kdy ti vyrostla z korbičky? (váha,míra)
My čekáme červencové dítko a v rodině máme velká miminka. Uvažujeme o Xlanderu, ale mám strach, že v zimě, kdy bude mít okolo půl roku, už taky bude muset do sporťáku, ségry malý má v 6 měsících 10kg
Já mám syna narozeného v dubnu a na zimu už musel být ve sporťáku,jenže ten kočár co jsme měli měl na h.vno sporťák, že tam prostě nešel dát fusak.Tak jsme museli koupit nový kočár,vzala jsem jen sporťák od X-LANDERU 2011 a jsem spokojená..Jen mi vadí, že poloha zádíček nejde dát do 90°.. ![]()
Jennýsek píše:
Já mám syna narozeného v dubnu a na zimu už musel být ve sporťáku,jenže ten kočár co jsme měli měl na h.vno sporťák, že tam prostě nešel dát fusak.Tak jsme museli koupit nový kočár,vzala jsem jen sporťák od X-LANDERU 2011 a jsem spokojená..Jen mi vadí, že poloha zádíček nejde dát do 90°..
Tak já mám únorňátko, první sporťák byl na prd, teď máme X3 a spokojenost maximální, leh je skoro úplný a sed taky, ale ty Xlandery co maji řemínkové polohování to mají pěkně nprd, ale dá se to pořešit takovým řemínkem, jak mi tu doporučila jedna maminka..koupit se dá na mmb nebo i doma vyrobit, já ho objednala, ale ta X3 to asi fakt nebude potřeba, teď s fusakem mi sedí krásně a až ho vyndám tak tam bude jen malinkatý sklon
Dětem ten neúplný sed v x-landerovi nikdy nevadil. Kamarádka, která má Teutonii, si zase ztěžovala, že když má ten rovný sed, tak jí dcerka sjíždí neustále ke straně. Takže co je lepší ![]()
chaala píše:
Dětem ten neúplný sed v x-landerovi nikdy nevadil. Kamarádka, která má Teutonii, si zase ztěžovala, že když má ten rovný sed, tak jí dcerka sjíždí neustále ke straně. Takže co je lepší
Ono já si nedovedu ten úplný sed představit teď v zimě s fusakem, já mám zimní emitexovej a když je teď v kočárku tak je sed tak akorát, takže kdyby to bylo úplně v rovině tak by jí to už tlačilo dopředu.nebo by sjížděla, přesně jak ty píšeš ![]()