Joggster Twist TFK nebo Red Castle Shop ´n Jogg II.

36
12.1.12 18:09

Joggster Twist TFK nebo Red Castle Shop ´n Jogg II.

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: . Čekáme s manželem druhé miminko, které se narodí na přelomu dubna a května, chtěli by jsme pořídit velký sportovní kočárek. Syn byl velké dítě a do sportovní nástavby na Firkon se nám v 9 měsících nevešel.Uvažujeme o dvou výše uvedených a dnes jsem ještě taky koukala na Peg Pérego GT3. U TFK jsem nikde nenašla nosnost kočárku. U Red Castlu je to 20 kg, což je paráda. Máte někdo osobní zkušenosti? Jak se Vám s kočárkem jezdí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s TFK Joggster Twist?

Přidejte zkušenost s TFK Joggster Twist
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6814
12.1.12 19:16

Já jsem nad nimi taky uvažovala a nakonec jsem objevila Baby jogger city elite a jsem z něj nadšená,porovnávala jsem je v obchodě a tento mi přišel nejlepší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.1.12 12:58

Dari74- děkuji za odpověď, taky jsem na něj koukala, ale nezkoušela ho. Mohla bych se zeptat jak se polohují záda a nožky a kolik kočárek uveze? Moc se mi líbí, že ke kočárku jde stupátko pro starší dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
13.1.12 13:08

Nohy mají 2 polohy,je na to takový stojánek a záda se polohují stahovacím páskem,takže si můžeš nastavit jakou polohu potřebuješ. Uveze min.20 kg a je fakt prostorný,ale nevypadá jako koráb,což mi přišlo u těch ostatních,že byly hrozně mohutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.1.12 17:12

Dari74. Moc děkujeme v pondělí se na něj vyrazíme někam podívat, hodně si mě nahlodala, dokonce jsem se dočetla, že má nosnost 34 kg, to je bezvadné. Syn se bude chtít vozit na stupínku v kočárku malou a nákup, takže ho okoukneme a asi i koupíme. Ještě jednou mockrát děkuji za radu :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.1.12 17:16

Líbí se nám to polohování na pásek a ne na zipy. Taky je víc uzavřený než ty co jsme vybrali. No tak v dubnu ho snad budeme mít doma. Dřív to pro nás nemá cenu, jen by tu stál. Těším se až ho vyzkoušíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
13.1.12 17:17

Není zač,já jsem s ním fakt moc spokojená. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luzajic
15.1.12 21:30

Já mám TFK joggster twist a jsem moc spokojená. Dcera má teď 91 cm a skoro 14 kg. Do kočáru se vejde i s fusakem. V boudě má zabudovanou mosketieru, tak se mi nemohlo stát, že bych ji někde nechala. :D

• Citovat
  • Upravit
10482
15.1.12 22:44

taky jsem jezdila chvíli s babyjoggerem a můžu ho jen doporučit.
opravdu luxusně velké sezení, když jsem ho prodávala, paní ho brala na větší dítě a tak si do něj sedl můj 4leťák a krásně se vešel (110cm/20kg).
bouda je největší, co jsem kdy viděla, krásně kryje, skládání je luxus (jednou rukou, plus je skladný),
neměla jsem korbičku, ale je prostorná a nasazuje se hodně vysoko. na adaptéry pasuje maxi cosi sedačka.
jediné chybičky kočárku jsou - na madlo se nesmí věšet taška. ale někdo jí tam vozí a prý OK, já to nedělala.. měkčí záda spor´Táku - pro někoho - pro mě to bylo OK, a navíc, jde tam vsunout tvrdší deska, je tam na to přímo díra, dokonce snad prodávali i originál.. no a malinko se mi kousalo přední kolo, jakoby naštorc, když jsem kočárem příliš rychle pohnula do strany. některé 3kolky to dělají, zvlášť při takovém průměru kol..
napsala sjem na něj docela velkou recenzi, tak se mi to nechce tady všechno vypisovat :)

za sebe můžu ale doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.1.12 07:54

Luzajic - děkuji za reakci na TFK. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.1.12 08:01

Nataša - Moc děkuji za připomínky ke kočárku. Včera jssme se s manželem vydali na obhlídku. Bohužel na prodejně měli jen TFK a Red Castle. Manžel vyzkoušel tedy zatím tyto dva. Na baby jogger se pojedeme podívat tento týden a pak se rozhodneme. Včera mě v prodejně příjemně překvapili, když paní prodavačka, řekla ať si do kočárku klidně posadíme syna (má 2 roky a 7 měsíců, měří 100 cm a váží 12 a půl kila) a povozíme ho. Kočárky jsme tedy opravdu odzkoušeli a manžel byl nadšený, jejich velikostí, ale už míň se nám líbilo polohování na zip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
16.1.12 09:35

luky - není zač.
TFK i Red castle jsou oba skutečně prostorné kočárky, k podobně velkým patří ještě limitovaná edice jané slalom, Quinny speedi,
polohování na zipy jsem nikdy neměla, ale u TFK jsem nečetla jedinou stížnost. kamarádka měla Easywalker, a na zipy si nestěžovala..
Babyjogger má pásek s jezdcem, ale polohuje se dobře, narozdíl od QUinny speedi, protože ten pásek není krytý potahem, jako u QUinny.

jinak k BJ - on je užší, sedák má jen 30cm, ale má 51cm dlouhou zádovou opěrku. a po zkušenostech si myslím, že tolik nezáleží na šířce sezení, tam se většina dětí vejde do 30cm. ale na šířce a tvaru zádové opěrky, protože ta, když je úzká nebo blbě tvarovaná, je to konec.

myslím, že ani s jedním chybu neuděláš, každý má svá pro a proti.
u Redcastle se mi nelíbí autosedačka, není testovaná u ADAC nebo podobného, má homologaci samozřejmě, ale to je na nic, neříká to nic o bezpečnosti. korbičku to má velikánskou, ale docela nízko posazenou..

TFK je velký, možnost bezpečné sedačky jako je maxi cosi nebo roemer, slušná korba, hodně vychytávek na sedáku, ale ten design.. no, pro mě nic moc..

ještě se zkus mrknout na tu limitovanou edici jané slalom. v pátek jsem v ní měla posazeného Martina, 77cm/10,4kg v roce. a moc hezky si hověl, opravdu se rozvalil.. mně se teda ten starý podvozek blbě vozí, ale velký je..
měla jsem ho konkrétně v tom béžovém: http://www.spuntik.cz/…omplet-2011/
bohužel, Martin mi naslintal do telefonu, zkratoval ho, a tak jsem měla v pátek náhradní, ze kterého jsem si uvědomila nedostanu fotky .. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
16.1.12 11:53

Tak potom napiš jak se Vám líbil ten baby jogger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.1.12 08:11

Nataša-je to přesně tak jak píšeš. Naštěstí potřebujeme opravdu jen sporťák a tak nám hluboká korba a vajíčko odpadají. S tím vzhledem u TFK souhlasím, jenže my se opravdu rozhodujeme podle velikosti, ovladatelnosti, nosnosti. Když si pomyslím že v kočárku mi sedí malá, v košíku nákup a za kočárkem na stupátku syn, musí to být opravdu takový kočárkový „tank“ :lol: Navíc u nás na náměstí jsou kočičí hlavy a je to do kopce :( , když jsem vozila sestřence malou v Jané Slalom Pro 2008 zdál se mi na našem náměstí hodně nestabilní a taky se strašně rychle vyšisovala barva na područkách a boudičce :( Na ten co jsi mi poslala odkaz se, ale určitě podíváme. Ještě jednou mockrát děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.1.12 08:13

Dari74 - Už jsme si ho prohlédli a líbí se, tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí