Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10349
30.10.13 17:03

@pernibar jsem :) slysela jsem na nej negativa ale me zatim jezdi paradne a zadny velky problem s nim nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
30.10.13 22:25

@Ajinka91 takže nelituješ, že jsi místo Izzyho vzala Snapa :)?
No moje kámoška má taky Snapa a nemůže si ho vynachválit, žádný problém s ním nemá :nevim: a jezdí se jí taky parádně :dance:… teda aspoň říkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.10.13 00:02

Ahoj maminy, kdo máte Izzyho, chci ho po dlouhém přemýšlení co koupit za sporták/golfky koupit, potřebovala bych ale ještě vědět, jestli se mi tam vejde roční prcek v zimě s fusakem a třeba i za rok… četla jsem, že ten sedák je krátkej, tak aby tam v tom fusaku vůbec mohl sedět? A taky se chci zeptat, jestli se tam dá dobře fusak přidělat, aby to nesklouzávalo..ve sportáku co mám ted mi vše sklouzává, podložka i fusak od emitexu…tak právě nevim, jestli to bude lepší. Jaké máte zkušenosti prosím v zimě s ježděním s tímto kočárkem? Trojkombinaci co mám ted budu prodávat, tak budeme mít jen tento a mám trochu strach, aby zvládl zimu + nějakej menší terén třeba na výletech. Díky moc předem za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
31.10.13 11:08

@mollypet se zimou neporadím, protože ho máme krátce a zima nás teprve čeká, ale co se sedáku týče, tak mě teda krátkej nepříjde. Na fusak jsem našila šňůrky a přichytila ho zespodu k sedáku, takže drží dobře :palec:. A dítko se ti tam myslím určitě vleze, kočárek se dost prostorný.

Příspěvek upraven 06.11.13 v 00:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.10.13 21:09

@pernibar díky za odpověd..a na zimu ho máte taky jako jediný kočárek? Já nevím proč nemám k těm nenafukovacím kolečkám moc důvěru, že do sněhu to není…tak doufam, že to vždy nějak projedeme :) Koukám, že máš béžový, taky chci tuto barvičku, nešpiní se moc, od botiček apod.? Já mám ted béžový kočár a je to v pohodě, tak asi u této barvy zůstanu, kvůli barvě fusaku atd. :)jinak díky za radu a fotky s fusakem, až mi přijde, tak to budu muset prokoumat, jak tam půjde přichytit, takto si to neumím moc představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
31.10.13 21:42

@mollypet jo,jo máme už jen tenhle, tak snad to zvládnem. Ale někdo tady psal, že lehký sníh zvládá. Béžová je tmavší (jako kapučíno nebo tak…), takže se nešpiní a barvička je to moc hezká. Na tom přichycení nic není - na konec fusaku jsem našila dvě šňůrky a za hlavou je zespodu přivázala na oka od pásů k polohování zádové opěrky. Není to vůbec vidět, na fotkách jsem to schválně odkryla, aby jsi měla lepší představu. Jinak kočárek se moc fajn, já jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
4.11.13 22:19

@pernibar nelituju ale nemuzu porovnat s Izzym, ma ale velkej kosik to je + jen to polohovani nozicek ale to jsem si vyresila po svem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
7.11.13 23:00
:kytka:

Příspěvek upraven 15.12.13 v 02:40

• Citovat
  • Upravit
6
7.11.13 23:24

Ahoj, tak jsem kočárek koupila a zatím jsem stále dost v šoku, jak je to malé, úzké a nízké.. 8o jsem přeci jen zvyklá na větší, robustnější a těžší kočár s odpružením. Takže mi zatim přijde, že je v tom roční prcek jak sardinka i s tím fusakem, ale to je fakt tím srovnáním z toho velkýho sportáku. Místo zatím má, ale nějak si neumím představit co za rok.. kousek po polnačce se to tedy klepalo dost, tak s tím terénem nevím :think:. Ovladatelnost je teda suprová, řídím jednou rukou a kočárek nikam neuhybá, je lehký, fakt jede skoro sám! :potlesk: Tak zatím spokojenost, trochu se stále bojim do toho sněhu s tim, no uvidíme, snad budem jezdit na procházky i ve sněhu :) Taky by mě zajímala zkušenost nějaké maminky v zimě. Nejvíc co mi vadí je, že chybí to okýnko, že nevidim na prcka, byla jsem doted zvyklá, že jezdil čelem ke mě a komunikovali jsme spolu, ted je to prostě jiné.. Uvidíme, dál, zatím vcelku spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
7.11.13 23:32

@mollypet Myslím, že ve dvou letech už dítě v kočárku moc nepobude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.11.13 00:08

@burbot Jo to taky doufám :)) ale přeci jen se asi ještě občas popoveze při delších trasách, tak aby se tam vešel je třeba :D No otázka ale je, jestli už nebude mít víc jak těch 15kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.11.13 18:05

Tohle jsme taky řešili. Výrobci prý ale údajně uvádí nižší nosnost než je ta skutečná, aby byli krytí, kdyby náhodou něco…

Příspěvek upraven 11.11.13 v 21:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laluu
11.11.13 21:26

Ahojky :mavam:
chtěla jsem se zeptat jestli je rukojeť polohovací a hlavně jak je široká a zda při chůzi sem tam člověk nekopne do kočáru? měla jsem euro cart runner a byla jsem neštˇastná hned po 14 dnů jsem ho prodala. Neustále jsem kopala do koše a rukoje´t byla hrozně uzká… :roll:

• Citovat
  • Upravit
18
11.11.13 22:06

Ahoj holky,
dnes mi prisel izzy a jsem z nej takova nesva. venku jsem porad kopala do te brzdove tyce - ale snad je to jen o zvyku.Ale v dolni casti zadove operky /ze zadu kocarku/ mam na kazde strane popruh, ktery tam jen visi a nenapada me na co to tam je a kam to mam upevnit :-S mate tam ty popruhy? kam se maji upevnit? dekuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
12.11.13 00:00

@fismarketa Ty popruhy dole zezadu sedátky mám na druhém konci pomocí kovového očka přichycené k tyčce u košíku. Upřímně ale, nezkoumala jsem, jakou přesně mají funkci, asi jak se kočárek složí, tak něco někde drží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí