Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vorvan27
12.5.13 15:06

Holky, je možné, že byl i červený, podívejte :-)
 http://kocarky.heureka.cz/…us-red-2013/

• Citovat
  • Upravit
947
12.5.13 18:44
@vorvan27 píše:
Holky, je možné, že byl i červený, podívejte :-)
http://kocarky.heureka.cz/…us-red-2013/

ano je - ale to je stará kolekce ( bez rozepínací stříšky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
12.5.13 23:24
@Ang_BK píše:
Já bych se přikláněla spíš k těm 10kg, navážila jsem 9 kg bez nánožníku a bez madla

Díky, koupila jsem i tak. Byl to můj favorit, poslední kusy skladem, a už jsem chtěla mít pořešené. :) Popohnal mě ten výpadek v dodávce, do června se mi případně čekat nechtělo. A téměř identický Valco baby Zee měl „marketingovou“ váhu ještě o půl kila vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vorvan27
13.5.13 08:50

Aha.. Zmátlo mě, že u toho psali 2013..

• Citovat
  • Upravit
vorvan27
13.5.13 08:54

Jo a holky, já mám taky vyhlédlý tento kočárek.. Pátrala jsem a našla i zmíněný Valco Zee.. Pán, co prodává kočárky mi říkal, že tyto dva jsou vyráběny totožně, v 1 fabrice, ale pro 2 firmy, které si pak už zbytek dodělají každý zvlášť.. Takže myslím, že neuděláte chybu ani při jednom, pokud se vám líbí :-)A ta sleva v obchodě dětský růžek.. Neprodával se jim, tak jej brali a prodali za nákupku.. Raděj velmi podobný a levnější Izzy :-)

• Citovat
  • Upravit
217
13.5.13 10:03
@vorvan27 píše:
Jo a holky, já mám taky vyhlédlý tento kočárek.. Pátrala jsem a našla i zmíněný Valco Zee.. Pán, co prodává kočárky mi říkal, že tyto dva jsou vyráběny totožně, v 1 fabrice, ale pro 2 firmy, které si pak už zbytek dodělají každý zvlášť.. Takže myslím, že neuděláte chybu ani při jednom, pokud se vám líbí :-)A ta sleva v obchodě dětský růžek.. Neprodával se jim, tak jej brali a prodali za nákupku.. Raděj velmi podobný a levnější Izzy :-)

Docela jsem ty kočárky studovala i nakonec viděla oba v reálu. Zee má barevnější provedení, na stupátku plastické puntíky namísto proužků, přezku u popruhů jako je u sedaček do auta a materiál se mi zdál takový víc šusťákovnější, možná jemnější tkanina, nebo jak to napsat. A na předku má nápis na konstrukci, který se tedy zrovna mně moc nelíbil, proto mimo jiné vyhrál Izzy. Jinak jsou opravdu totožné, i Izzy měl na škatuli „Made i China“ a pán v prodejně říkal, že konkrétně golfky jsou z Číny téměř všechny na trhu. Akorát tedy, že těch Zee po republice bude asi míň. Rozdíl v ceně proti Izzy je podle mě díky tomu, že Zee je „australský“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eso.cz
13.5.13 13:00

Holky co ho máte ten novej prosím prosím moc prosím jak je vysoká rukojet? mohla by jsem vás pozadat kdo je vyssi postava nebo mate nekoho vysokeho at se k tomu postaví a sdělí mi nazor zdali se člověk k ttomu nehrbí děkuji fakt moooc monika

• Citovat
  • Upravit
39
13.5.13 13:28
@eso.cz píše:
Holky co ho máte ten novej prosím prosím moc prosím jak je vysoká rukojet? mohla by jsem vás pozadat kdo je vyssi postava nebo mate nekoho vysokeho at se k tomu postaví a sdělí mi nazor zdali se člověk k ttomu nehrbí děkuji fakt moooc monika

Já mám 178cm a mám ho akorát :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
17.5.13 13:02

V Kolíně v Kočárcích Daniela mají v prodejně jeden černý IZZY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
17.5.13 15:29
@eso.cz píše:
Holky co ho máte ten novej prosím prosím moc prosím jak je vysoká rukojet? mohla by jsem vás pozadat kdo je vyssi postava nebo mate nekoho vysokeho at se k tomu postaví a sdělí mi nazor zdali se člověk k ttomu nehrbí děkuji fakt moooc monika

já mám 183 a chci ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.5.13 22:25

Holky…prosím vás, kdo ho máte, jaký máte fusak a nánožník do něj?? a vejde se tam v pohodě dvouleté dítě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.5.13 22:35
@mičis píše:
Holky…prosím vás, kdo ho máte, jaký máte fusak a nánožník do něj?? a vejde se tam v pohodě dvouleté dítě??

Zrovna jsem nasazovala podzimní/jarní fusak z Maclarenu, nánožník má kočárek vlastní v ceně. Zimní fusak jsem nezkoušela, u něj mám ale krapet pochybnosti v kombinaci se starším dítětem, řekla bych spíš buď fusak nebo dítě. Dvouleté normálně velké by se „na ostro“ ale vejít mělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.5.13 22:56

Díky :) to jste mně teda moc nepotěšila ale :,( já sháním něco na zimu pro skoro dvouleté dítě, tzn. že chci aby se mi tam vešel i fusak…tak teď nevím-ale líbí se mi jak kočár tak cena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.5.13 23:05
@mičis píše:
Díky :) to jste mně teda moc nepotěšila ale :,( já sháním něco na zimu pro skoro dvouleté dítě, tzn. že chci aby se mi tam vešel i fusak…tak teď nevím-ale líbí se mi jak kočár tak cena :D

Tak mi to nedalo a zimní fusak jsem vytáhla a zkusila, mám od Teutonie. Bez madla by se nakonec asi dal i s dítětem, ale podle mě to nebude dvakrát estetické. Na druhou stranu, dvouleté dítě třeba už v kočárku tolik nebude a v oteplovačkách bude vypadat lépe. Já stále váhám, dva roky mi taky vychází na zimu, ale zatím jsem spíš pro uschování klasického sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.5.13 00:36

Jééé, děkuji :) jste moc hodná…já mám lodgera a jsme květnoví, tzn. v zimě budeme mít rok a půl, ale jsme větší, tak raději uvádím dva roky…mám nunu, ale tu máme vyloženě na léto, a chtěla jsem na zimu nějaký velký sporťák, tak já teda nevím, jestli nesehnat raději něco většího…a klasický sporťák máte jaký??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí