Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
máte někdo zkušenost s kočárkem INGLESINA ESPRESSO? Vím že dřív neměl polohování nožiček, v nové verzi 2012 už to je. Ale i tak, kdo ho měl i starší typ, byly jste s ním spokojené?
http://www.malvik.cz/…ll-over-2012
Díky ![]()
Máte zkušenost s Inglesina Espresso?
Přidejte zkušenost s Inglesina EspressoTaké vybírám a mezi výběrem je i tenhle
tady jsou mějaké recenze http://kocarky.heureka.cz/…sso/recenze/ ![]()
Junkyska píše:
Také vybírám a mezi výběrem je i tenhletady jsou mějaké recenze http://kocarky.heureka.cz/…sso/recenze/
Díky, už jsem se koukala
Inglesinu Magnum máme teď a je skvělá, tak doufám že i ten sporťáček pak nezkláme
Ahoj dievčatá.
Taktiež pokukujem po tomto kočiari
Dá sa s ním prežiť
aj zimu?Chcela by som niečo medzi šporťáčkem a golfkami,aby som mohla s ním jazdiť aj v zime
Krásny deň
Stazina1 píše:
Ahoj dievčatá.
Taktiež pokukujem po tomto kočiariDá sa s ním prežiť
aj zimu?Chcela by som niečo medzi šporťáčkem a golfkami,aby som mohla s ním jazdiť aj v zime
Krásny deň
Ahoj, taky to teď ještě pořád řeším a zatím nevím
pojedeme se na něj asi za týden podívat a kdyžtak napíšu
myslím, že zimu nedá. resp. zimu ano, pochopitelně, ale ne sníh..kolečka jsou opravdu malá.. měla jsem vloni problém i cybex callisto,a ten má jednoduchá kola a trochu větší.. a stejně sníh nic moc.. ![]()
Včera jsme se byli se podívát na kočárek. Celkově se mi moc libíl oproti jiným golfkám, je pohodlný na řízení, je super že je polohovatelná rukojeť, ale co se tyče sněhu, tak to fákt nevím, ve sněhu asi se pojede těžko, ale to s jakými koliv golfkámi (golfko-sporťákem). Do sněhu by bylo potřeba něco fákt bitelného, ale my máme te'ď Inglesinu Magnum, takže kdyby něco, tak nemáme problém. Ale na léto podle mě Espresso bude výborné. Je lehoučké, srovnávala jsem ho s Babypoint Sprinterem, které je taky docelá dobrý a je větší než espresso, ale ty dvě kila navíc jsou znát a taky tam je nevýhoda, že není polohovatelná rukojeť, má větší kolečka než Espresso, ale ve sněhu by se taky asi řídil blbě ![]()
JO, jinak u tphp nového modelu polohování zádiček už není na prováz, ale na páčku, takže super a nožky se dají taky polohovat. Takže je podstatně lepší než starší model
tak jestli máte ještě magnum, tak s chutí do něj, ideální kombinace ![]()
do sněhu fakt není, ale jako golfkosporťáček při holých chodnících ideální!! taky mám se spojenou rukojetí a je to úžasné, tenhle má navíc obrovský koš
a konečně polohování nohou, to mi na předchozích kolekcích moc chybělo!!
Nataša píše:
tak jestli máte ještě magnum, tak s chutí do něj, ideální kombinace
do sněhu fakt není, ale jako golfkosporťáček při holých chodnících ideální!! taky mám se spojenou rukojetí a je to úžasné, tenhle má navíc obrovský koša konečně polohování nohou, to mi na předchozích kolekcích moc chybělo!!
jo tu novou verzi vylepšili, to je pravda
já jsem právě chtěla tu spojenou rukojeť a navíc je super že tahle je polohovatelná, protože já jsem malá, tak si jí musím dát níž, a klasické golfky jsou na mě vysoké
i jiné sporťáčky, co mají rukojeť spojenou, ale nepolohovatelnou.
Jaký máte kočárek vy?
spíš kočárky
momentálně mám 4 ![]()
ale golfky se spojenou mám cybex callisto.
Lolik píše:
4 kočáry, jo?![]()
proč tolik?
protože jsem maniak
![]()
mám přes 4roky starého speediho, novou bebeconfort elea, byla za půlku nová a chtěla jsem konečně otočný sedák. rok staré cybex callisto (kupované na mimčo, s vložnou taškou) a dva roky staré ruby (za 1300 nové v babystaru, kupovala sjem na 2leťáka). a všechny je používám
![]()
a super, těším se na recenze z provozu a nějaké fotky !! hlavně toho polohování nohou!!
Tak já mám zatím kočárky 3, když nepočítám Libertu od švagrové
A právě uvažuji nad koupí Inglesiny Espresso. Chtěla jsem trochu lepší golfky a tohle vypadá jako dobrá varianta. Jenom by mě zajímalo, jak se s tím jezdí lehčím terénem. Myslím zpevněnou lesní cestu popř. starší městské chodníky ![]()