Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@ivva80 píše:
No tak mi to nedáJestli máte ještě zájem, tak skočím ke tchýni a udělám pár fotek kočárku. Nejdřív o víkendu je sem dám. S tím košíkem nevím…na prodejně mi sice taky řekli, že teď má byt o trochu větší, ale jelikož nemám srovnání…
no jasně, že chceme fotky
a ta střecha, jde teda rozepnout a prodloužit?
S fotkama se budu snažit co nejdřív. A střecha jde rozepnout a prodloužit ![]()
Tak se na fotky těším, jak to tak popisujete, tak sice jsem chtěla na druhé schovat náš současný, ale možná vyměním za novější typ ![]()
Ahoj holky, tak tady jsou ty slíbené fotky kočárku. Snad se bude líbit ![]()
Omlouvám se za kvalitu, je to focené večer, na rychlo. Ale snažila jsem se, abyste ho viděly ze všech stran, i s tou sluneční clonou ![]()
@ivva80 píše:
Ahoj holky, tak tady jsou ty slíbené fotky kočárku. Snad se bude líbit
Tak tento novější tip je fakt mnohem lepší. Stříška je super. navíc i madlo je trochu jiné a myslím, že lepší. no a větší košík ocení každý. Jen teda vyndávat drobky z prošívaného sedáku bych oželela
![]()
@MacíkP píše:
Tak tento novější tip je fakt mnohem lepší. Stříška je super. navíc i madlo je trochu jiné a myslím, že lepší. no a větší košík ocení každý. Jen teda vyndávat drobky z prošívaného sedáku bych oželela![]()
S těma drobkama máš teda pravdu
ale nic není dokonalé, že? ![]()
Hmmmmmmm
Košík i madlo teda mi přijde stejné jako u našeho typu, ale stříška je geniální vynález, to teda mi chybí. My to sice v létě řešili slunečníkem, ale stejně byla malá opálená
Tohle je prima vychytávka, aspon když spí, protože když je vzhůru, vadilo by jí, že nevidí ![]()
Téda, ta nová verze je suprová
No já když jsem se konečně pro izzyho rozhodla, tak už nikde neměli černou a o nové kolekci mi nikdo neřekl
Tak jsem pořídila Britax b-agile a jsem spokojená ![]()
Ahoj, no já jsem ráda, že se líbí a fakt se nemůžu dočkat až to s malou na jaře „rozjedeme“ ![]()
Teda ta stříška je fakt super
,doufám, že mají i celí černý ![]()
Holky a už jste si ho některá někde objednali??? Já bych ho chtěla v černé barvě…
No tak mi to nedá
Jestli máte ještě zájem, tak skočím ke tchýni a udělám pár fotek kočárku. Nejdřív o víkendu je sem dám. S tím košíkem nevím…na prodejně mi sice taky řekli, že teď má byt o trochu větší, ale jelikož nemám srovnání…