Bebé Beni Izzy 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivanesca
12.11.13 01:37
:kytka:

Příspěvek upraven 15.12.13 v 02:41

• Citovat
  • Upravit
18
12.11.13 07:21
@burbot píše:
@fismarketa Ty popruhy dole zezadu sedátky mám na druhém konci pomocí kovového očka přichycené k tyčce u košíku. Upřímně ale, nezkoumala jsem, jakou přesně mají funkci, asi jak se kočárek složí, tak něco někde drží :nevim:

aha dekuju! ja to prave zkoumala jestli to nema byt nekde napnute ze by to podpiralo dole ty zada.kdyz totiz zatlacim nahore na zada tak ten zadek vyjede ven - ze tam neni napevno prichyceny.tak jsem si myslela ze ty popruhy to zpevni, ale nemuzu za boha prijit na to kam patri :-( v navodu to bohuzel neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.11.13 07:30

Immortalkova: dekuju! snad se s izzy taky sladim :-) u velkeho sportaku jsem mela o 4cm rukojet vys. skoda ze izzy nema polohovaci rukojet - to je jediny co mu chybi k dokonalosti! jinak mam kluka 20mesicu a 12kg a vejde se. s fusakem teda hur ale da se :-) bez fusaku pohoda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kasparci
12.11.13 09:34

Ahoj, i my furt vahame-bojime se kolecek. Jak se s nim jezdi po kostkach? Nerachori? A co nerovnosti? Nechceme jen “obchodakovy“ kocarek. Dekuji Adela

• Citovat
  • Upravit
217
12.11.13 13:01

@fismarketa Mně kočárek z krabice skládali v obchodě, takže mám, jak mi to přidělali. Jestli ti tam ty popruhy jen volně visí, napiš mi mail, vyfotím ti, jak je mám uchycené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
12.11.13 13:04
@Kasparci píše:
Ahoj, i my furt vahame-bojime se kolecek. Jak se s nim jezdi po kostkach? Nerachori? A co nerovnosti? Nechceme jen “obchodakovy“ kocarek. Dekuji Adela

Např. na těch fest kočičích hlavách v centru Prahy kolečka radši aretuji, aby se neorasila. Ale možná je to jen moje paranoidní obava ze zničení.
Po půl roce dennodenního ježdění mi totiž přijde, že už jsou kolečka trošku vyviklaná, i když tedy ještě nedosahují úrovně rotujících hrůz, která vídám na xlanderech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kasparci
12.11.13 13:54

Dekuju. A nerachoti?

• Citovat
  • Upravit
18
12.11.13 20:38
@Kasparci píše:
Dekuju. A nerachoti?

ahoj trochu rachoti, ale neni to nijak hrozny.taky jsem se toho bala, ale s hlucnosti kocarku jsem spokojena :-) mohl by mit delsi zada - mame ho akorat :-S tak snad maly uz tak rychle neporoste :-) jinak spokojenost ;-) ale mam ho teprve dva dny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
12.11.13 21:13
@Kasparci píše:
Dekuju. A nerachoti?

Trošku ano, ale spíš cinká, pokud se vyjezdí namazání. A já mám tedy v předních kolečkách pro jistotu gumové podložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
13.11.13 03:46
:kytka:

Příspěvek upraven 15.12.13 v 02:41

• Citovat
  • Upravit
18
13.11.13 08:09

Tak ja tenhle material mela i u velkeho sportaku tak jsem prekvapena nebyla.Jen u sportaku se mi ta pena o neco rozrizla a museli jsme to menit tak snad u izzy se mi to nestane.
jo ty rukavicky nejsou spatny.ja mam taky rukavnik, zkousela jsem ho tam jen v rychlosti a pripadal mi v pohode - mam emitex. a co tyhle rukavice od emitexu nejsou tak drahe ;-)
 http://www.emitex.cz/…olfove-hole/

navod k izzymu mam, ale tenhle spodni popruh tam nebyl nikde vysvetleny kam patri…klidne vyfot :-) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.11.13 08:14
@burbot píše:
Trošku ano, ale spíš cinká, pokud se vyjezdí namazání. A já mám tedy v předních kolečkách pro jistotu gumové podložky.

gumove podlozky? dobry napad :palec: taky zkusim nejake podlozky sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.1.14 23:44

Holky, chtěla jsem se zeptat, nepopraskaly někomu ty šedé páčky, kterými se skládá kočárek? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.1.14 08:20

Ahoj me zatim nepopraskaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.1.14 09:03
@lenhal píše:
Holky, chtěla jsem se zeptat, nepopraskaly někomu ty šedé páčky, kterými se skládá kočárek? :-(

Taky mi nepopraskaly, ale kočárek jsem zatím skládala jen asi 5×. Však ho můžeš reklamovat, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí