Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18573
2.6.12 21:01
@Missy_X píše:
@MacíkP hele a máš na něm nějakou přebalovací tašku? chci nějakou koupit ale mám strach aby mě tam držela atd.. :lol: jinak tento měsíc plánuji koupi tohoto kočárku v týdnu se na něj jdu podívat v Brně do prodejny ale budu ho objednávat přes net o 500 levněji :lol: :lol:

No já na něj dávám jen takovou obyč přebal. tašku od Huggies - prostě taška přes rameno a hodím ji přes madlo. Je fakt, že s ní se pak špatně mění poloha zádové opěrky (taška tlačí na zádovou opěrku) ale to asi u všech, které se tam jen tak přehodí přes madlo :think: Musím ji popozvednout.
Já na něj taky koukala v Brně a pak ho koupila za méně a s pláštěnkou zdarma ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
3.6.12 10:27

@MacíkP to je super, já už vyhlídla i pláštěnku někde tak třeba ji taky dostanu zadarmo nevadilo by mi to :lol: :lol: jinak tak teda díky, zrovna nějakou vybírám tak snad se trefím do nějaké užitečné :hug:

• Citovat
  • Upravit
Missy_X
5.6.12 08:19

Holky tak včera jsem kočárek objednala v černé barvě tak snad nebudu zklamaná :cert: zítra mi doufám dojde, takže se moc těším :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
32
5.6.12 08:56

Tak dejte vědět, jaký je, jinak na www.detskyraj.cz dávají ke kočárku pláštěnku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
5.6.12 09:30

@katerina12 stojí tam 3800,– + poštovné určitě :lol: to je síla, já objednávala teda bez pláštěnky tady : http://www.detskyruzek.cz/…ni_izzy_2012 a vyšlo mě to na 3598,– i s poštovným :lol: :lol: pláštěnka se dá dokoupit někde :cert:

• Citovat
  • Upravit
18573
5.6.12 10:09
@Missy_X píše:
@katerina12 stojí tam 3800,– + poštovné určitě :lol: to je síla, já objednávala teda bez pláštěnky tady : http://www.detskyruzek.cz/…ni_izzy_2012 a vyšlo mě to na 3598,– i s poštovným :lol: :lol: pláštěnka se dá dokoupit někde :cert:

Ne ne maj tam poštovný zdarma, takže to máš za 3790,– i s pláštěnkou ;o)) Tudíž je asi za ty 200,– ;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.6.12 10:20

takže to vyjde nastejno…:-) A nevíte náhodou, ten fusak se k tomu dá dokoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
5.6.12 10:58

@katerina12 já mám fusak od emitexu takže nebudu kupovat žádný :nevim:
@MacíkP no vidíš to takže prd pláštěnka zdarma :lol:

• Citovat
  • Upravit
104
18.7.12 11:07

@MacíkP Ahojky, četla jsem, že máš 178 cm, nestává se ti, že by jsi do kočárku kopala při chůzi? Začínám nad kočárkem uvažovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.7.12 11:30

Ahoj, včera jsem s ním vyjela po prvé, mám 180 cm a docela dobrý. Jde o zvyk, byla jsem zvyklá na vyšší, tak jsem párkrát do něj kopla, ale to si zvyku. Horší je, že odstín laguna blue už se prý nevyrábí, tak jsem si nechala poslat černý a poslali mi černý s oranžovýma ozdob. nitěma, což mě štve, pže mám modrý doplňky. Ale jinak je lehoučký a dobře se ovládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.7.12 11:42

Hm, já přemýšlím taky nad černým a oranžové nitě by se mi taky nelíbili :think:. Bohužel jsem kočárek na živo neviděla, není moc otevřená boudička? Původně jsem chtěla Callisto, ten má krásně přetahovací stříšku, ale cena mě odradila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.7.12 14:25

Boudička se mi nezdá moc otevřená, nevím, nemám srovnání, snad to bude na zimu stačit. Na netu je barva celá černá-caviar black, mně ale poslali jinou, budu tam psát, tak jsem zvědavá, co mi odpoví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.7.12 14:37

Tak dej vědět, jak jsi dopadla :mavam:. Ještě bych se optala, vešel by se do kočárku fusak a rok a půl staré dítko? Chtěla bych ho používat i v zimě, tak aby nám nebyl malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
18.7.12 16:25

Jj, taky jsem si na to musela zvyknout a asi 2× jsem do něj kopla. Není to ale asi výškou, ale tím, že to není klasický velký kočár, kde ti jde rukojeť více vodorovně a máš tak kola dál.
Jinak už ho mám pár měsíců a jsem nadšená, fakt lehoučký, snadno ovladatelný, do auta super. :palec:
Boudička je taková vachrlatá, ale není na věci, ale jako stříška, že? Je delší, ale nejde překlopit dopředu kvůli sluníčku.
Na zimu si nechám sporťák X-lander. Přece jen jsem z vesnice a naše chodníky se neudržují. Obávám se, že do sněhu nejsou žádné lehčí kočárky dobré!
Ale v autě ho budu vozit i v zimě - na menší výlety postačí. Má dvě možnosti přichycení nánožníku, tak si dítko i zachumláš ;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.7.12 16:56

No, moje dítko bude mít v zimě taky rok a půl a ani mě nenapadlo, že by se tam nevešlo, prostě se tam musí vejít.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí