Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
728
28.5.13 08:00
@mičis píše:
Holky…prosím vás, kdo ho máte, jaký máte fusak a nánožník do něj?? a vejde se tam v pohodě dvouleté dítě??

My máme 20ti měsíční holčičku a v pohodě se vejde, na tenhle kočárek nedám dopustit. Všechny předtím jsem prodala a na druhé mimčo budou jiné, jen Izzy nechávám, toho se nikdy nevzdám :srdce: :srdce: :srdce: Je opravdu výborný a to máme ještě tu starou kolekci. Jediné, co mě štve je, že se tolik rozmáhá a za chvíli jich bude všude plno, ale není divu! Ted máme na pár dní půjčené Chicco Multiway a já se při jízdě tak nadřu! Kolikrát i přemýšlím, jak se jízdě s kočárem vyhnout, opravdu! Izzy jezdí sám, skoro po zemi pluje, no nemohu se ho dočkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
728
28.5.13 08:06

Jo a ještě musím dodat, že Izzy stačí úplně jako jediný kočárek, sporťák jsme prodali loňské léto a zimu se sněhem v pohodě odjezdili jen s Izzy. Jiný nemáme a ani nepotřebujeme :palec:
Akorát na chalupě máme nějaký „tank“ se čtyřmi stejnými koly na pole, protože do vedlejší vsi chodíme přes oranici. Ale to proto, abychom si Izzy neoddělali, tipuju, že by zvládl i to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
28.5.13 11:03
@sirael4 píše:
My máme 20ti měsíční holčičku a v pohodě se vejde, na tenhle kočárek nedám dopustit. Všechny předtím jsem prodala a na druhé mimčo budou jiné, jen Izzy nechávám, toho se nikdy nevzdám :srdce: :srdce: :srdce: Je opravdu výborný a to máme ještě tu starou kolekci. Jediné, co mě štve je, že se tolik rozmáhá a za chvíli jich bude všude plno, ale není divu! Ted máme na pár dní půjčené Chicco Multiway a já se při jízdě tak nadřu! Kolikrát i přemýšlím, jak se jízdě s kočárem vyhnout, opravdu! Izzy jezdí sám, skoro po zemi pluje, no nemohu se ho dočkat!

Tak ho tu nesmíte tak vychvalovat, pak je jasné, že ho bude chtít každý :lol:

Jako golfky je fajn, jako jediný kočárek pro větší dítě si ho taky dovedu představit, ale třeba novorozence bych do něj nedala, byť ještě v tašce nebo extra korbě. Přijde mi, že minimálně není tak odpružený jako klasický kočárek (znát je to už na větších dlažebních kostkách ve městě). A také podle mě dítěti nezaručí takový komfort a prostor. Ale možná jsem jen náročnější na pohodlí, takže mi nevadí se nějaký čas „dřít“ s větším (mám Gesslein F6), přestože dítě přežije všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bissy
28.5.13 11:12

Jeee, super, že nějaké recenze na Izzy. Mám Mutsy Urban Rider a potřebuju nějaký lehčí kočárek-golfky, abych se s tím do auta nemusela dřít. Hrozně se mi líbí i ta rozepínací stříška. Měla jsem Maxi Cosi Mura a i u Mutsy jsem je nechávala obě přešít. S Izzy mám po starosti…
Tak jsem ráda, že jsem se teda rozhodla správně :)

• Citovat
  • Upravit
FazolkaEliška
28.5.13 11:22
@burbot píše:
Tak ho tu nesmíte tak vychvalovat, pak je jasné, že ho bude chtít každý :lol:Jako golfky je fajn, jako jediný kočárek pro větší dítě si ho taky dovedu představit, ale třeba novorozence bych do něj nedala, byť ještě v tašce nebo extra korbě. Přijde mi, že minimálně není tak odpružený jako klasický kočárek (znát je to už na větších dlažebních kostkách ve městě). A také podle mě dítěti nezaručí takový komfort a prostor. Ale možná jsem jen náročnější na pohodlí, takže mi nevadí se nějaký čas „dřít“ s větším (mám Gesslein F6), přestože dítě přežije všechno :)

Kočárek, ale není určený pro novorozence, ale pro děti cca od šesti měsíců, kdy se přechází většinou na sporťák, takže pak už je to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
32
28.5.13 13:59

Dobrý den, můžu se zeptat na tu rozepínací stříšku? Tu asi nemám nebo o tom nevím, možná máme starý model, máme ho asi rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.5.13 14:19

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jdou u kočárku sundat kolečka? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.5.13 14:25

Kolečka jdou sundat, když se sundají, tak se prý vejde za přední sedadlo, to jsem ale ještě nezkoušela. Je super, moc mi vyhovuje.

Ještě jsem se chtěla někoho zeptat, stává se mi, že nejde úplně složit, jen tak napůl, asi někde dělám chybu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.5.13 14:31

@katerina12 já bych potřebovala zase aby se v ešel za řidiče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.5.13 14:33

Měl by se tam vejít, ale třeba napíše někdo kdo s tím má zkušenost, já zatím ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.5.13 14:34

@katerina12 i tak moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FazolkaEliška
28.5.13 14:34
@katerina12 píše:
Dobrý den, můžu se zeptat na tu rozepínací stříšku? Tu asi nemám nebo o tom nevím, možná máme starý model, máme ho asi rok.

Dobrý den,
rozepínací stříška je až od modelu 2013,dřív nebyla.

• Citovat
  • Upravit
FazolkaEliška
28.5.13 14:36
@katerina12 píše:
Kolečka jdou sundat, když se sundají, tak se prý vejde za přední sedadlo, to jsem ale ještě nezkoušela. Je super, moc mi vyhovuje.Ještě jsem se chtěla někoho zeptat, stává se mi, že nejde úplně složit, jen tak napůl, asi někde dělám chybu???

Mě se to stávalo občas taky, ale u mě to bylo tím, že jsem měla madlo v té nejvyšší poloze a pak to nejde sklopit, jinak nevím čím to může být :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32
28.5.13 14:41

Koukám, že jsem měla chvíli počkat a koupit si ho později…já polohovací madlo nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
28.5.13 23:40
@katerina12 píše:
Koukám, že jsem měla chvíli počkat a koupit si ho později…já polohovací madlo nemám :(

Mám model 2013 a podle mě polohovací madlo (u dítěte) není. Jde jen dát nahoru nebo složit dolů pro složení kočárku, mezitím žádný „zoubek“ k zaražení není. Nebo mám vadný kus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí