Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, sestřenice si ho koupila teď v Polsku, normálně ho mají…Jenže oni bydlí na hranicích, tak to mají kousíček ![]()
Tak my už ho máme doma
nějaká paní ho prodávala, je kupovaný v lednu a psala ježděný dva měsíce, ale vůbec to na něm není znát, takže úplně super. Spíš vypadá, že s ním nejezdili skoro vůbec, je černý, takže i přesně ten co jsem chtěla, tak ho hned odpoledne půjdeme zkusit ![]()
@peladom a kdeže bydlí sestřenka? také bydlíme u hranic, asi se tam vydám ![]()
Odpověděli lakonický, že čekají na dostavu kočárků. V obchodě Anička v Brně mně řekli, že se čeká, až dorazí (doplavou ) kontejnery z Činy.
@aniula píše:
Ahoj, moc děkuji za příspěvky, pomohly ve volbě.
Nepotěším Vás, ale oslovila jsem před dvěma týdny firmu bebe beni v czestochowie, a napsali, že kočárky budou v Evropě koncem tohoto měsíce,
zdravím
JJ prave vim ze rikala pani at si zavolam za 14dni coz bude po tom 20.cervenci, a nerikali proc?
Odpověděli lakonický, že čekají na dostavu kočárků.
V obchodě Anička mně řekli, že se čeká, až dorazí (doplavou ) kontejnery z Činy.
Ahojky, už jsem nervozní jak pes
dneska prý přijede nějaký kamion s kočárky, ale paní prodavačka neví co to bude zač
no tak uvidíme ![]()
Tak paní mi říkala že zatím nedorazil
To je fakt už na budku ![]()
@montyneta nedorazil dneska jsem volala, pry zacatkem srpna, kontejner na ceste, ale 100pro nikdo nezaruci zda tam je.Neni stale v cele Evrope, mam si zavolat zacatkem srpna, a uz me to stve cekam od zacatku cervna ![]()
@montyneta píše:
@Ajinka91 to snad nedíky to je na budku
bohuzel, taky me to pekne stve chtela jsem ho na leto aby se mala neparila v hlubokym a jak to tak vypada tak uz jsem se smirila s timze nebude ani v tom srpnu
![]()
@montyneta tak ted jsem volala do internetoveho obchodu (jineho) detsky růzek co sidli v Praze5,a pan mi rekl to stejny nejdriv by to melo dorazit 5.srpna ale taky to nevedi 100pro protoze jim to prej neustale posouvaji.Neni dostupny pry uz 4mesice, my jsme na dovce kousek od Polska tak jsem se ho ptala jestli bych ho tam mohla sehnat, ale pry spis ne protoze tyhle kocarky jsou sice Polsky ale vyrabi se v Cine a kvuli nepriznivym podminkam se ta vyroba a preprava neustale posouva
![]()
@Ajinka91 díky za kompletní info, ale je to děs
to my už pak asi kočárek nebudeme potřebovat
mladej se nám začal dost pouštět a mám v plánu jak více začne být bez kočárku
no uvidíme co a jak ![]()