Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já nevím, zdá se, že dvě kila jsou velký rozdíl, ale schválně jsme s kamarádkou „potěžkávaly“ naše kočárky, ona má starou kolekci, já novou a není to skoro znát. A zase za cenu, co nový model má navíc… ![]()
A zase proč by na pl stránkách bylo 8,kdyby měl 10?Je tam nová kolekce…tak nevím, já se schválně postavila na váhu se složeným kočárem
a vycházelo to kolem těch 8 kil, tak nevím no ![]()
A třeba to tak opravdu je. Vždyť kolik může vážit kousek sluneční clony a o trochu větší košík??? ![]()
Pak je to jedině dobře ![]()
Na kartonu v prodejně bylo uvedeno 10kg a podle toho možná prodavačka pohotově odpověděla. Loňský model k porovnání již neměla. Je ale možné, že váha je uvedena včetně kartonu…
Všem moc děkuji za příspěvky
Včera jsem volala na jednu prodejnu a bylo mi řečeno, že 10kg určitě nemá, ale s jistotou to teda nevěděli. Jsem ráda, že ho peladom zvážila
Chtěla jsem ten fialový, ale na tu prodejnu jim nepřišel, tak teď nevím jakou barvu vybrat
Myslíte teda že je vhodný místo golfek? Denně ho musím tlačit do kopce a taky ho potřebuju unést i s 10,5kg dítětem(do mhd).Náš sporťák má 13,5kg a ten teda neunesu, tak doufám, že tam ten váhový rozdíl bude znát.
Ahoj Gilli, on to je golfáč, jen má čtyři kola, ale patří do skupiny golfek. Hlavní výhoda oproti golfkám s 6-ti, nebo 8-mi kolami je ta, že díky tomu, že má čtyři větší kola s ním můžeš jezdit i po menším sněhu, kdež to s klasickými golfkami ne, protože sníh tam zaleze a nejede to, navíc je to akorát na zlomení kola.
Já jsem hodně dlouho vybírala golfky, které mají čtyři kola, protože golfáč je náš poslední kočárek a chci ho mít i na zimu. Malá bude mít v zimě přes dva roky a tak bude chtít víc a víc chodit a ne jen sedět v kočárku, takže aby byl i lehký a přenosný. Z Izzyho jsem nadšená, je fakt super, lehký a prostorný!!! Takže se neboj a jdi si ho koupit.
![]()
Fazolko, prosím Tě, napiš mi, jak se s ním jezdí. Jsem zvyklá na nafukovací kola a tím pádem žádný hluk, koupila jsem si kočár s gumovými koly a s tím se mi jezdí fakt špatně. Prodávám ho a chtěla bych si koupit tenhle. Přestože Izzy nemá nafukovačky, zdá se mi, že by mohl jezdit stejně „nehlučně“, že by mohl dost otřesů pobrat. Je to tak, nebo je to hrkačka jako jiné golfky? ![]()
Taky jsem ještě donedávna jezdila s nafukovacími koly a chvíli mám izzyho. Ale ten rozdíl je minimální…
Rozhodně to není žádná „hrkačka“
Jezdí fakt dobře.
Já jsem měla taky jako první s nafukovacími koly a druhý s gumovými a to byl šílený rozdíl. Tento má pěnové a jezdí se s ním dobře opravdu. Samozřejmě na kostkované dlažbě skáče každý kočár, ale opravdu ty pěnové kola dobře tlumí a přitom se do nich nezapichávají kamínky.
![]()
No, to jsem potřebovala slyšet
Tak teď už jen prodat ten „nepovedený“ kočár a frčím pro tento
Díky a mějte se!
Ahoj, také mi padl do oka tento kočárek, asi bych se to tu někde dočetla, ale bohužel nemám moc času na projíždění celé diskuze, takže moc prosím-jak se sním jezdí v lehkém terénu? Je to kočárek vhodný i na vesnici? Díkyyy ![]()
Lehký terén zvládá dobře, díky pěnovým kolečkům tlumý náraz a myslím, že v dnešní době na vesnice asfalty již taky dorazily
. Dle mého bych se kočárku na vesnici vůbec nebála. Bydlíme v malém městě, kde máme zase problém se špatným stavem chodníků a i tady to Izzy zvládá v pohodě ![]()
Moooc díky, ano i sem dorazil asfalt
,ale přeci ne všude, hodně chodíme i po neasfaltových cestách, co třeba jízda po trávě? Vím, že těžko můžu od takového kočárku čekat to, co od klasického sporťáku
Můžu se ještě zeptat jak ho máte dlouho a jak jste celkově spokojená?
Kamarádka ho měla u nás na chatě a zvládala i horší terén, lesní cesty, atd. ![]()