Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak se omlouvám, ted to čtu, že v ceně je i nánožník i pláštěnka
![]()
@zakelka,s Moc zdravím, taky uvažuji o koupi tohoto kočárku, přečetla jsem i tuto diskuzi, a já bych šla do Valco zee. Jelikož chci černý, tak bych volila tento a za ty peníze. Má i nánožník i pláštěnku. Hezký den. ![]()
Tak jsem holky nakonec koupila ten Valco Zee. Dnes pořišel, celé dopoledne jsem ho skládala (s malou to šlo pomalu
) a zkoumala vychytávky. Moc se mi líbí, zatím jsem moc spokojená. Chtěla jsem vyjet až na jaře, ale nevím jestli to vydržím ![]()
@evelin12 mě to taky pořád vrtá v hlavě, možná do něj taky půjdu. A objednávala jsi to za těch 39OO,–? A byla k tomu pláštěnka i nánožník?
@jittu: Přesně za 3990,– z toho Dětského růžku. Platí se tam i poštovné 150,–. Objednala jsem si i Valco podložku za 399,–. Ještě tady koukám na fotky a myslím, že kočárky jsou opravdu skoro stejné. Jen Valco má ve stříšce (nebo spíš v té zadní stěně) malé okýnko, takže mimčo je vidět jen když leží. Mě se hlavně líbila ta kombinace černé a šedé
Jen jsem trochu rozpačitá z krátkého podsedáku, snad se jí tam bude sedět pohodlně a nebude sjíždět dolů.
@jittu: Byla k tomu i ta plášněnka a nánožník - na něm se mi líbí, že se dá přichytit za stříšku nebo ohnout boky a připnout, aby nepřekážely a nánožník má ještě jako pojistku přichycení suchým zipem na konstrukci ![]()
@evelin12 píše:
Tak jsem holky nakonec koupila ten Valco Zee. Dnes pořišel, celé dopoledne jsem ho skládala (s malou to šlo pomalu) a zkoumala vychytávky. Moc se mi líbí, zatím jsem moc spokojená. Chtěla jsem vyjet až na jaře, ale nevím jestli to vydržím
A fotky budou? Prosím, prosím fotky ![]()
Aha, tak ta délka sedáku má prý 41cm, je to tady v této diskuzi https://www.emimino.cz/…-zee-111940/
@evelin12 nebo Ty asi myslíš, že je krátká ta délka podsedáku ke kolenům, že? Prosím, změř to, kolik to je. Díky moc.
@jittu: Přesně tak. Délka podsedáku ke kolenům je 20cm. Zjistila jsem, že když tolik neutahuju záda, tak podsedák není tak šikmo dolů (toho jsem se bála, aby nesjížděla). Záda jsem trochu povolila a podsedák v místě na zadeček hezky klesl.Tak snad dobrý.
Foto dodám za chvíli ![]()
Ahojte, pozeram fotky, ze tento kocik ma madlo pokryte penou a nie latkou? je to tak? lebo na youtube hovorili, ze prave madlo je dobre, ze ma latku
este ta dlzka sedaku - skusala si prosim posadit tam mensie babo? a zda sa Ti to kratke? ja mam len 8 mesacneho syna, tak bude mat skor nozicky hore, ale aj tak by som nerada, aby sa mu neskor zle sedelo.
dakujem
Lucilla29: Madlo je pěnové. Je to asi trochu jiný model, než na youtube, protože já mám uvnitř boudičky šedou látku a tam je černá. Taky mám červenou brzdu. Posazovala jsem tam mou čtrnáctiměsíční dceru a sedí se jí tam dobře, ještě musí tak 2cm vyrůst a bude mít ohnuté nožičky přesně s podložkou. Víš co, jsem zvyklá na velký sporťák Firkon Verano long (ten má podsedák 24cm), ale zase není tak lehký a skladný. Snad se mi malá do Zee vejde i za rok ![]()
Koukám, že holčička na straně 4 je určitě starší a sedí se jí tam taky dobře. Teda pokud má Izzy stejné rozměry ![]()