Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Ajinka91 no já jsem toto psala do Hradce králové takže nevím jak to tedy bude :/ no uvidíme zítra, já si ještě psala na jedno, tam se neozvali
@montyneta A jestli nebude koupim si tady u nas ve meste to Valco Snap, to se mi taky libi akorat mi vadi podperka nozicek a pak ten fadni nanoznik
@Ajinka91 Další odpověď Ano bude ve čtvrtek u nás na obchodě. je to tuším darababy jdu zjisti odkud jsou ![]()
@Ajinka91 tak jsem na to narazila, Velké Meziříčí
ale je to při cestě na dovču tak uvidíme ![]()
Holky, tak zkuste do Polska, sestřenice je od Třince a v pohodě zajela a už vozí ![]()
@peladom do polska jsme to meli asi 20km kdyz jsme byly na dovoleny, ale ja to chci mit blizko kvuli 2lete zaruce, jinak bych ho objednala pres net
@montyneta budu volat zitra jeslti tam dorazi nebo ne a az 5.8. se na nej pojedu podivat
@Ajinka91 hmm manžel dal kamarádovi jak se jmenuje a ten zkusí obvolat polsko, zda není někde tady u hranic
Holčiny, ještě tuhle sobotu jsem viděla béžovýho Izzyho v liberecké prodejně Dětský ráj
Tak kdo bude první??
Jinak já si to rozmyslela a koupila Valco Baby Snap 4. Zdá se mi daleko lepší.
Do ruky padne stejně, ale má širší a delší sedák (do každé strany asi o 2 cm, moje 2-letá dcerka tam krásně sedí, nesjíždí a nemá kolínka ve vzduchu jako u Izzyho). S tím souvisí i rukojeť - je taky trošku širší, takže lepší manipulovací prostor. Madlo jde otevřít i jen z jedné strany a je prostornější, Izzy má to madlo takové zmenšené. V boudičce má okýnko. Váhově má Snapík 6,5 kg, Izzy kolem 9 kg.
Opěrka nohou polohovatelná bohužel není, to je pravda, ale holky si k tomu dělaj vychytávku (jako má např. Lira), že pod to daj pásek a připevněj k madlu (našly byste v diskusi k Valcu).
No, otázka názoru, dokonalej rozhodně taky není, ale to žádnej kočárek, a hlavně - mě vyhovuje ![]()
Tak přeju šťastnou ruku při výběru
a ať vám Izzy brzy dorazej na trh..
@Yesterice Snapíka jsem videla nazivo uprimne me uchvatila ta bouda, je o 2cm delsi a o 3cm sirsi nez izzy, to uz jsem dohledala, se snapikem jsem se i projela, akorat me odrazuji prave ty nozicky a tam snad zadny pasek mezi nohama neni ne? nebo jsem si toho nevsimla? zkouknu Izzyho a mozna pujdu do Snapyho, jeste co mi u nej vadilo je nanoznik, tak fádne drzi…A pak Izzy ma zase - ze ma boudy cerny a v tehle vedrech to musi byt peklo, mozna si tech 900,– priplatim a vezmu Snapyho pokud se mi Izak nebude libit, akorat mi k mym 164cm prisla rukojet u Snapyho dost vysoko ![]()
Týjo já vůbec nevím, kamarádka má Snapyho a nemůže si ho vynachválit