Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@FazolkaEliška píše:
Ahoj Gilli, on to je golfáč, jen má čtyři kola, ale patří do skupiny golfek. Hlavní výhoda oproti golfkám s 6-ti, nebo 8-mi kolami je ta, že díky tomu, že má čtyři větší kola s ním můžeš jezdit i po menším sněhu, kdež to s klasickými golfkami ne, protože sníh tam zaleze a nejede to, navíc je to akorát na zlomení kola.
Já jsem hodně dlouho vybírala golfky, které mají čtyři kola, protože golfáč je náš poslední kočárek a chci ho mít i na zimu. Malá bude mít v zimě přes dva roky a tak bude chtít víc a víc chodit a ne jen sedět v kočárku, takže aby byl i lehký a přenosný. Z Izzyho jsem nadšená, je fakt super, lehký a prostorný!!! Takže se neboj a jdi si ho koupit.![]()
![]()
![]()
Ahoj Fazolko, dnes se jdu na něho podívat, tak jsem sama zvědavá jestli ho koupím, když jim ten fialový nepřišel
Náš malý bude mít v zimě taky 2roky ![]()
Mám ho asi rok a spokojená jsem maximálně. Díky tomu že má ty čtyři větší kola a ne 8 nebo 6 tak zvládne lehký sníh, menší trávu taky v pohodě. Je lehký a i když je tak malý tak i prostorný a malá je v něm spokojená.
Moc děkuji za odpovědi
Ještě další dotázek-víte, jaký je to výrobce?
Tak už ho máme doma taky
Nakonec jsem vzala ten béžový. Nedalo mi to a stoupla jsem si s ním na váhu a má teda 10kg, bez pláštěnky a nánožníku asi o půl kila míň, tak mě to trochu zklamalo
Ale jinak je dobrý, zatím jsem s ním byla venku jednou.
Ahojte, chtěla bych se ještě zeptat, jestli má Izzy nastavitelnou výšku bezpečnostních pásů, nebo jen jednu výšku. Byla byste některá tak hodná a změřila mi případně, jak vysoko jsou pásy od sedáku? Díky moc!!! ![]()
Zdravím a děkuji za odpovědi
Díky angíně, potažmo hlídání dětí babičkama jsem konečně přečetla celou diskusi.Ten kočárek snad nemá chybu
Takže do něj asi půjdu. Taky se tu někdo rozhodoval mezi ním a Valco zee, stejně jsem na tom i já, ale moooc se mi líbí ten fialový a valco je jen černý. Tak doufám, že budu stejně spokojená, jako Vy ostatní. Ještě bych ho ráda viděla naživo, ale to se mi asi nepodaří. Nevíte nááááhodou některá, kde by byl k vidění? Nejlépe Vysočina, nebo třeba Pardubice a okolí?
Ahoj Sanria, nastavitelnou výšku pásů má do 2 poloh, nižší je asi 25cm a ta vyšší je 31cm ![]()
Ahoj holky, po přečtení diskuze jsem se nechala zlákat, včera objednala a dnes mi přišel tyrkysový Izzy-mám z něj oooobrovskou radost
je fakt, že jsem čekala, že bude lehčí a líp ovladatelnej (do lesa mám Gessleina se čtyřma pevnýma kolama, který je jednou tak těžkej, ale při jízdě mi teda přijde lehčí než Izzy
), no ale Izzyho jsem chtěla hlavně do města na nákupy a na cestování, takže svůj účel splní
a hlavně je krásnej ![]()
Ještě mě zarazila pláštěnka-nemá žádný větrací okýnko
vím, že některé kočárky to tak mají (třeba i Gesslein, na kterýho jsem schválně original pláštěnku nekupovala). Používáte ji někdo? Nějak v ní nemám důvěru, aby se v tom dítě nepřidusilo-asi do ní udělám nějaký otvor ![]()
Jo, on má takový otvory po stranách…jak udělaný děrovačkou, já na něj používala plášťenku z jane nomada
a super ![]()
Holky, já jsem teda maximálně spokojená
Mě se ovládá lehce, těžký se mi nezdá a malá je v něm spokojená
Používám ho zetím na kratší trasy a do města, ale maximální spokojenost. Přidávám fotečku.
Mám úplně ten stejný, jen v něm vozím roční dítko
Taky se nám jezdí skvěle
Ta podložka je úžasná, škoda, že už ji nepoužiji ![]()
@lipovka Malá bude mít půl roku, zatím jezdí v hlubokém, tento jsem začla používat na cestování. Bála jsem se, že ho bude mít ještě velký, ale připadá mi super, hezky tam leží..
Za chvíli ho vyměním za hluboký úplně ![]()
@peladom píše:
@lipovka Malá bude mít půl roku, zatím jezdí v hlubokém, tento jsem začla používat na cestování. Bála jsem se, že ho bude mít ještě velký, ale připadá mi super, hezky tam leží..Za chvíli ho vyměním za hluboký úplně
Leží tam jak frajerka
A hlavně bude mít rozhled ![]()