Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
6.6.13 20:00

@Lizzi tak to ti paní asi kecala :lol: a ukazovala ti ho, nebo ho neměli a jen ti řekla, takovej blábol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FazolkaEliška
6.6.13 20:16
@Lizzi píše:
Dneska jsem se byla na Izzyho podívat v jiném obchodě a paní mě od něho strašně odrazovala právě kvůli zádíčkům, že vůbec nejsou pevná, že se propadají a dítě si v tom kočárku zničí záda.. No tak já jsem z toho fakt hotová :,( včera mi ho paní tak doporučovala a dneska tohle.. Já ten kočárek tak chtěla..

Lizzi zádička jsou opravdu pevná to můžu z vlastní zkušenosti potvrdit, navíc mamka je doktorka rehabilitka, takže mi do všeho mluví a kontroluje, zda nemáme nic nezdravě vyhlížejícího :lol:. Je potřeba to všechno brát se zdravým rozumem. Prodavačky toho nakecají a kolikrát s tím nemají žádné pořádné zkušenosti :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
FazolkaEliška
6.6.13 20:18
@FazolkaEliška píše:
Lizzi zádička jsou opravdu pevná to můžu z vlastní zkušenosti potvrdit, navíc mamka je doktorka rehabilitka, takže mi do všeho mluví a kontroluje, zda nemáme nic nezdravě vyhlížejícího :lol:. Je potřeba to všechno brát se zdravým rozumem. Prodavačky toho nakecají a kolikrát s tím nemají žádné pořádné zkušenosti :nevim:.

Ještě jsem nedopsala, že mamka jako doktorka mi kočárek projela a schválila:). Takže myslím, že není proč se bát. Malá má 20 měsíců a naprosto v pohodě a v pohodlí se v něm vozí a zádička drží, vůbec nejsou nijak deformovaná.

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
6.6.13 20:24

Holky děkuju, já jsem z toho byla fakt hotová, co prodejna to jinej názor, ukazovala mi to tak nějak divně, navíc dneska to byl model 2012a včera model 2013, tak ten novej je asi i pevnější.. Díky moc, asi ho koupíme :-)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
6.6.13 21:23

Tak aby toho nebylo málo tak jsem našla na netu kočárek Valco Zee za stejnou cenu jako Izzy a teď babo raď! má asi trochu širší sedačku a delší opěrátko, naživo ho mají snad jen v jedné prodejně v Brně.. No jsem z toho fakt už na palici :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
308
6.6.13 22:07

@montyneta (už jsem to tu jednou psala, třeba to od Vás nebude tak daleko)-před třemi týdny jsem kočárek viděla v Kolíně v kočárcích Daniela, měli jeden černý 2013.Já jsem ho taky moc chtěla a když jsem konečně našla kde ho můžu vidět naživo, tak jsem ho tam nakonec nechala a vzala si Navington scooner :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.6.13 22:13

@lucica Jojo já vím, ale bohužel to je daleko, ale což, snad přístí týden dorazí k nám. Jinak jak jsi spokojená? Navigaton byl hodně velikej můj favorit, ale musíme teď nějak uškudlit nějakou tu kačku, tak jdu do tohoto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.6.13 08:54

Holky a když už jsme u toho výběru kočárků.. neměla jste někdo v ruce Inglesinu Espresso 2012? Rozhoduju se mezi tímto a Izzy.. Škuner (Navington Scooner) mi naopak moc nesedl.. Je sice o dost vymakanější, ale jezdilo se mi s ním v porovnání s Izzy o něco hůř (a to jen po prodejně, takže venku by to bylo horší). Izzy byl, jako bych v ruce nic neměla.. samozřejmě, otázka názoru :-)

Příspěvek upraven 07.06.13 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
7.6.13 08:59

Jo ještě jeden dotaz na majitelky Izzyny si dovolím.. Jak se s ním najíždí na obrubníky? Na rovině se mi nepodařilo ho nadzvednout, tak se musí přišlápnout zadní osa? Nebo trhnout? Nebo s tím nemáte problém? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.6.13 12:11
@Yesterice píše:
Jo ještě jeden dotaz na majitelky Izzyny si dovolím.. Jak se s ním najíždí na obrubníky? Na rovině se mi nepodařilo ho nadzvednout, tak se musí přišlápnout zadní osa? Nebo trhnout? Nebo s tím nemáte problém? Díky

to by me zajimalo jak to je :/ nadkopavat kocar se mi fakt nechce, ale podle me je to blbost ne? to by melo takhle blbnout u zdvojenych kolecek aspon z moji zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.6.13 12:12
@Lizzi píše:
Tak aby toho nebylo málo tak jsem našla na netu kočárek Valco Zee za stejnou cenu jako Izzy a teď babo raď! má asi trochu širší sedačku a delší opěrátko, naživo ho mají snad jen v jedné prodejně v Brně.. No jsem z toho fakt už na palici :zed: :mrgreen:

Srovnání se Zee jsem psala nedávno, projdi zpět. Opěrátko možná o fous delší je, ale nemyslím, že významně, sedačka se mi taky nezdá. Vezmi si, že konstrukce je fakt totožná. Ještě jsem si vzpomněla, že Zee má jakousi „zarážku“ za hlavou, aby miminko nevypadlo, což mi ale přijde zbytečné, když v něm soudný člověk novorozence stejně nevozí.

A ta propadající se zádička mi přijdou jako pitomost. Možná ten loňský model, ale 2013 má v zádech normálně desku. Netvrdím, že prkno, ale pevná je dost. Když v ní kluk leží, rozhodně nemá záda nijak vyboulená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.6.13 12:16

@Lizzi to zee je o 2000 drazsi :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.6.13 12:18
@Yesterice píše:
Jo ještě jeden dotaz na majitelky Izzyny si dovolím.. Jak se s ním najíždí na obrubníky? Na rovině se mi nepodařilo ho nadzvednout, tak se musí přišlápnout zadní osa? Nebo trhnout? Nebo s tím nemáte problém? Díky

Mně přijde v pohodě. Nepřišlapávám. Ba naopak, když jsou třeba krátce větší kočičí hlavy a nechci si rasit přední kola nebo je aretovat, tak nadzvednu a jedu jen po zadních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.6.13 12:20
@Ajinka91 píše:
@Lizzi to zee je o 2000 drazsi :O

Někde bylo za stejný peníz, páč o něj dlouho nebyl zájem, tak aby se ho zbavili. Asi, než se na trhu rozšířil Izzy a lidi zjistili, že je to téměř to stejné :lol:
Jen se mi dosud nepodařilo zjistit, zda bylo dřív „vejce nebo slepice“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.6.13 12:21

@burbot To ja nevim ale vzdycky koukam na heureku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...