Bebé Beni Izzy 2012

87
19.1.12 18:04

BEBÉ BENI IZZY 2012

Ahoj holky, prosím Vás, nemáte některá zkušenosti s kočárkem BEBÉ BENI IZZY 2012?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mikrapet
20.1.12 15:02

bebé benni - izzy/happy

Ahoj, taky se mi líbí, hlavně by mě zajímalo, jak je rozměrově „uvnitř“. :o))

• Citovat
  • Upravit
Rendap
10.2.12 21:33

bebe beni izzy

ahoj holky, prave take vybiram golfky, tyto jsem vcera zkusila primo v prodejne i s malou. jsou prostorne a hlavne se super ovladaji nejen diky spojene rukojeti.maji docela dlouhou boudu a mala v leze tam byla jakoby i chranena.co bych vytkla je to, ze madlo u ditete se musi oddelat z obou stran, tzn.ze se nemuze jakoby odepnout jen na jedne strane, ale jinak si myslim, ze za tu cenu jsou prijatelne.celkove mam pocit, ze idealni kocarek proste neexistuje…:-)

• Citovat
  • Upravit
radiatorka
11.2.12 14:10

Mohli byste prosím ohodnotit kočár ještě co se týče konstrukce a koleček, jestli není kočár rozvyklaný. a jak se chová v terénu? a jak je velký nýkupní košík? děkuju za názory!

• Citovat
  • Upravit
87
11.2.12 19:31

Tak my jsme kočárek nakonec koupili a jsme s ním moc spokojeni! Je velmi prostorný, malý v něm krásně sedí a má hezký rozhled, což v x-landeru moc neměl. Lehko polohovatelné záda i nohy, lehce se skládá a je celý lehoučký, takže se s ním super cestuje! Rozvyklaný se mi teda nezdá vůbec, ale určitě nemá takovou pevnou konstrukci jako sporťák x-landeru, to je jasné. Košík moc prostorný není, hlavně když v kočáru sedí dítě, tak se do něj moc nenacpe, to musím vždycky malého trochu dát rukou více do sedu, abych tam dala tašku. Ale za ty peníze jsem hodně spokojená a šla bych do něj zase :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
18.3.12 21:50

Ahoj, pro ty co ho mají, zvládá kočárek lehčí terén, např. polní cestu? Má okénko ve stříšce? Předem díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
87
19.3.12 12:51

Ahoj, je to super kočárek do města, ale do terénu bych ho určitě nekupovala. Okénko ve stříšce nemá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dafa
20.3.12 10:29

Holky, ja jej budu obednavat. :D Moc se mi libi. Zkousela jsem v obchode a manipulace bezvadna!.A myslim,ze lehci teren nebude problem. Pro drandeni mame klasic. sportak. :)

• Citovat
  • Upravit
17
27.3.12 08:19

Holky, jste pořád spokojeny s kočárkem beny izzy? já do něj snad nakonec taky půjdu, potřebuju něco lehkého a hlavně se mi tady líbí ty kolečka _ na prodejně jezdil super - ale to snad každý kočár - jezdí tak dobře i venku? Nechtěla jsem sice polský kočár, ale přijde mi docela dobrý za ty peníze, co vy na to? a ještě jsem se chtěla zeptat, jak se skládá - jednoduše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikrapet
27.3.12 08:41

Včera jsem se dívala v obchodě na izzy i na halo, mě se víc líbí ten levnější halo a to z toho důvodu, že má delší i širší lůžko, dokonce jsem o něm někde na pl stránkách četla, že má nosnost do 20kg, můj malý má v 17 měsících 90cm a 13 kg, tudíž pro mě golfky typu chicco do 15kg nemají význam, měli by jsme je na pár měsíců. Hledám už delší dobu a jsem z toho už na nervy, co vybrat. Nehci dát víc jak 3000,– a taky nevím, jestli koupit použitý, člověk nikdy neví, co kupuje… ach jo.

• Citovat
  • Upravit
17
27.3.12 08:55

jj, naprostá pravda. Manžel už ze mě šílí, ale myslím, že to prostě nechápe - jezdit s tím budu hlavně já a potřebuju něco lehkého do busu - do města. Manžel kočárek vždy naloží do auta a jede, takže se s ním nikde netahá. Hrozně se mi líbí b-agile, ale už jsem od něj upustila - zdá se mi drahý na to, co všechno má - stříška super, ale po rozložení síťka, nepolohovací nožičky, nemá pláštěnku v záklaní výbavě a není ani odpružený na to kolik stojí… Vypadá nádherně, ale to je asi tak vše…
Taky jsem chtěla nějakou zančku, ale vždycky něco chybí… A nevím, jestli jí do ojetého je nějaká výhra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
29.3.12 11:59

Holky, kdo ho máte, můžete mi ho změřit po složení? Abych věděla kolik místa zabere v autě? A jsou oddělat kolečka, aby byl ještě menší? Díky moc ;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dafa
29.3.12 19:38

rozměry po složení: 54×71×38 cm. Opsáno z katalogu. :D

• Citovat
  • Upravit
18573
30.3.12 07:00

moc děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.5.12 12:37

Ahoj holky! Prosím vás, kdo máte doma Bebe Beni Halo, nemohla byste mi změřit celkovou délku lůžka a záda, sed a nohy? A jde napolohovat do lehu? Díky moc

Příspěvek upraven 04.05.12 v 22:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4