Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
6.6.13 08:35

@peladom Děkuju! Já byla včera z toho kočárku úplně nadšená, fakt se mi moc líbí. Můžu se zeptat, kde sis nechala šít, nebo kde jsi koupila tu vnitřní vložku pro menší děti? Děkuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
175
6.6.13 08:38

@Lizzi prosím Tě odkud jsi? kde jsi na něj koukala, já že tady jsem ho nike neviděla a nikde prý není, čeká se až dorazí. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.6.13 08:45

@montyneta mají ho v Brně v Růžovým Panterovi, ale i na netu jsem ho viděla různě k dispozici :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
6.6.13 09:28

Našla jsem na netu kočárek Valco Zee a přijde mi stejný jako bebe beni izzy, akorát je dražší 8o ale je fakt stejnej!
 http://www.valco.cz/kocarek-Zee

• Citovat
  • Upravit
217
6.6.13 10:15
@Lizzi píše:
Našla jsem na netu kočárek Valco Zee a přijde mi stejný jako bebe beni izzy, akorát je dražší 8o ale je fakt stejnej!
http://www.valco.cz/kocarek-Zee

V jedné prodejně mi tvrdili, že Zee i Izzy dělá stejná čínská fabrika. Srovnání se Zee jsem psala o pár dní zpět. Ještě jsem si u někoho všimla, že snad má Zee v boudičce okýnko nebo kapsu. Záleží, co očekáváš, Zee mi přijde možná o fous lepší provedení, ale Izzy je elegantnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
6.6.13 10:20
@Ajinka91 píše:
Ahojky muzu se zeptat z ceho jsou kolecka, zda zvlada dlazebni kostky ve mestem, a jeslti tam dite nehopsa natvrdo, zda je odpruzeny? a pak ta vaha : ktera je prava 8-9,2kg? a jeste zda se vejde i do kufru u maleho auta, tim myslim napr Fiat Lupo

Kolečka jsou pěnová, dlažbu zvládá kočárek podle mě slušně, dítě mi nepřijde, že hopsá. Jedině proti posypovým šutrům nemám obrany :,(
S váhou bych se přikláněla „v plné výbavě“ spíš k těm 9,2 kilům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
6.6.13 10:26

@burbot a pruzí alespon trochu ma nejaka pera, nebo ne? a je maly pri slozeni? ted mam dorjana ale toho do kufru malyho auta nenarvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
6.6.13 10:58
@Ajinka91 píše:
@burbot a pruzí alespon trochu ma nejaka pera, nebo ne? a je maly pri slozeni? ted mam dorjana ale toho do kufru malyho auta nenarvu

Na větších dlažebních kostkách z mého pohledu mírně poskakuje předek, ale když se dívám po ostatních lidech s kočárky, tak mi nepřijde výrazně horší.
Auto nemám, tak složený vůči prostoru kufru nemůžu hodnotit. Vlézt by se ale měl, můžeš odendat kolečka a pak ho máš jako placatou tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
6.6.13 11:00

@Lizzi Nechala jsem si ji ušít od jedné paní z mimibazaru. Koukni na mmb, je tam fakt velká nabídka… @Ajinka91 Já mám peugeot 106,takže prdítko..do kufru musím sundat jedny kolečka a jinak se mi vleze celý složený za sedadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.6.13 11:11

@peladom díky moc, to auto je taky super - máme peugeot 206, tak jsem rád, že se vejde :-)

• Citovat
  • Upravit
175
6.6.13 13:32

@Lizzi díky to je hodně daleko, budu se modlit, aby dorazil k nám do východních čech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
6.6.13 15:00

@peladom kdyby byla moznost poslala by jsi mi foto z toho auta? my prave nikam poradne nemuzeme jet nebot mame maly auto a ten kocar co mama tam nenarvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
6.6.13 18:54

Jo jeste : Jsou pevná zádicka jako jeslti je tam nejaka deska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
6.6.13 19:44

@Ajinka91 No teďka nikam nejedu s kočárkem, takže skládat a nosit do auta se mi fakt nechce, takže bohužel :) Ale v klidu se vejde, fakt..Vozím vzadu dvě děti v sedačkách, plný kufr nákupu a kočár mám třeba v předu vedle mě i s kolečkama. A to mám auto jak Mr.Bean :mrgreen: A ty zádička jsou pevná, je tam taková výztuž, deska…celý kočár jde odepnout a vyprat, je na cvoky a zipy…což je super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
6.6.13 19:53

Dneska jsem se byla na Izzyho podívat v jiném obchodě a paní mě od něho strašně odrazovala právě kvůli zádíčkům, že vůbec nejsou pevná, že se propadají a dítě si v tom kočárku zničí záda.. No tak já jsem z toho fakt hotová :,( včera mi ho paní tak doporučovala a dneska tohle.. Já ten kočárek tak chtěla..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4