Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Petra_Brno píše:
Určitě litovat nebudeš, my ho máme taky, už půl roku a je úplně boží, lehoučkej, ovládáš krásně jednou rukou bez problému, složenej je za 5 vteřin a vejde se všude. Já jsem z něj nadšená![/citace
Zní to skvěle…nemůžu se dočkat
Hrozně dlouho jsem se rozhodovala a teď když se mi povedlo prodat starý kočárek, tak ho určitě nebudou pro mě mít…Uvidíme zítra
Ještě maličkost. Dá se s ním zvládnout zima? Asi jo, že jo..
Ahoj holky…tak dneska mi volali z obchodu a mám ho tam! A růžovej
Takže v sobotu si pro něj jedu…Jupíííííííííí
Nemůžu se dočkat… ![]()
Tak mi dneska napsali je uz jim Izzy dorazil, to je k nasr****
Ajinka91, tak to zamrzí
A co ten Snap, je dobrej? Já jsem o něm taky hooodně uvažovala, ale odradilo mě, že nemá polohovací nožičky a dcerce bude teprve rok, je malinká, tak to ještě využijeme. A nakonec se mi vlastně i ten Izzy nějak líbí víc…
@Feltf Ja jsem si to vyreisla po svem, vlastne mi poradily maminky tady v diskuzi, takze polohovani je vyreseny
je velikej, akorat nepruzi, to asi Izzy taky moc ne no, ale je krasne lehouckej..
Příspěvek upraven 16.08.13 v 19:25
Jo, to jsem tady vlastně viděla…Máte krásnou podložku
Jsem zvědavá, jestli taky budu muset nějakou kupovat, nebo jestli tam malá už bude moct být bez ní…
@Feltf Jestli dceři ještě není rok, tak bych Vám podložku doporučila. Malé taky ještě není rok a bez podložky by jí byl kočárek dost velký
Jinak s kočárkem budete určitě naprosto spokojená, máme ho od začátku července a jsem z něj naprosto nadšená
je úžasně lehký a lehce ovladatelný, polohování jak nožiček, tak i zádíček je super a prodloužení boudičky plní svou funkci na sto procent
Zatím jsem s ním zvládla jakýkoliv terén, takže opravdu není jen vyloženě do města.
Jéé, tak to jsem ráda
Už se hrozně těším a taky zároveň právě trochu bojím, protože před pár měsíci jsem si koupila X-lander a ten mě nějak zklamal
Tu vložku je asi dobré si nechat ušít, že? Koukala jsem na mmb, jedna paní je tam šije, tak si hned nějakou objednám
Díky moc za radu ![]()
@Feltf jj taky jsem s jí tam nechávala ušít, rovnou jsem nechala ušít i ochranu na pásy ve stejné barvě. Myslím, že budete určitě spokojená, opravdu jsem ještě nenašla nic, co by mi na kočárku vadilo. A vážně je hodně znát, že kolečka nejsou plastová, ty jsem měla u předešlého kočárku a to byl šílený rachot, tohle je naprosto v pohodě a není sice odpružený, ale přijde mi, že to nijak nevadí, malá v kočárku neposkakuje a ani kočárek sám není nijak rozhrkaný třeba při jízdě na kostkách.
@Terusda pruzi ten kocarek? nebo taky na kocicich hlavach drnca?
@Ajinka91 mě nepřijde, že by nějak drncal, řekla bych, že trochu pruží a hlavně má dobrý ty kolečka.
@Terusda kolecka ma naprosto stejny jako snap, ale myslim ze diky stavbe kontsrukce bude trochu pruzit, kolecka jsou neco mezi penou a gumou, ale na kocicch hlavach pry taky kocar drnca jako golfky
@Ajinka91 tak máme asi zvláštní kus, ale náš kočárek nedrncá ![]()