Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
10.9.12 11:46

Ahoj. Jaká je prosím vás délka lůžka. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
11.9.12 07:41
@Dagi28 píše:
Ahoj. Jaká je prosím vás délka lůžka. :?:

Ahoj, už to tu někdo pár stran zpět psal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dangananga
30.9.12 20:33

Velikost kol Bebé Beni Izzy 2012

Holky, nevím, zda jsem to přehlídla, ale můžete mi objasnit, jak jsou veliká kola? Jaký mají průměr? Já to nikde nenašla. Díky

• Citovat
  • Upravit
matineckak
4.10.12 21:25

reklamace

Ahoj, zajímalo by mě jestli s nim máte nějaký problém, mám ho cca od srpna 3011 a vše ok, až na to že se mi vycvakává a potom padá (skládá se) nebo jak to popsat. Prostě jako kdybych ho špatně docvakla a potom padne…měla jsem ho z prodejny, tak mi to 2× reklamovali a prý měnily tu část co blbla… a teď cca po 2 měsících mi to začíná znovu :-( tak nevim jestli jen mam smůlu, jinak je super na ježdění.....ale tohle je blbý :-(

• Citovat
  • Upravit
18573
5.10.12 08:02
@matineckak píše:
Ahoj, zajímalo by mě jestli s nim máte nějaký problém, mám ho cca od srpna 3011 a vše ok, až na to že se mi vycvakává a potom padá (skládá se) nebo jak to popsat. Prostě jako kdybych ho špatně docvakla a potom padne…měla jsem ho z prodejny, tak mi to 2× reklamovali a prý měnily tu část co blbla… a teď cca po 2 měsících mi to začíná znovu :-( tak nevim jestli jen mam smůlu, jinak je super na ježdění.....ale tohle je blbý :-(

Máš ho od srpna 2011? Ani nevím, že se v loni taky prodával :). Já ho mám asi od dubna 2012 a zatím je vše ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matineckak
5.10.12 13:14

Jj prodával :-) mam modrý :-) kupovala jsem ho v kameném krámě, loni ještě ani na netu nebyl jen asi v Brně, ale tam ho neměli na skladě. Jinak jak zjišťuji, tak asi jsem měla jen špatnou ruku a bůh ví jak ho opravujou…vyčistí, promažou a nazdar… a potom říkají že se to vyměnili…atd…

• Citovat
  • Upravit
cascia
29.10.12 07:16

Ahojte holky, mám dotaz ohledně prostornosti kočárku. Můj roční syn váží už teď 12 kg, takže váhám mezi Baby Jogger City Mini (který je ale 2× dražší plus se musí všechno dokupovat).) Teď máme Peg Perego Pliko Switch a už teď se mi tam tak tak vejde v zimní kombinéze. Můžete mi některá, prosím, změřit šířku sedátka, ale nahoře u ramínek? Jestli jsem dobře pochopila, tak šířka sedáku je 30 cm, to mi přijde hrozně málo… Díky moc!!!

• Citovat
  • Upravit
9
29.10.12 08:16

No šířka je tak nějak i nahoře asi 35, já tam mám teď vložku a malá je tam v zimní bundě tak akorát-má 1,5roku a patří spíš k drobnějším dětem, sedí tam ale ráda, nic méně prostor pro nějaké hýbání tam teda není-i když v těch zimních věcech jsou ty děti stejně takové nepohyblivé :D, myslím, že jestli máš peg perego, tak je to nastejno-to si opravdu nepomůžeš, tohle je kočár spíš jako golfky jen má větší kolečka a neskutečně dobře se s ním jezdí, širší je určitě b-agile, sice pro mě se s ním hůře jezdilo, ale byl takový robustnější a to i ve vnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matineckak
29.10.12 13:50

Pokud váháš mezi bebe beni a city mini…šla bych do city mini… ale ani bebe beni neni hrozný, malýmu jsou 2 roky a mam v něm i dost velkej zimní fusak (beránka od teutonie) a v pohodě se tam vejde :-) ale i tak bych šla dneska do city mini ;-)

• Citovat
  • Upravit
74
18.11.12 16:01

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat takhle s odstupem času, jak jste s kočárkem spokojené, co vás na něm štve/potěšilo, a kde jste ho nakonec a za jakých podmínek kupovaly? Ještě by mě zajímalo jestli nevíte, jestli se dají koupit náhradní kolečka, kdyby třeba odešlo… moc se mi Izzy líbí, tak prosím napište a pomožte mi se rozhodnout;)
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
18.11.12 18:26

Já jsem spokojená. jen myslím, že nebude moc do sněhu, ale to asi žádnej lehkej kočárek ;o((
Jen mám také dotaz. Prala jsem ho a nějak nevím kam upevnit takové dva pásky dole pod sedákem? Vím, že byly na nějaké černé tyčce, ale na jaké?? Kdyby mi to mohl někdo vyfotit? Mám je už asi měsíc nezapnuté a nijak jsem si nevšimla, že by to něčemu vadilo, tak asni nevím k čemu jsou?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
19.11.12 04:10

@MacíkP to myslíš do vysokého sněhu? a nebo celkově, jak nasněží ve městě, nedá se s tím jet? Do vysokého bych to pochopila, ale potřebuju je proto, že když jedu do města, a jezdím často, abych se nemusel bát jet na náměstí, nebo parkem…

a ještě jedna věc, holky prosíííím nemáte ještě někdo fotečky kočárku? zajímala by mě nějaká lepší fotka jak je kočárek velký složený(všude je jen záběr z boku) a pak jak je tam dítě schované…

a ještě něco - nemáte někdo kočárek barvy levander violet? ten mě zajímá mooooc jaký je..nebyla by fotečka;))?

prosííím;))) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18573
19.11.12 08:47

@Lomarinka
No asi spíš do hlubšího, ono u nás se chodníky neprotahují, takže i když napadne 10cm, lidi to různě prošlapou a pak se tam nedá jet. Ale ve městě asi v poho ;o))
Přikládám fotky z kufru Fiat palio. Nevím jestli k něčemu budou. Nepořádku si nevšímejte, měla jsem tam před tím pneumatiky a nebyl čas na čištění ;o))
Myslím, že složit se dá obstojně. Když potřebuju prázdenj kufr, tak oddělám kolečka a kočárek dám za sedadlo, Kubíkovi pod nohy a v pohodě se tam vejde. A ani nemusím nijak posouvat sedalo dopředu.
S rozměry složeného jsem fakt hodně spokojená a pak taky s ovladatelností :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.11.12 16:02
@sirael4 píše:
Ahoj holky, taky přiložím fotku, už ověšenej taškou a doplněnej podložkou :-) Chválím si strašně moc ten velkej koš, to je na „golfky“ luxus, pohodlnou jízdu a jako velkej plus beru to jak je uzounkej (ale ne na úkor prostoru pro mimčo), projedu mezi kterýmkoli regálem, dveřmi atd. S minulým sportákem dveře byly „o prsa“.....No prostě pro nás ten nejvíc nejdokonalejší kočár na světě :-)

S těmi doplňky je ještě krásnějí :kytka: Mohla bych se zeptat, co to máš za tašku a ta červená vložka se dá koupit přímo s kočárkem? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
7.12.12 23:56

evelin12 děkuji za pochvalu a omlouvám se za pozdější odpověď…červená vložka je vložka Casualplay do S4, parádně tam sedí, jako prdel na hrnec :-D a taška je přebalovací z Tesca za 180 Kč :dance: :pankac: takže perfektní koupě!
Lomarinka já nemám kočárku co vytknout, i s odstupem několika měsíců jsem pořád nesmírně šťastná, že jsme na něj náhodou na dovolené narazili na parkovišti před OBI :think: Největším plusem je asi fakt perfektní ovladatelnost (a že už jsme pár kočárků měli) a jeho skladnost, ta je taky výborná. Máme sedanový kufr, takže tam není prostor na nějaké manipulace s nakládáním do kufru, a tento kočárek tam zajede úplně v pohodě, vejde se nám i cestovní postýlka, nákup, kufr…A na „golfky“ suprovní koš, dáme toho tam fakt hafo. U některých jsi pláštěnkou s místem v košíku skončila…prostě pan Kočárek. Rozhodně si ho ponecháme do budoucna pro další potencionální dítě :lol:
I dcera v něm má pohodlí, nemačká se tam, dobře vidí ven, prima se jí tam chrní…jen polohování zad je na pásek, takže to nejde jednou rukou, jako to měl třeba náš první kočárek (ten měl takovou páčku), ale to bych mu bod neubírala, to není žádný velký problém a čím je dcera starší, tím polohujeme méně. Co ale naopak ještě oceňujeme, je to, že jdou nožičky zvednout nejen do vodorovné polohy, ale i mírně nahoru…tak úhel 40-45°. V podstatě to máme nastavené stále tak. Dcera to miluje, nožky nahoru. A šikovné krytky na otvory pro madlo nám taky přišly vhod, protože momentálně jezdíme už dlouho bez madla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí