Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@vorvan27 píše:
Holky, je možné, že byl i červený, podívejte
http://kocarky.heureka.cz/…us-red-2013/
ano je - ale to je stará kolekce ( bez rozepínací stříšky)
@Ang_BK píše:
Já bych se přikláněla spíš k těm 10kg, navážila jsem 9 kg bez nánožníku a bez madla
Díky, koupila jsem i tak. Byl to můj favorit, poslední kusy skladem, a už jsem chtěla mít pořešené.
Popohnal mě ten výpadek v dodávce, do června se mi případně čekat nechtělo. A téměř identický Valco baby Zee měl „marketingovou“ váhu ještě o půl kila vyšší.
Jo a holky, já mám taky vyhlédlý tento kočárek.. Pátrala jsem a našla i zmíněný Valco Zee.. Pán, co prodává kočárky mi říkal, že tyto dva jsou vyráběny totožně, v 1 fabrice, ale pro 2 firmy, které si pak už zbytek dodělají každý zvlášť.. Takže myslím, že neuděláte chybu ani při jednom, pokud se vám líbí
A ta sleva v obchodě dětský růžek.. Neprodával se jim, tak jej brali a prodali za nákupku.. Raděj velmi podobný a levnější Izzy ![]()
@vorvan27 píše:
Jo a holky, já mám taky vyhlédlý tento kočárek.. Pátrala jsem a našla i zmíněný Valco Zee.. Pán, co prodává kočárky mi říkal, že tyto dva jsou vyráběny totožně, v 1 fabrice, ale pro 2 firmy, které si pak už zbytek dodělají každý zvlášť.. Takže myslím, že neuděláte chybu ani při jednom, pokud se vám líbíA ta sleva v obchodě dětský růžek.. Neprodával se jim, tak jej brali a prodali za nákupku.. Raděj velmi podobný a levnější Izzy
Docela jsem ty kočárky studovala i nakonec viděla oba v reálu. Zee má barevnější provedení, na stupátku plastické puntíky namísto proužků, přezku u popruhů jako je u sedaček do auta a materiál se mi zdál takový víc šusťákovnější, možná jemnější tkanina, nebo jak to napsat. A na předku má nápis na konstrukci, který se tedy zrovna mně moc nelíbil, proto mimo jiné vyhrál Izzy. Jinak jsou opravdu totožné, i Izzy měl na škatuli „Made i China“ a pán v prodejně říkal, že konkrétně golfky jsou z Číny téměř všechny na trhu. Akorát tedy, že těch Zee po republice bude asi míň. Rozdíl v ceně proti Izzy je podle mě díky tomu, že Zee je „australský“.
Holky co ho máte ten novej prosím prosím moc prosím jak je vysoká rukojet? mohla by jsem vás pozadat kdo je vyssi postava nebo mate nekoho vysokeho at se k tomu postaví a sdělí mi nazor zdali se člověk k ttomu nehrbí děkuji fakt moooc monika
@eso.cz píše:
Holky co ho máte ten novej prosím prosím moc prosím jak je vysoká rukojet? mohla by jsem vás pozadat kdo je vyssi postava nebo mate nekoho vysokeho at se k tomu postaví a sdělí mi nazor zdali se člověk k ttomu nehrbí děkuji fakt moooc monika
Já mám 178cm a mám ho akorát
.
V Kolíně v Kočárcích Daniela mají v prodejně jeden černý IZZY!!!
@eso.cz píše:
já mám 183 a chci ho ![]()
Holky…prosím vás, kdo ho máte, jaký máte fusak a nánožník do něj?? a vejde se tam v pohodě dvouleté dítě??
@mičis píše:
Holky…prosím vás, kdo ho máte, jaký máte fusak a nánožník do něj?? a vejde se tam v pohodě dvouleté dítě??
Zrovna jsem nasazovala podzimní/jarní fusak z Maclarenu, nánožník má kočárek vlastní v ceně. Zimní fusak jsem nezkoušela, u něj mám ale krapet pochybnosti v kombinaci se starším dítětem, řekla bych spíš buď fusak nebo dítě. Dvouleté normálně velké by se „na ostro“ ale vejít mělo ![]()
Díky
to jste mně teda moc nepotěšila ale
já sháním něco na zimu pro skoro dvouleté dítě, tzn. že chci aby se mi tam vešel i fusak…tak teď nevím-ale líbí se mi jak kočár tak cena ![]()
@mičis píše:
Díkyto jste mně teda moc nepotěšila ale
já sháním něco na zimu pro skoro dvouleté dítě, tzn. že chci aby se mi tam vešel i fusak…tak teď nevím-ale líbí se mi jak kočár tak cena
Tak mi to nedalo a zimní fusak jsem vytáhla a zkusila, mám od Teutonie. Bez madla by se nakonec asi dal i s dítětem, ale podle mě to nebude dvakrát estetické. Na druhou stranu, dvouleté dítě třeba už v kočárku tolik nebude a v oteplovačkách bude vypadat lépe. Já stále váhám, dva roky mi taky vychází na zimu, ale zatím jsem spíš pro uschování klasického sporťáku.
Jééé, děkuji
jste moc hodná…já mám lodgera a jsme květnoví, tzn. v zimě budeme mít rok a půl, ale jsme větší, tak raději uvádím dva roky…mám nunu, ale tu máme vyloženě na léto, a chtěla jsem na zimu nějaký velký sporťák, tak já teda nevím, jestli nesehnat raději něco většího…a klasický sporťák máte jaký??
Holky, je možné, že byl i červený, podívejte
http://kocarky.heureka.cz/…us-red-2013/