Madlo na kočárek X-lander Xt

116
20.1.12 21:37

madlo na kočárek x lander xt

Zdravím všechny maminky..prosím vás sháním ochranné madlo ke sportáku X Lander XT nutně!Koupila jsem použitý kočárek a potřebuju k němu sehnat ještě toto..Prosím poradte kde by se dalo sehnat nebo popř. nabídněte..Koupím!Děkuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4572
20.1.12 22:42
Ketysha píše:
Zdravím všechny maminky..prosím vás sháním ochranné madlo ke sportáku X Lander XT nutně!Koupila jsem použitý kočárek a potřebuju k němu sehnat ještě toto..Prosím poradte kde by se dalo sehnat nebo popř. nabídněte..Koupím!Děkuji :think:

jako samostatny dil se to asi neprodava ne?? taky mam X-L. ale X3 nove madlo bylo soucasti.. jen mi nejde do hlavy, vy jste ho tam nemela??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
22.1.12 12:45
Evelline píše:
Ketysha píše:
Zdravím všechny maminky..prosím vás sháním ochranné madlo ke sportáku X Lander XT nutně!Koupila jsem použitý kočárek a potřebuju k němu sehnat ještě toto..Prosím poradte kde by se dalo sehnat nebo popř. nabídněte..Koupím!Děkuji :think:
jako samostatny dil se to asi neprodava ne?? taky mam X-L. ale X3 nove madlo bylo soucasti.. jen mi nejde do hlavy, vy jste ho tam nemela??
Vypadá to,že asi ne..nemohu h totiž sehnat..Našlo mi to madlo ke kočárku Hauck a píše se,že pasuje i na xlander tak nezbývá než to zkusit..Každopádně u toho našeho kočárku nebyl.Paní říkala,že se dá sehnat,ale asi chtěla jen kočárek prodat :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jindrudka
19.3.12 15:48

Tak madla mají přímo v babypointu… číslo na sevis a prodej náhradních dílů je 318 691 461. Stojí kolem 400-500 Kč :D

• Citovat
  • Upravit
116
20.3.12 16:20

Jéé děkuji :) to jste hodná :) Aspoň budu vědět kdyžtak..Nicméně my už X Lander nemáme-odešlo kolečko přední a i rukojeť-zlomila se mi když sem malého chtěla nadzvednout..Mimochodem-měla sem ho tak dva týdny…paní od které sem ho koupila se k tomu nevyjádřila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jindrudka
20.3.12 19:16

NO toto…takhle se Vám zničil? Tak to se divim..já mám kočárek x-lander xa…už v něm vozim druhé dítě a je pořád super..opravdu jsem hodně spokojená!!! Tak to jste měla pěknou smůlu… :( A paní co Vám ho prodala s nim jezdila asi relíčko,ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
116
21.3.12 22:03

Já znám všechny co mají X Lander a jsou spokojeni..tak sem ho také chtěla no..Nejspíš prostě příště koupit rovnou nový..Malému je rok a máme 4.kočárek :)) Ale ten první byl moc fajn akorát už na mě moc těžký..pak sme měli sporťák od Babypointu-super!Ale v zimě se do něj nevešel na šířku..pak tedy ten X Lander a ted mám sprotovní golfky od Haucku a jsou super..na zimu ale teda nevím nevím..Kolečka jsou dost malá tak snad nám ale už vydrží..ten máme úplně nový..A ta paní co mi prodala X Lander mi řekla,že za to může malého váha..No..prostě byl starý a asi hodně používaný..máme pech :D Mimochodem malý má 12kg-v té době měl tak o kg míň..Být ale někde třeba v metru na eskalátorech a stát se mi to s tou rukojetí asi bych vraždila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
31.7.12 21:17

Jen jsem se chtěla zeptat, jestli na tento kočárek pasuje nějaké univerzálni madlo. Sehnala jsem tento kočárek použitý, ale bohužel bez toho madla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
31.7.12 23:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
31.7.12 23:16
@3HE píše:
http://www.x-lander.cz/kontakty.php

Jedině snad tady - koupit nové madlo přímo na určitý druh x-landeru…
Já jsem madlo začala dávat až v poslední době - dcera má dva roky - a až teď přes něho vidí 8o, je hodně vysoko položené :roll: menší děti ho mají v úrovni očí :roll:, klidně bych se bez něho i obešla, ale když ho máme, tak jsem ho tam nasadila a dcera se ho drží :lol: a tváří se důležitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.8.12 12:21

Moc díky, zkusím je kontaktovat a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.8.12 14:31

Tak jsem bohužel neuspěla. Je to stará kolekce a madla už se ani neprodávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
1.8.12 21:39

No, tak to asi budeš muset jezdit bez něj :,( Ale s tím jsi při kupování kočárku počítala, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
1.8.12 21:46

To nepočítala, protože paní ho nafocené měla. Došel balíček ale bohužel bez madla.ak jsem paní urgovala a ona tvrdí, že ho doma nemá, že to určitě posílala s tím madlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
1.8.12 21:50

No to je teda pěkná paní :evil: :cert: :roll: To by mě taky naštvalo :cert: kdo ví, jak to bylo - přece by madlo nedala jen tak k balíku, aby riskovala, že se ztratí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí