Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taky se přidám, dneska jsem si ho vyzkoušela a byla jsem spokojená a vážně o něm uvažuji, jen jsem nezkusila s malou jakoby najet na chodník, zklopit ho, to mě napadlo až doma, asi pojedu ještě na zkoušku, než do něho půjdu a taky mě malinko odrazuje, že nemá okénko a na mimčo nevidím, ale je lehkej a dobře se ovládá, teda ty upínací pásy nic moc, ale všude je něco ![]()
@jannaa Já si nechala ušít na ty pásy ty polstry, taky se mi nějak extra nelíbily, ale teď jsem spokojená a to že nemá okýnko…je to mínus, ale zase má luxusní košík
Lira třeba okýnko má, ale zase má pidi košík…a už jsem si zvykla, že se na malou dívám ze předu…A na chodník v pohodě, jde dobře zvednout. Celkově myslím je super..ono najít 100%kočár asi nejde ![]()
Jo a k té boudičce ještě…je to naprosto úžasné, jak jde prodloužit!!Fakt bezva, ani proti slunku nesvítí do očiček, to je fakt supeeeer ![]()
@peladom - díky za postřehy, já ještě nejsem úplně rozhodnutá, ve druhém obch.mi paní řekla, že prý se když se dítko dost vrtí tak se sám polohuje do lehu, prostě ta spona nebo co tam je nedrží pevně, ale to se taky dá vyřešit, no má své mouchy, ale uvidím, ještě mi byl doporučen Britax B-agile, nemá sice pol. nožky jen se vyduje ta látka, ale malá v něm byla skoro utopená jak byl prostornej a dlouhej, zase nemá v ceně nánožník, no uvidím
Tak já to mám pouze v leže, malá ještě nesedí. Tak nevím, ale co jsem četla diskuze, nikde jsem nenarazila na to, že by se někomu sám polohoval do lehu
Britax má kámoška a je moc spokojená. Já se po něm taky koukala, ale vadilo mi to pol. nožek. No každý má něco pro a proti…Já si původně jela pro liru a odvezla si izzyho ![]()
Na liru jsem taky koukala, ale jen na netu, to polohování u britare není až tak hrozné, malá v něm ležela a když jsem tu látku vytlačila ven tak ok, měla tam hodně místa, ale ještě si to pořádně promyslím ten Izzy se mi taky líbí a má nánožník a to zase britax nemá, tím pádem penízky navíc
@jannaa píše:
@peladom - díky za postřehy, já ještě nejsem úplně rozhodnutá, ve druhém obch.mi paní řekla, že prý se když se dítko dost vrtí tak se sám polohuje do lehu, prostě ta spona nebo co tam je nedrží pevně, ale to se taky dá vyřešit, no má své mouchy, ale uvidím, ještě mi byl doporučen Britax B-agile, nemá sice pol. nožky jen se vyduje ta látka, ale malá v něm byla skoro utopená jak byl prostornej a dlouhej, zase nemá v ceně nánožník, no uvidím
Tak moje zkušenost je, že spona drží dost pevně, malá se v kočárku taky dost vrtí, ale že by se sám polohoval do lehu…to se nám tedy ještě nestalo ![]()
Taky můžu potvrdit že po roce užívání se ani jednou zádička samovolně nepohnuly. Spona drží pevně. Měla jsem tento systém i na X-landeru a také úplně bez problému. Navíc je to plus, protože si můžete regulovat polohu samy a ne jak je nastaveno. ![]()
Ještě jsem objevila tento jsou si dost podobný http://www.youtube.com/watch?… -
@jannaa - tenhle chci i já, ale pořád mě odrazuje ta barva. je pouze černá. Má vyšší nosnost 20kg, dá se na něj koupit korbička, a má vyšší ( jen o kousek) madlo, a hlavně iřší, což mi vyhovuje. ale mám strach z té barvy ![]()
Valco je cca ještě skoro o 1500 dražší a je to napodobenina Izzyho. Nemá nic víc vychytanějšího než Izzy. Britax má zase ještě o 4 cm širší zadní podvozek a už je to spíše sporťák, než-li golfáč. Viděla jsem kolem 150 golfek v obchodě a můžu říct, že Izzy je zlatá střední cesta v porovnání cena x kvalita.
Až vám dítě začně chodit, stejně už bude chtít míň a míň v kočárku sedět ![]()
@borut - taky mě odrazuje ta černá barva no a cena není o moc větší http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - ale má víc vychytávek a ten britax je fakt větší
Je to skoro stejné, mě se valco taky moc líbil, ale vadilo mi, že to přední madlo je taky z té pěny…Malá mi do všeho kouše, starší syn taky ohlodával co se dalo
Tak vybírejte, já jsem už tak ráda, že mám doma kočár a mám klid. Pořád jsem čučela na net a vybírala, srovnávala, pátrala… ![]()
@peladom - jsem na tom úplně stejně, malá sice nemá zuby, ale cumle co se dá
asi už brzo příjdou, mě už z toho jde hlava kolem, musím na to přestat chvilku myslet, abych nepřebrala, prostě každej kočár má plusy a mínusy a nejlepší je to vidět a vyzkoušet naživo a pak člověk buď bere, nebo najde něco úplně jinýho ![]()
FazolkaEliška- u nás v kameném obchodě jsou ceny stejné, i valco zee i izzy kolem 4000kč.
@borut píše:
FazolkaEliška- u nás v kameném obchodě jsou ceny stejné, i valco zee i izzy kolem 4000kč.
a který je podle Vás lepší? Zee nebo Izzy? Ještě pokukuji po Snapovi. Stále se nemohu rozhodnout. děkuji za Váš názor ![]()