Firstwheels City Elite - jaký je?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
26.1.12 19:04

Firstwheels City Elite jaký je?

Ahojky holky,má prosím vás některá z vás tenhle kočárek?Moc se mi líbí a splňuje snad všechny moje kritéria,ale potřebuju vědět od ostatních,jak se s ním jezdí,jak jste to u něj řešily s nánožníkem a co ty menší kolečka v zimě?Známá to tak sice taky u kočárku má,že přední otočná a plastová a zadní nafukovací,zatím si nestěžovala,tak fakt nevím!Prosím moc,poraďte,jinak sháním kočár tak max do 6 tisíc se stejnými požadavky jako má Firstwheels City Elite.Děkuji za odpovědi.Simča
 http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
6.7.12 21:51

Fakt ho nikdo nemáte? mě taky docela zajímá… jen mě teda překvapila ta váha, píšou u sporťáku 20kg, což se mi zdá nějak hodně moc… navíc když píšou, že je lehký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrsdosko
6.10.12 14:59

Kočárek mám, lehký je.Je takový moc jednoduchý. Už bych si ho nekoupila.Ale na tu cenu je až moc dobrý:) mám ho skoro rok:)

• Citovat
  • Upravit
VK81
28.10.12 17:43

Dobrý den, jezdním s ním 14 měsíců a jsem maximálně spokojena. Je krásně ovladatelný, lehce rozložitelný, skladný (vozím ho v Peugeotu 206 v kufru). Zimu jsem s ním už jednu bez problémů zvládla. Myslím, že bych si stejný kočárek po zkušenostech koupila znovu. Kromě toho, že jde hůř odbrzdit, mě nenapadá žádný nešvar. Chybí nánožník, ale údajně pasuje od ABC Designu (zatím jsem neřešila).

• Citovat
  • Upravit
VK81
28.10.12 17:45

Až teď jsem si všimla, že se Simsonek ptala před 10měs :D Tak třeba odpověď poslouží jiným ;)

• Citovat
  • Upravit
34
13.11.12 21:45
@VK81 píše:
Dobrý den, jezdním s ním 14 měsíců a jsem maximálně spokojena. Je krásně ovladatelný, lehce rozložitelný, skladný (vozím ho v Peugeotu 206 v kufru). Zimu jsem s ním už jednu bez problémů zvládla. Myslím, že bych si stejný kočárek po zkušenostech koupila znovu. Kromě toho, že jde hůř odbrzdit, mě nenapadá žádný nešvar. Chybí nánožník, ale údajně pasuje od ABC Designu (zatím jsem neřešila).

Ahoj, Simsonek sice před 10 měsíci, ale já kočárek řeším zrovna teď, takže jsem za tvůj příspěvek šťastná. Můžu se k němu ještě poptat na pár věcí? Jde polohovat sporťák? Slyšela jsem, že jen záda, tzn. že když položím záda, tak je to asi jako kdybych „převrátila židli“, že by dítě leželo se zvednutýma pokrčenýma nohama. Je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.11.12 21:47
@VK81 píše:
Až teď jsem si všimla, že se Simsonek ptala před 10měs :D Tak třeba odpověď poslouží jiným ;)

Mohla bych mít ještě pár otázek já? :)
Je polohovatelná sportovní verze až do lehu? A pokud ano, jak? Slyšela jsem, že když se polohují zádička, tak je to efekt „otočené židle“ tzn. dítě leží ale s pokrčenýma nohama. Je to prosím tě pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrsdosko
13.11.12 22:02

Nejsem sice ta osoba které se ptas, ale kočárek mám tak Ti odpovim..Poholuje se cely, takže dítě opravdu leží s pokrcenyma nozickama. Ale není to spatne. Má holčička byla ve sportaku od 4 měsíců.. A jdou nastavit 3 polohy. Zrovna teď v 7 mesicich sedi v prostřední poloze, za chvíli budu davat úplně do sedu.

• Citovat
  • Upravit
VK81
14.11.12 08:32

Ráda se přidám k odpovědím. Ano, dítě „naklopíš“ celé, ale nepředstavuj si, že leží s kolýnkama u brady. Poloha v leže mi přijde přirozená. Poloha, kdy je dítě úplně v sedu se mi dokonce zdá lepší, než u klasických sporťáků, protože sedí v opravdu vzpřímené poloze s podepřenými zádíčky. Nejlépe by bylo vzít si do obchodu sedící miminko, ať sama posoudíš ;)

• Citovat
  • Upravit
VK81
14.11.12 08:48

Jo a ještě jedno info - v předchozí odpovědi jsem se zaměřila jen na to sezení… Syn má 15měs a myslím, že se mi na konci zimy ve fusaku a všech těch vrstvách oblečení vleze do kočárku jen „tak tak“ (především na výšku). Je sice dlouhán, ale golfky asi pořídíme dřív, než bylo původně v plánu. Takže záleží i na měsíci narození miminka… no je to dřina, ten výběr :)… a fusak máme od Emitexu.

• Citovat
  • Upravit
VK81
14.11.12 12:06

… NÁNOŽNÍK máme od Emitexu ;)
(fusak sice taky, ale to není tak podstatné :D )

• Citovat
  • Upravit
6064
30.11.13 10:25

Maminky, nemáte ho některá, je to kočárek i pro větší dítko? náš má ted 16měsíců, 11kilo.
Aktuálně máme britax b agile.
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VK81
30.11.13 11:21

Dobrý den, pokud má nyní 16 měsíců, do kočárku se vám i s fusakem vleze. Vloni měl můj syn také tolik a vlezl se. A to je hóóódně vysoký. Letos už jsme ale na občasné přejíždění pořídili golfky, s fusakem a vleže už se nevleze do Firstwheelu pod boudičku. Mám ale hodně kamarádek s různými kočárky a v tomto věku už se nevleze skoro nikam (v lehu) :D

• Citovat
  • Upravit
6064
30.11.13 12:29
@VK81 píše:
Dobrý den, pokud má nyní 16 měsíců, do kočárku se vám i s fusakem vleze. Vloni měl můj syn také tolik a vlezl se. A to je hóóódně vysoký. Letos už jsme ale na občasné přejíždění pořídili golfky, s fusakem a vleže už se nevleze do Firstwheelu pod boudičku. Mám ale hodně kamarádek s různými kočárky a v tomto věku už se nevleze skoro nikam (v lehu) :D [/cita
takže myslíte, že by ho tedy malý mohl mít :think: ten britax co máme mi nevyhovuje i z dvodu, že bych potřebovala výše rukojeť, stávající kočár ji má 100cm, co do velikosti je kočár super, ale třebas i ta zádová opěrka se mi zdá, že se jakoby bortí. Paní by ho se mnou za ten britax chtěla vyměnit, tak přemýšlím, protože jinak se mi first wheel moc líbí :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VK81
30.11.13 20:19

Britax B-Agile má švagrová a myslím, že jeho velkou nevýhodou je, že nejdou podepřít nožičky a z těchto dvou u mě vítězí Firstwheels ;) Abyste si byla ale jistá, bude nejlepší do kočárku syna raději posadit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4