Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Fotečku už jsem jedna mamina dávala viz. výše a co se týče výšky, někde jsem četla, že má 103 cm. Jinak já také stále tápu který vybrat, Navington byl můj první favorit, ale už se bohužel nedá sehnat ![]()
Navingtona mel jesye nedavno detsky raj v praze, myslim, ze ho tam normalne majo.asi to tam pojediu porovnat:-)
Já byla v Dětském ráji v Praze i Liberci, bohužel neměli
, čekala jsem, až ho budu moct okouknout osobně a smůla. Ptala jsem se na něho a bude až nová kolekce příští rok, ale bude o mnoho dražší
.
To si delas legraci ne, jako ze ty kocary bydou az za vic jak pul roku?? Se teda picnu.sem koukala na neru a v cerny barce je to asi beznadejny, ale ta cervena se tvari, jako ze ji sem tam maji.sen ty kocary chtela porovnat. jeate se.mi libi valco zee, ale nelibi se mi barca.
Holky, nedá mi to, stále mi to vrtá hlavou..Izzy se mi strašně líbí..prosím, kdo z vás ho má, změříte mi výšku od země k rukojeti? (polohovat se asi nedá, že?) A tohle rozhodne! Pokud to půjde, objednávám
Máme malý kufr a skoro žádný kočárek se nám tam nevleze..Nebo, má ho nějaká menší maminka jako já kolem 163 cm? Přece je nedělají jen pro vysoké
..MOC DĚKUJI ![]()
Výška kočárků je 103 cm…od země k boudičce, rukojeť musí být vyšší..
Nevíte?
@Kotla píše:
Výška kočárků je 103 cm…od země k boudičce, rukojeť musí být vyšší..Nevíte?
Výška rukojeti je 101-104cm (spodní a horní okraj rukojeti).
A pokud máš malej kufr v autě, tak si ho kup. Pokud odděláš kolečka, tak se krásně vejde za přední sedadlo (pod nohy mimča) takže nezabírá žádné místo
![]()
Já nesnášela ty nákupy, kdy cpeš zboží do kufru okolo kočárku ![]()
@MacíkP píše:
Výška rukojeti je 101-104cm (spodní a horní okraj rukojeti).
A pokud máš malej kufr v autě, tak si ho kup. Pokud odděláš kolečka, tak se krásně vejde za přední sedadlo (pod nohy mimča) takže nezabírá žádné místo![]()
Já nesnášela ty nákupy, kdy cpeš zboží do kufru okolo kočárku
Moc díky, už jsme ho objednali…těším se
![]()
@Kotla píše:
Moc díky, už jsme ho objednali…těším se![]()
Jakou jste zvolili barvičku? A kde jsi objednávala?
@Kotla píše:
Holky, nedá mi to, stále mi to vrtá hlavou..Izzy se mi strašně líbí..prosím, kdo z vás ho má, změříte mi výšku od země k rukojeti? (polohovat se asi nedá, že?) A tohle rozhodne! Pokud to půjde, objednávámMáme malý kufr a skoro žádný kočárek se nám tam nevleze..Nebo, má ho nějaká menší maminka jako já kolem 163 cm? Přece je nedělají jen pro vysoké
..MOC DĚKUJI
Jinak já mám 158cm a zkoušeli jsme kočárek v obchodě a nějak mi vůbec nepřišla rukojet vysoko…
@sirael4
Ahojky
Jsem z Brna a dala jsem na radu holek, objednala na www.anicka.cz. Kočárek tam mají za 3600 Kč, a když jsi pojištěnec ČPZP, tak ti ještě dají 7% slevu..což je fajn, nějaká ta stovečka..Objednali jsme ve čtvrtek, máme kluka, tak zeleno-černou barvu. Jak jsem psala, strašně se mi líbil, tak se těším, a doufám, že jsem udělala dobře..v tom množství kočárků je těžký si vybrat cokoliv
A jinak ještě rady, pořádně si projdi net, ceny se celkem liší..tak proč nenajít nejlepší nabídku. ![]()
@Kotla píše:
@sirael4
AhojkyJsem z Brna a dala jsem na radu holek, objednala na www.anicka.cz. Kočárek tam mají za 3600 Kč, a když jsi pojištěnec ČPZP, tak ti ještě dají 7% slevu..což je fajn, nějaká ta stovečka..Objednali jsme ve čtvrtek, máme kluka, tak zeleno-černou barvu. Jak jsem psala, strašně se mi líbil, tak se těším, a doufám, že jsem udělala dobře..v tom množství kočárků je těžký si vybrat cokoliv
A jinak ještě rady, pořádně si projdi net, ceny se celkem liší..tak proč nenajít nejlepší nabídku.
podle mě určitě supr volba, kočárek je nejkrásnější
a mají to na aničce i s pláštěnkou? Protože e-shopy, kde to mají s pláštěnkou mi hlásí, že nemají zrovna námi vybranou barvu skladem, chcem černý… ![]()
@sirael4 píše:
podle mě určitě supr volba, kočárek je nejkrásnějšía mají to na aničce i s pláštěnkou? Protože e-shopy, kde to mají s pláštěnkou mi hlásí, že nemají zrovna námi vybranou barvu skladem, chcem černý…
Ahojky, Anička to asi nyní skladem asi nemá, já jsem tam byla s manželem minulý týden v úterý a paní říkala, že prý po celé ČR nejsou skladem (pokud neprášila)..hlavně se mě ptala na barvu, a říkala, že největší zájem je o tu fialkovou a červenou?, že s nimi je problém. Plášťěnka k tomu není, aspoň si to myslím, ale oproti Růžovýmu panterovi, kde stál kočárek 4300,– a prý k tomu nebyl ani nánožník a madlo (podle prodavačky! což mi přijde trochu mimo), mi ta Anička přijde super..teď čekám, až mi přijde email, že ho má paní na prodejně..jinak je lepší jí psat mejly, na telefony neodpovídá, že nestíhá..tak jí zkus napsat a uvidíme. Ono Polsko není zas tak daleko, aby ho vezli měsíc..že jo ![]()
Ahoj, viděla jste některá zároveň Izzy a Halo? Nevíte, jaký je mezi nimi rozdíl? Kromě nižší ceny a průhledných boků střechy u Halo oproti Izzy moc rozdílů nevidím…
A ještě bych se chtěla zeptat - stříška mi přijde málo hluboká, tj. že nemůže vůbec plnit roli stříšky. Hlavně v případě sezení. Přijde mi fakt hodně krátká, jak podle obrázků z e-shopů, tak i u fotek holčičky v kočárku, které jsou v této diskuzi. Jak to vidíte vy, co kočárek máte (a asi to bude podobné jak u Izzy, tak u Halo)?
Díky moc.
@radkica píše:
Ahoj, viděla jste některá zároveň Izzy a Halo? Nevíte, jaký je mezi nimi rozdíl? Kromě nižší ceny a průhledných boků střechy u Halo oproti Izzy moc rozdílů nevidím…
A ještě bych se chtěla zeptat - stříška mi přijde málo hluboká, tj. že nemůže vůbec plnit roli stříšky. Hlavně v případě sezení. Přijde mi fakt hodně krátká, jak podle obrázků z e-shopů, tak i u fotek holčičky v kočárku, které jsou v této diskuzi. Jak to vidíte vy, co kočárek máte (a asi to bude podobné jak u Izzy, tak u Halo)?
Díky moc.
Stříška je myslím normální. Na fotce vy diskuzy (s holčičkou), není stříška úplně v předu! Takže jde dát dál. Jen nejde dát úplně dopředu - zastínit při slunci zepředu.
Halo jsem v reálu neviděla, ale přijde mi dost jiný - má menší kola, v předu jsou dvojkolečka a počítám, že budou více plastová a „rachtat“ na kachličkách jak jiné golfáče. Má jinou konstrukci a asi nesloží na tak malinko jako Izzy. A nejspíš nepůjdou oddělat kola (pro ještě menší složení).
Navíc píší - od 12měsíců, jen nevím proč? Jestli nejde položit opěrka, nebo je jiný důvod? ![]()