Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ivva80
18.1.13 13:30

No tak mi to nedá :lol: Jestli máte ještě zájem, tak skočím ke tchýni a udělám pár fotek kočárku. Nejdřív o víkendu je sem dám. S tím košíkem nevím…na prodejně mi sice taky řekli, že teď má byt o trochu větší, ale jelikož nemám srovnání… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1689
18.1.13 14:06
@ivva80 píše:
No tak mi to nedá :lol: Jestli máte ještě zájem, tak skočím ke tchýni a udělám pár fotek kočárku. Nejdřív o víkendu je sem dám. S tím košíkem nevím…na prodejně mi sice taky řekli, že teď má byt o trochu větší, ale jelikož nemám srovnání… :roll:

no jasně, že chceme fotky :D a ta střecha, jde teda rozepnout a prodloužit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivva80
18.1.13 14:47

S fotkama se budu snažit co nejdřív. A střecha jde rozepnout a prodloužit :)

• Citovat
  • Upravit
728
18.1.13 17:25

Tak se na fotky těším, jak to tak popisujete, tak sice jsem chtěla na druhé schovat náš současný, ale možná vyměním za novější typ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivva80
19.1.13 20:58

Ahoj holky, tak tady jsou ty slíbené fotky kočárku. Snad se bude líbit ;)

• Citovat
  • Upravit
ivva80
19.1.13 21:00

Omlouvám se za kvalitu, je to focené večer, na rychlo. Ale snažila jsem se, abyste ho viděly ze všech stran, i s tou sluneční clonou :)

• Citovat
  • Upravit
18573
19.1.13 21:26
@ivva80 píše:
Ahoj holky, tak tady jsou ty slíbené fotky kočárku. Snad se bude líbit ;)

Tak tento novější tip je fakt mnohem lepší. Stříška je super. navíc i madlo je trochu jiné a myslím, že lepší. no a větší košík ocení každý. Jen teda vyndávat drobky z prošívaného sedáku bych oželela :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivva80
19.1.13 21:44
@MacíkP píše:
Tak tento novější tip je fakt mnohem lepší. Stříška je super. navíc i madlo je trochu jiné a myslím, že lepší. no a větší košík ocení každý. Jen teda vyndávat drobky z prošívaného sedáku bych oželela :mrgreen: :mrgreen:

S těma drobkama máš teda pravdu :think: ale nic není dokonalé, že? :lol:

• Citovat
  • Upravit
728
20.1.13 08:32

Hmmmmmmm :palec: Košík i madlo teda mi přijde stejné jako u našeho typu, ale stříška je geniální vynález, to teda mi chybí. My to sice v létě řešili slunečníkem, ale stejně byla malá opálená :lol: Tohle je prima vychytávka, aspon když spí, protože když je vzhůru, vadilo by jí, že nevidí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
20.1.13 12:28

Téda, ta nová verze je suprová :-) No já když jsem se konečně pro izzyho rozhodla, tak už nikde neměli černou a o nové kolekci mi nikdo neřekl :-( Tak jsem pořídila Britax b-agile a jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
20.1.13 15:01

Je super, díky moc za fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivva80
21.1.13 08:28

Ahoj, no já jsem ráda, že se líbí a fakt se nemůžu dočkat až to s malou na jaře „rozjedeme“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
284
21.1.13 08:48

ahoj

Teda ta stříška je fakt super ;),doufám, že mají i celí černý :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivva80
21.1.13 10:15

Já myslím, že to je klasika, celý černý by měli nechat.

• Citovat
  • Upravit
47
21.1.13 16:06

Holky a už jste si ho některá někde objednali??? Já bych ho chtěla v černé barvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí