Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1944
3.7.13 08:07

Holky, sestřenice si ho koupila teď v Polsku, normálně ho mají…Jenže oni bydlí na hranicích, tak to mají kousíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.7.13 12:34

Tak my už ho máme doma ;-) nějaká paní ho prodávala, je kupovaný v lednu a psala ježděný dva měsíce, ale vůbec to na něm není znát, takže úplně super. Spíš vypadá, že s ním nejezdili skoro vůbec, je černý, takže i přesně ten co jsem chtěla, tak ho hned odpoledne půjdeme zkusit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.7.13 15:35

@peladom a kdeže bydlí sestřenka? také bydlíme u hranic, asi se tam vydám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aniula
3.7.13 22:09

Odpověděli lakonický, že čekají na dostavu kočárků. V obchodě Anička v Brně mně řekli, že se čeká, až dorazí (doplavou ) kontejnery z Činy.

• Citovat
  • Upravit
aniula
3.7.13 22:12

@aniula píše:
Ahoj, moc děkuji za příspěvky, pomohly ve volbě.
Nepotěším Vás, ale oslovila jsem před dvěma týdny firmu bebe beni v czestochowie, a napsali, že kočárky budou v Evropě koncem tohoto měsíce,
zdravím

JJ prave vim ze rikala pani at si zavolam za 14dni coz bude po tom 20.cervenci, a nerikali proc?

Odpověděli lakonický, že čekají na dostavu kočárků.
V obchodě Anička mně řekli, že se čeká, až dorazí (doplavou ) kontejnery z Činy.

• Citovat
  • Upravit
175
9.7.13 16:50

Ahojky, už jsem nervozní jak pes :D dneska prý přijede nějaký kamion s kočárky, ale paní prodavačka neví co to bude zač :) no tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aniula
10.7.13 16:35

Tak co :?:

• Citovat
  • Upravit
175
11.7.13 15:22

Zatím nevím, nic mi nepřišlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.7.13 12:48

Tak paní mi říkala že zatím nedorazil :( To je fakt už na budku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.7.13 13:52

Holky tak jak máte ho někdo??? Prý zatím nedorazil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
18.7.13 13:57

@montyneta nedorazil dneska jsem volala, pry zacatkem srpna, kontejner na ceste, ale 100pro nikdo nezaruci zda tam je.Neni stale v cele Evrope, mam si zavolat zacatkem srpna, a uz me to stve cekam od zacatku cervna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.7.13 13:59

@Ajinka91 to snad ne :( díky to je na budku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
18.7.13 14:41
@montyneta píše:
@Ajinka91 to snad ne :( díky to je na budku :(

bohuzel, taky me to pekne stve chtela jsem ho na leto aby se mala neparila v hlubokym a jak to tak vypada tak uz jsem se smirila s timze nebude ani v tom srpnu :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
18.7.13 16:00

@montyneta tak ted jsem volala do internetoveho obchodu (jineho) detsky růzek co sidli v Praze5,a pan mi rekl to stejny nejdriv by to melo dorazit 5.srpna ale taky to nevedi 100pro protoze jim to prej neustale posouvaji.Neni dostupny pry uz 4mesice, my jsme na dovce kousek od Polska tak jsem se ho ptala jestli bych ho tam mohla sehnat, ale pry spis ne protoze tyhle kocarky jsou sice Polsky ale vyrabi se v Cine a kvuli nepriznivym podminkam se ta vyroba a preprava neustale posouva :think: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.7.13 20:06

@Ajinka91 díky za kompletní info, ale je to děs :( to my už pak asi kočárek nebudeme potřebovat :( mladej se nám začal dost pouštět a mám v plánu jak více začne být bez kočárku :( no uvidíme co a jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí