Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@pernibar jsem
slysela jsem na nej negativa ale me zatim jezdi paradne a zadny velky problem s nim nemam
@Ajinka91 takže nelituješ, že jsi místo Izzyho vzala Snapa
?
No moje kámoška má taky Snapa a nemůže si ho vynachválit, žádný problém s ním nemá
a jezdí se jí taky parádně
… teda aspoň říkala ![]()
Ahoj maminy, kdo máte Izzyho, chci ho po dlouhém přemýšlení co koupit za sporták/golfky koupit, potřebovala bych ale ještě vědět, jestli se mi tam vejde roční prcek v zimě s fusakem a třeba i za rok… četla jsem, že ten sedák je krátkej, tak aby tam v tom fusaku vůbec mohl sedět? A taky se chci zeptat, jestli se tam dá dobře fusak přidělat, aby to nesklouzávalo..ve sportáku co mám ted mi vše sklouzává, podložka i fusak od emitexu…tak právě nevim, jestli to bude lepší. Jaké máte zkušenosti prosím v zimě s ježděním s tímto kočárkem? Trojkombinaci co mám ted budu prodávat, tak budeme mít jen tento a mám trochu strach, aby zvládl zimu + nějakej menší terén třeba na výletech. Díky moc předem za info.
@mollypet se zimou neporadím, protože ho máme krátce a zima nás teprve čeká, ale co se sedáku týče, tak mě teda krátkej nepříjde. Na fusak jsem našila šňůrky a přichytila ho zespodu k sedáku, takže drží dobře
. A dítko se ti tam myslím určitě vleze, kočárek se dost prostorný.
Příspěvek upraven 06.11.13 v 00:58
@pernibar díky za odpověd..a na zimu ho máte taky jako jediný kočárek? Já nevím proč nemám k těm nenafukovacím kolečkám moc důvěru, že do sněhu to není…tak doufam, že to vždy nějak projedeme
Koukám, že máš béžový, taky chci tuto barvičku, nešpiní se moc, od botiček apod.? Já mám ted béžový kočár a je to v pohodě, tak asi u této barvy zůstanu, kvůli barvě fusaku atd.
jinak díky za radu a fotky s fusakem, až mi přijde, tak to budu muset prokoumat, jak tam půjde přichytit, takto si to neumím moc představit.
@mollypet jo,jo máme už jen tenhle, tak snad to zvládnem. Ale někdo tady psal, že lehký sníh zvládá. Béžová je tmavší (jako kapučíno nebo tak…), takže se nešpiní a barvička je to moc hezká. Na tom přichycení nic není - na konec fusaku jsem našila dvě šňůrky a za hlavou je zespodu přivázala na oka od pásů k polohování zádové opěrky. Není to vůbec vidět, na fotkách jsem to schválně odkryla, aby jsi měla lepší představu. Jinak kočárek se moc fajn, já jsem spokojená.
@pernibar nelituju ale nemuzu porovnat s Izzym, ma ale velkej kosik to je + jen to polohovani nozicek ale to jsem si vyresila po svem
Ahoj, tak jsem kočárek koupila a zatím jsem stále dost v šoku, jak je to malé, úzké a nízké..
jsem přeci jen zvyklá na větší, robustnější a těžší kočár s odpružením. Takže mi zatim přijde, že je v tom roční prcek jak sardinka i s tím fusakem, ale to je fakt tím srovnáním z toho velkýho sportáku. Místo zatím má, ale nějak si neumím představit co za rok.. kousek po polnačce se to tedy klepalo dost, tak s tím terénem nevím
. Ovladatelnost je teda suprová, řídím jednou rukou a kočárek nikam neuhybá, je lehký, fakt jede skoro sám!
Tak zatím spokojenost, trochu se stále bojim do toho sněhu s tim, no uvidíme, snad budem jezdit na procházky i ve sněhu
Taky by mě zajímala zkušenost nějaké maminky v zimě. Nejvíc co mi vadí je, že chybí to okýnko, že nevidim na prcka, byla jsem doted zvyklá, že jezdil čelem ke mě a komunikovali jsme spolu, ted je to prostě jiné.. Uvidíme, dál, zatím vcelku spokojenost.
@mollypet Myslím, že ve dvou letech už dítě v kočárku moc nepobude ![]()
@burbot Jo to taky doufám
ale přeci jen se asi ještě občas popoveze při delších trasách, tak aby se tam vešel je třeba
No otázka ale je, jestli už nebude mít víc jak těch 15kg ![]()
Tohle jsme taky řešili. Výrobci prý ale údajně uvádí nižší nosnost než je ta skutečná, aby byli krytí, kdyby náhodou něco…
Příspěvek upraven 11.11.13 v 21:41
Ahojky ![]()
chtěla jsem se zeptat jestli je rukojeť polohovací a hlavně jak je široká a zda při chůzi sem tam člověk nekopne do kočáru? měla jsem euro cart runner a byla jsem neštˇastná hned po 14 dnů jsem ho prodala. Neustále jsem kopala do koše a rukoje´t byla hrozně uzká… ![]()
Ahoj holky,
dnes mi prisel izzy a jsem z nej takova nesva. venku jsem porad kopala do te brzdove tyce - ale snad je to jen o zvyku.Ale v dolni casti zadove operky /ze zadu kocarku/ mam na kazde strane popruh, ktery tam jen visi a nenapada me na co to tam je a kam to mam upevnit :-S mate tam ty popruhy? kam se maji upevnit? dekuju za info
@fismarketa Ty popruhy dole zezadu sedátky mám na druhém konci pomocí kovového očka přichycené k tyčce u košíku. Upřímně ale, nezkoumala jsem, jakou přesně mají funkci, asi jak se kočárek složí, tak něco někde drží ![]()