Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Jaaanicka píše:
Holky a už jste si ho některá někde objednali??? Já bych ho chtěla v černé barvě…
já taky, chci černý
,ještě jsem ho neobjednala, čekám až je budou mít na netu vyfocený, zatím tam mají staré fotky ![]()
Tak holky, já jsem si ho už objednala nemohla jsem odolat, v černé barvě, jakmile dorazí dám fotečky, aby jste ho viděli:)
@Jaaanicka píše:
Tak holky, já jsem si ho už objednala nemohla jsem odolat, v černé barvě, jakmile dorazí dám fotečky, aby jste ho viděli:)
jéé, už se teda těším
a kde si ho objednávala?
Tak mě napadlo se vás zeptat, jak máte staré prcky? A s jakým kočárkem jezdíte nebo jste jezdili než jste si pořídili(pořídíte)„Izzyho“?
… Tak malému je 10,5 měsíce a doma mám ještě dva kočárky, jsme z vesnice, takže mám tady do polí „dorjana crosse“ a na parádu mám x-landra xa, jsem s ním spokojená, ale je hrozně velkej a těžkej když se složí. Takže tak u nás
![]()
Já mám devítiměsíční holčičku a ještě ji vozím v hlubokým kočáru, ale je to teda tak tak..
Je to Roan Marita a mám k němu sporťák, který brzy vytáhnu. Ale je dost těžkej, oproti Izzymu teda určitě. Ale právě že do terénu a do sněhu ideální. A pak na jaro Izzy ![]()
Objednávala jsme z anicka.cz. A já mám dorjan sport, korba už nám bude za chvilku malá a sporťák je těžký a spíš na zimu, do auta se blbě skládá…
Tak jsem také objednala na Aničce černý model
Jinak my zatím jezdíme ve Firkon Verano Long. Jsem s ním celkem spokojená, ale přece jenom se těším na lepší ovladatelnost lehkého kočárku ![]()
Doufám, že Vám tyhle fotečky holky postačí…:) Je naprosto úžasnej, jsem z něj uplně vycvrkaná… Jezdím s ním pořád po baráku…:) Líbí se mi snad víc jak naší cácorce ![]()
@Jaaanicka píše:
Doufám, že Vám tyhle fotečky holky postačí…:) Je naprosto úžasnej, jsem z něj uplně vycvrkaná… Jezdím s ním pořád po baráku…:) Líbí se mi snad víc jak naší cácorce
je krááásnej
,a má vzadu na boudě nějakou kapsičku? A okýnko ve stříšce nemá, že jo? A jaký je nánožník? Já pořád váhám kdy ho mám koupit. Potřebuju prodat nejdřív svůj sporťák(x-lander)a pak si objednám tenhle, ale nevím jestli nemám počkat na jaro
.Budeš s ním už jezdit?
@Jaaanicka je moc pěkný!!! Jde i na té 2013 sundávat ten potah a prát? Na 2012 to prý jde..
Kapsičku na boudě nemá, nánožník je podle mě super zapíná se až u té boudy, takže je dítě hafo schované, já s ním budu teď jezdit do obchodů, aby nezabíral moc místa v autě a pak jak se oteplí tak hned do terénu… řekla bych, že jde sundávat potah jsou tam všude svočky… A hlavně je vzadu jak je opěrka tak je tam zip a ta opěrka jde vytáhnout ven, takže asi bude pratelný… Blíže jsem to zatím nezkoumala…
Jaaanicka já z něj taky byla hotová, když dorazil a furt jsem s ním jezdila po lině. Nejvíc jsem byla vyřízená z té ovladatelnosti ![]()
Zakelka, s my jezdili s hlubokým Roanem Maritou, ve sportáku po 5. měsíci dcerky se malé nelíbilo, tak jsme vyměnili za sporták Casualplay S4 a v něm jezdila do cca 11.měsíců, než jsme koupili Izzy. A tam jezdí dodnes a ještě chvíli bude, je jí 16 měsíců.
Jo a pro nás je bezva, jak jdou nohy zvednout nejen do roviny, ale i mírně nahoru-to malá miluje. Jezdíme ted bez madla, bylo zbytečný a pro chodící dítě je nepraktický, že nejde z jedné strany odpojit, ale tím, že tam jsou ty krytky na otvory pro madlo, je to super!
Tak jsem objevila kočárek zee, normálně ho mají všude za 6000,– a tady je za 3990,–tak ted nevím jestli si koupit tenhle nebo izzy? http://www.detskyruzek.cz/…lco_baby_zee
@zakelka,s tak to je dilema!!! Já do něj teda nepůjdu, je jenom v černé a já na léto černou nechci. Navíc je bez nánožníku a myslím i bez pláštěnky??