Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
14.8.13 22:04

Je Izzy pro vysoké lidi? Měřím 180cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
14.8.13 22:08
@Petra_Brno píše:
Určitě litovat nebudeš, my ho máme taky, už půl roku a je úplně boží, lehoučkej, ovládáš krásně jednou rukou bez problému, složenej je za 5 vteřin a vejde se všude. Já jsem z něj nadšená! :potlesk: [/citace

Zní to skvěle…nemůžu se dočkat :) Hrozně dlouho jsem se rozhodovala a teď když se mi povedlo prodat starý kočárek, tak ho určitě nebudou pro mě mít…Uvidíme zítra :) Ještě maličkost. Dá se s ním zvládnout zima? Asi jo, že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
15.8.13 14:38

Tak v sobotu si pro něj jedu....

Ahoj holky…tak dneska mi volali z obchodu a mám ho tam! A růžovej :) Takže v sobotu si pro něj jedu…Jupíííííííííí :) Nemůžu se dočkat… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
15.8.13 14:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
16.8.13 13:17

Tak mi dneska napsali je uz jim Izzy dorazil, to je k nasr****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.8.13 16:11

Ajinka91, tak to zamrzí :( A co ten Snap, je dobrej? Já jsem o něm taky hooodně uvažovala, ale odradilo mě, že nemá polohovací nožičky a dcerce bude teprve rok, je malinká, tak to ještě využijeme. A nakonec se mi vlastně i ten Izzy nějak líbí víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
16.8.13 16:48

@Feltf Ja jsem si to vyreisla po svem, vlastne mi poradily maminky tady v diskuzi, takze polohovani je vyreseny :) je velikej, akorat nepruzi, to asi Izzy taky moc ne no, ale je krasne lehouckej..

Příspěvek upraven 16.08.13 v 19:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.8.13 16:54

Jo, to jsem tady vlastně viděla…Máte krásnou podložku :) Jsem zvědavá, jestli taky budu muset nějakou kupovat, nebo jestli tam malá už bude moct být bez ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
16.8.13 17:06

@Feltf Jestli dceři ještě není rok, tak bych Vám podložku doporučila. Malé taky ještě není rok a bez podložky by jí byl kočárek dost velký ;-) Jinak s kočárkem budete určitě naprosto spokojená, máme ho od začátku července a jsem z něj naprosto nadšená ;-) je úžasně lehký a lehce ovladatelný, polohování jak nožiček, tak i zádíček je super a prodloužení boudičky plní svou funkci na sto procent ;-) Zatím jsem s ním zvládla jakýkoliv terén, takže opravdu není jen vyloženě do města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
16.8.13 17:10

Jéé, tak to jsem ráda :) Už se hrozně těším a taky zároveň právě trochu bojím, protože před pár měsíci jsem si koupila X-lander a ten mě nějak zklamal :( Tu vložku je asi dobré si nechat ušít, že? Koukala jsem na mmb, jedna paní je tam šije, tak si hned nějakou objednám :) Díky moc za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
16.8.13 17:18

@Feltf jj taky jsem s jí tam nechávala ušít, rovnou jsem nechala ušít i ochranu na pásy ve stejné barvě. Myslím, že budete určitě spokojená, opravdu jsem ještě nenašla nic, co by mi na kočárku vadilo. A vážně je hodně znát, že kolečka nejsou plastová, ty jsem měla u předešlého kočárku a to byl šílený rachot, tohle je naprosto v pohodě a není sice odpružený, ale přijde mi, že to nijak nevadí, malá v kočárku neposkakuje a ani kočárek sám není nijak rozhrkaný třeba při jízdě na kostkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
16.8.13 19:24

@Terusda pruzi ten kocarek? nebo taky na kocicich hlavach drnca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
16.8.13 19:27

@Ajinka91 mě nepřijde, že by nějak drncal, řekla bych, že trochu pruží a hlavně má dobrý ty kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
16.8.13 19:51

@Terusda kolecka ma naprosto stejny jako snap, ale myslim ze diky stavbe kontsrukce bude trochu pruzit, kolecka jsou neco mezi penou a gumou, ale na kocicch hlavach pry taky kocar drnca jako golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
16.8.13 20:07

@Ajinka91 tak máme asi zvláštní kus, ale náš kočárek nedrncá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie